rafinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τις 3ις γραμμούλες που λέτε στο πλάι ρωτήστε πρώτα τον chrome από ποιους το πήρε (γιατί το είχαν πολλά responsive sites καιρό πριν τον chrome) και μετά πείτε στη mozilla για τις γραμμούλες... και η google μηχανή αναζήτησης πρωτοέφτιαξε που υπήρχαν πολλές όταν βγήκε... δε βλέπω κάποιον να χρησιμοποιεί το Yahoo! μόνο και μόνο επειδή το google ήρθε αργότερα... 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ωραίο δείχνει το νέο UI. Ειδικά το νέο customise-able μενού. Το παλιότερο είχε γίνει πολύ βαρύ και κάπως χαοτικό. Λίγα tweaks εδώ κι εκεί τα θέλει ακόμα. Πχ το exit customization είναι ένα tick box για κάποιον αψυχολόγητο λόγο . 1
apostolos2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 οτι και να λεμε τις ευκολιες στις λεπτομεριες που ειχε ο chrome δεν τις εχει κανενας, για να δοκιμασω αλλον εναν firefox να δω τι φτιαξανε
rafinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 οτι και να λεμε τις ευκολιες στις λεπτομεριες που ειχε ο chrome δεν τις εχει κανενας, για να δοκιμασω αλλον εναν firefox να δω τι φτιαξανε Μεγάλη ευκολία το να μην μπορείς να ανοίξεις ένα αρχείο χωρίς να το αποθηκεύεις στο download folder... πραγματικά ο μοναδικός λόγος που παράτησα τον chrome...
cris4524 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Επίσης και κάτι που παρατήρησα εγώ και δεν βλέπω να έχει σχολιαστεί είναι το ότι έχει μεγάλα εικονίδια που βοηθάει και τους χρήστες με οθόνη αφής. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ενσωμάτωσε κατά κάποιο τρόπο την έκδοση αφής την οποία παράτησε στην μέση στην εκδοσή για desktop. (2in1) Καλή φάση!
hackerW32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 παρατιρισα και εγω διαφορα στο ανοιγμα σελιδων και των bookmarks (εκει που εχω τα πολλα εκανε 3-4 sec πριν, τωρα το κανει insta load) Επίσης και κάτι που παρατήρησα εγώ και δεν βλέπω να έχει σχολιαστεί είναι το ότι έχει μεγάλα εικονίδια που βοηθάει και τους χρήστες με οθόνη αφής. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ενσωμάτωσε κατά κάποιο τρόπο την έκδοση αφής την οποία παράτησε στην μέση στην εκδοσή για desktop. (2in1) Καλή φάση! ναι πολυ σωστα, κατι κουμπια copy/paste/cut zoom + - βγαίνουν ομως με την "προσαρμογή"
Tsene Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Με κλασσικό θέμα σε Windows 7 πάντως φαίνεται εντελώς χάλια. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μπορεις πλεον να εχεις τα tabs στο κατω μερος οπως μεχρι τωρα μπορουσες με το plugin tab mix plus? Το noia theme λογικα ακομα δεν υποστηριζει το firefox 29.
papahlamidas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μπορεις πλεον να εχεις τα tabs στο κατω μερος οπως μεχρι τωρα μπορουσες με το plugin tab mix plus? Το noia theme λογικα ακομα δεν υποστηριζει το firefox 29. Εγώ έβαζα τα tabs κάτω από το config αλλά πλέον δεν δουλεύει. Noia έκανε update και παίζει κανονικά.
guardianx71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ με το classic theme restorer τα αλλάζω. Το δοκίμασα και εγώ το config ,αλλά έχει αφερεθεί τελείως. Ακόμη και top να τα είχες πριν το βγάζει user defined και αν κάνεις επαναφορά της ρύθμισης φεύγει τελείως η επιλογή 1
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 κουμπάκι με τρεις παύλες (γραμμές) στα δεξιά για settings; πολύ ωραίο πως το σκέφτηκε; το συγκεκριμενο κουμπακι προυπηρχε στο experimental Australis mockup, πολυ πιο πριν το βαλει ο Chrome. αν καποιος το αντεγραψε, αυτος ειναι ο Chrome. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ έβαζα τα tabs κάτω από το config αλλά πλέον δεν δουλεύει. Noia έκανε update και παίζει κανονικά. Οχι δεν εκανε update το noia 4 1.8.9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα