el97639 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πολυ μ' αρέσει ο καινούριος firefox. Ποτέ δε συμπάθησα το πορτοκαλί κουμπί. Ο chrome εννοεις φωτοτυπια ειναι
jmirko15 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κακάσχημος σαν τον Chrome έγινε δυστυχώς. Πάλι καλά που υπάρχει και το Classic Theme Restorer. Επίσης άμα θέλετε να δείτε "γρήγορο" browser κατεβάστε τον CyberFox https://8pecxstudios.com/cyberfox-web-browser64bitos.. Έτσι για πλάκα δοκιμάστε τον.. Ωραιος ο 29.Χρειαζοταν το "φρεσκαρισμα" οπως και ο Thunderbird καποια στιγμη.ΙΜΗΟ ο Firefox ειναι οτι πιο αξιοπιστο για privacy αυτη τη στιγμη (ανοικτου κωδικα και εξαιρετικα add-on οπως ghostery και NoScript). Το ghostery πουλάει προσωπικά δεδομένα.. Μακριά.. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παλια οταν παταγες πανω στο κουμπι σελιδοδεικτες σου ανοιγε αριστερα τους σελιδοδικτες και εμενα μονιμα τωρα ανοιγει προσωπινα ακομα και με το clasic theme restorer. Για εμενα τουλαχιστον εμφανισιακα το χαλασαν πολυ το firefox. Οπως επισης αχρηστευσαν εντελως και το mozila firefox tweak 3.0. Και κατι αλλο γιατι εμενα καθε φορα που κανω αναβαθμηση τον firefox ολες οι μηχανες αναζητησεις που εχω βαλει χανουν τη σειρα τους????? Υπαρχει καποιο plugin που να κανει backup ολες τις search engines και τη σειρα τους? 1
defacer Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το ghostery πουλάει προσωπικά δεδομένα.. Μακριά.. Ναι, άμα πας μόνος σου και ενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή όντως πουλάει. 1
Odyss3us Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 πολύ καλός μου φαίνεται μετά από λίγη ώρα χρήσης!! το μόνο που εμ χαλάει είναι το πως φαίνεται πάνω πάνω: http://prntscr.com/3eduye πως εξαφανισες την window bar πανω απο τα tabs? με plugin ή απλα εισαι σε fullscreen mode? μου τη σπαει που στο customize buttons εβγαλαν το refresh και το κολλησαν στα δεξια της addres bar
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Φιλε κατεβασε αυτο. Το προτειναν παιδια ποιο πριν και πραγματικα κανει απιστευτη δουλεια αφου μπορεις να βαλεις οτι θελεις και οπως θελεις.
georgeadams Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 πως εξαφανισες την window bar πανω απο τα tabs? με plugin ή απλα εισαι σε fullscreen mode?Μενού -> View -> Toolbars -> Menu Bar (ξεκλίκαρε το) 1
jmirko15 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ναι, άμα πας μόνος σου και ενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή όντως πουλάει. Και γιατί να τους trust, και να μην πας σε κάτι καλύτερο;
GMod Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Επίσης άμα θέλετε να δείτε "γρήγορο" browser κατεβάστε τον CyberFox https://8pecxstudios.com/cyberfox-web-browser64bitos.. Έτσι για πλάκα δοκιμάστε τον.. Placebo effect...
jmirko15 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Placebo effect... Λες; Εμένα όντως μου φαίνεται γρηγορότερος.. Tον είχα βάλει και δίπλα δίπλα με 4-5 άλλες εκδόσεις..
GMod Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 CFox28 - FF28. Καμία απολύτως διαφορά στην ταχύτητα. O FF29 όμως είναι ένα κλικ ταχύτερος του 28. Ένα 10% καλύτερη επίδοση βλέπω με την Gecko 29. 2
jmirko15 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 CFox28 - FF28. Καμία απολύτως διαφορά στην ταχύτητα. O FF29 όμως είναι ένα κλικ ταχύτερος του 28. Ένα 10% καλύτερη επίδοση βλέπω με την Gecko 29. LoL τώρα είδα έχω τον 27άρι Μπορεί για αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα