Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ενσωματωμενη μεταφρασουλα γιατι δεν βαλανε;

Γιατί το API του Google Translate (ή των περισσότερων υπηρεσιών που έχουν ποιοτικές μηχανικές μεταφράσεις) είναι επί πληρωμή.

Έχει ξεκινήσει ωστόσο το Intellego, για να ξεπεραστεί αυτή η δυσκολία, και μάλιστα συμμετέχει και στο GSOC 2014 (1, 2). Ας ελπίσουμε να πετύχει.

Υ.Γ. Australis ροκς!

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια γιατι παρολο που εχω εγκατεστημενο το τελευταιο adobe flash player 13.0.0.206 σε μερικα site μου βγαζει το παρακατω μυνημα

image.jpg

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν και οι αισθητικές και οι πρακτικές αλλαγές. Και βρίσκω ότι γενικά έγινε πιο γρήγορος.

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις:

Κατ'αρχήν όσοι δουλεύουν με συγχρονισμό (sync) καλό θα είναι να αποσυνδέσουν όλες τις συσκευές -καί το κεντρικό προφίλ!- και να ξανασυνδεθούν με το καινούργιο σύστημα συγχρονισμού. Αυτό γιατί, ναι μεν το παλιό σύστημα συγχρονισμού λειτουργεί ακόμα, το καινούργιο όμως λειτουργεί σωστά. Επίσημος οδηγός μετάβασης στο καινούργιο σύστημα συγχρονισμού, εδώ.

Τώρα για όσους χρησιμοποιούν τον ff με πολλαπλά προφίλ, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ελαφρύ Profilist addon που προσθέτει στο καινούργιο μενού την δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ των προφίλ ;)

Δημοσ.

Παιδια γιατι δεν μπορω να προσθεσω στα εικονιδια το "νεα καρτελα" οπως ειχαν τα παλια firefox.

Εχει κανεις ιδεα πως μπορω να το προσθεσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...