Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά περιμένω μια μητρική,την Asus H61M-F η οποία έχει 2 headers για USB 3.0 αλλά δεν έχει θύρες USB 3.0 πάνω.Το κουτί μου έχει μόνο δύο θύρες USB 2.0.Τι μπορώ να κάνω εκτός από το να αγοράσω μία περιττή κάρτα PCI Express USB 3.0 και λέω περιττή γιατί έχει ήδη η μητρική υποστήριξη για USB 3.0.Τι μου προτείνετε να κάνω;

Δημοσ.

Αα...μπράβο αυτό ακριβώς ήθελα.Ξέρεις αν μπορώ να βρω οποιοδήποτε από τα δύο από Ελλάδα;;Ακόμα και μεταχειρισμένο.

Δημοσ.

επίσης υπάρχει και αυτό αν θες να εκμεταλλευτείς τις 5,25" θέσεις τους κουτιού

http://www.ebay.com/itm/20-Pin-Header-MotherBoard-to-2-port-USB3-0-Front-Panel-for-5-25-/380764925536?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item58a75bae60

Αα...μπράβο αυτό ακριβώς ήθελα.Ξέρεις αν μπορώ να βρω οποιοδήποτε από τα δύο από Ελλάδα;;Ακόμα και μεταχειρισμένο.

μεταχειρισμένο λίγο δύσκολο να βρεις, εδώ καλά καλά δεν έχουμε φύγει από το USB 2.0

Καινούργιο δεν ξέρω αν το έχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα, αλλά και να το έχει, αφου το ξέρεις, διπλάσια τιμή θα το έχει :P

Δημοσ.

επίσης υπάρχει και αυτό αν θες να εκμεταλλευτείς τις 5,25" θέσεις τους κουτιού

http://www.ebay.com/itm/20-Pin-Header-MotherBoard-to-2-port-USB3-0-Front-Panel-for-5-25-/380764925536?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item58a75bae60

μεταχειρισμένο λίγο δύσκολο να βρεις, εδώ καλά καλά δεν έχουμε φύγει από το USB 2.0

Καινούργιο δεν ξέρω αν το έχει κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα, αλλά και να το έχει, αφου το ξέρεις, διπλάσια τιμή θα το έχει :P

Δυστυχώς δεν έχεις καθόλου άδικο φίλε.Τα έχουμε κάνει θάλασσα με τις τιμές εδώ αλλά δεν έχω και την δυνατότητα από ebay για αυτό ρωτάω για εδώ.Τελικά με λίγο ψάξιμο στο skroutz είδα ότι κάνει 10 με 12 ευρώ!Λες και το 'ξερες που είπες για διπλάσια τιμή!

edit:Κι όμως!Αυτό που μπαίνει στην PCI θύρα το έχει 6 ευρουλάκια!!Μωρέ μπράβο!!

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα που θα είναι στην πίσω πλευρά τότε πάρτο, είναι η πιο οικονομική λύση.

η αμέσως επομένη λύση είναι αυτό, πιο ακριβό αλλά..

- Μπαίνει στις θέσεις 5,25" (αν έχεις κάτω το κουτί, βολεύει περισσότερο)

- βάζεις επιπλέον 2χUSB 2.0

- Ρυθμίζεις ανεμιστηράκια.

- βλέπεις την θερμοκρασία του κουτιού.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα που θα είναι στην πίσω πλευρά τότε πάρτο, είναι η πιο οικονομική λύση.

η αμέσως επομένη λύση είναι αυτό, πιο ακριβό αλλά..

- Μπαίνει στις θέσεις 5,25" (αν έχεις κάτω το κουτί, βολεύει περισσότερο)

- βάζεις επιπλέον 2χUSB 2.0

- Ρυθμίζεις ανεμιστηράκια.

- βλέπεις την θερμοκρασία του κουτιού.

Πολύ καλή λύση και αυτή!Και προσιτή η τιμούλα,μάλλον προς εκεί θα κλείσω εκτός και αν δώσω κάτι παραπάνω και πάρω κάτι σαν αυτό:http://www.skroutz.gr/s/2981431/BitFenix-SuperSpeed-USB-3-0-Card-Reader.htmlγια να τα έχω όλα μαζί!

Δημοσ.

Αν είναι να πάρεις και Card Reader, τότε πάρε αυτό που πρότεινες εσύ.

Αν και Βλέπω σε αυτό που πρότεινες πως, για την ανάγνωση των καρτών, θα χρησιμοποιεί την θύρα των USB 3.

Αν και χάνεις μια από τις δύο θύρες USB 3, θα ευελπιστώ πως η ανάγνωση των καρτών θα γίνετε πιο γρήγορη σε σχέση με ένα Card Reader που συνδέεται σε USB 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...