xtrmsnpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ωωωω έχω 2 chrome τώρα στο pc μου xD καλέ,δεν το βλέπω στα processes...φάντασμα ;
kissMA Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Η νέα εμφάνιση δε μου κάνει ουτε κρύο ούτε ζέστη. Σίγουρα μοιάζει στον chrome αλλά οχι οτι αυτό με ενδιαφέρει. Γενικά πάντως προτιμώ ενα απλό menu όπως είχε παρά ενα μεγάλο παράθυρο με εικονιδιακια. πιο κοντα στο chrome πεθαινεις! Αυτή η έκφραση δεν πέθανε ακόμα;
vag_del Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μου αρεσει πολυ μου θυμιζει τον mozzila australis.
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Επιτέλους βασικά που φαίνεται πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση έχει ουσία , και καινούργιο όμορφο ui και ταχύτητα 1
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για ipad δε ν θα βγάλει κάτι; Έχω βαρεθεί τα crash του chrome. Ο δε Safari είναι λίγο gtp.
go.george Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ολα μετακινουνται αυτη η ****** h address bar γιατι δεν πιανεται να την πας οπου θες??? ***** καπελο τα κανανε... Εχει μεινει πολυ λιγος χωρο τοσο μεγαλα που γινανε τα toolbars....
accipio Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν μου άρεσε που ο ελληνικός Firefox δεν είναι πλήρως εξελληνισμένος, βλέπεις π.χ. δίπλα στο "Νέο παράθυρο" να γράφει "New Private Window".
panos2171 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εμφανισιακά πολύ ωραίος αν και όπως ειπώθηκε φέρνει στον chrome. Αυτό που είδα να μην αλλάζει θέση είναι το refresh/cancel. Θα το ήθελα δίπλα στο βελάκι που πηγαίνει πίσω τη σελίδα. Λειτουργικά πάντως φαίνεται να τρέχει πιο γρήγορα.
pagodas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εμφανισιακά πολύ ωραίος αν και όπως ειπώθηκε φέρνει στον chrome. Αυτό που είδα να μην αλλάζει θέση είναι το refresh/cancel. Θα το ήθελα δίπλα στο βελάκι που πηγαίνει πίσω τη σελίδα. Λειτουργικά πάντως φαίνεται να τρέχει πιο γρήγορα. Όντως και εμένα το χέρι μου εκεί πηγαίνει συνέχεια...
billxl Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μ' αρέσει! FF forevah !! Πάντως αυτό το smooth scroling δεν το έχει κανένας browser.
Gtr34 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ελπίζω να επαναφέρουν την επιλογή για μικρότερα κουμπιά
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οπα, ειναι σε beta σταδιο? Γιατι εκτος απο τα link τα απο πανω, οταν μπηκα στο επισημο site σου κατεβαζει την 28.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα