Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η νέα εμφάνιση δε μου κάνει ουτε κρύο ούτε ζέστη. Σίγουρα μοιάζει στον chrome αλλά οχι οτι αυτό με ενδιαφέρει. Γενικά πάντως προτιμώ ενα απλό menu όπως είχε παρά ενα μεγάλο παράθυρο με εικονιδιακια.

πιο κοντα στο chrome πεθαινεις!

Αυτή η έκφραση δεν πέθανε ακόμα;

Δημοσ.

Επιτέλους βασικά που φαίνεται πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση έχει ουσία , και καινούργιο όμορφο ui και ταχύτητα

• Like 1
Δημοσ.

Ολα μετακινουνται αυτη η ****** h address bar γιατι δεν πιανεται να την πας οπου θες??? ***** καπελο τα κανανε... Εχει μεινει πολυ λιγος χωρο τοσο μεγαλα που γινανε τα toolbars....

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε που ο ελληνικός Firefox δεν είναι πλήρως εξελληνισμένος, βλέπεις π.χ. δίπλα στο "Νέο παράθυρο" να γράφει "New Private Window".

Δημοσ.

Εμφανισιακά πολύ ωραίος αν και όπως ειπώθηκε φέρνει στον chrome. Αυτό που είδα να μην αλλάζει θέση είναι το refresh/cancel. Θα το ήθελα δίπλα στο βελάκι που πηγαίνει πίσω τη σελίδα. Λειτουργικά πάντως φαίνεται να τρέχει πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Εμφανισιακά πολύ ωραίος αν και όπως ειπώθηκε φέρνει στον chrome. Αυτό που είδα να μην αλλάζει θέση είναι το refresh/cancel. Θα το ήθελα δίπλα στο βελάκι που πηγαίνει πίσω τη σελίδα. Λειτουργικά πάντως φαίνεται να τρέχει πιο γρήγορα.

Όντως και εμένα το χέρι μου εκεί πηγαίνει συνέχεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...