Bill Vr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν εννοούσα πάντως εσένα, γενικά μιλάω. Δε το πηρα στο προσωπικό...Δεν ειναι όμως πάντα στο χέρι του πελάτη. Αυτός μπορεί να μη ξερει. Απορώ με καποιους επαγγελματίες που ενώ τους εξηγείς το λόγω που θελεις τον υπολογιστή (παιχνίδι=απαιτήσεις για εμενα) και μετά απο 2η φορά το ίδιο πρόβλημα σε ελάχιστο χρονο, δε βαζουν μυαλο και συνεχίζουν με το ίδιο προιόν και όχι κάτι καλύτερο εφόσον το ζητάει και ο πελατης.... Και χανουν λόγω της αντικατάστασης. Χρήμα και λογικά εμπιστοσύνη.
apostolisR Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Χρησιμοποιησαν το συγκεκριμμένο σε πανω απο 20 Η/Υ μου ειπαν και δεν ειχε κανενας προβλημα. Αρα δε θεωρώ οτι ολα τα προβληματικά επεσαν σ εμενα. Ακόμα και έτσι, το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι πολύ λίγο και καθόλου αξιόπιστο για το παραπάνω σύστημα. Όπως πολύ σωστά σου είπαν και όλοι οι υπόλοιποι χρήστες
veteranos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 καποια γειωση στην μπριζα-πολυπριζο εχει χαλασει και στο καει και θα στο καει.....δες την μπριζα σου,αλλαξε πολυμπριζο...για να ηρεμησεις. Σωστός ο dobro, δες αν εισαι ενταξει με τη γείωση, άλλαξε σταθεροποιητή και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ αλλαξε τροφοδοτικό... Αυτά δεν κάνουν ούτε για κατεβαστήρια... Δεν νομίζω να φταίει η γείωση γιατί και το pc 1 της υπογραφής μου που το χρησιμοποιώ καθημερινά το έχω πάνω σε μπρίζα που δεν έχει γείωση και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
arc Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν νομίζω να φταίει η γείωση γιατί και το pc 1 της υπογραφής μου που το χρησιμοποιώ καθημερινά το έχω πάνω σε μπρίζα που δεν έχει γείωση και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Δεν είναι καλή λογική. Η γείωση είναι σαν το προφυλακτικό. Αν τύχει η παρτενέρ να έχει κάτι σοβαρό και δεν το φοράς ... τη μάμησες! Είναι θέμα τύχης αν και τι θα πάθεις. Πέρα απο την πλάκα ακριβά μηχανήματα είναι «μη σοφό» να τα έχουμε χωρίς γείωση. Επισης είναι «ηλίθιο» να χρησιμοποιούμε πολύ ενεργοβόρα μηχανήματα (κουζίνες, καλοριφέρ, κλπ) χωρίς γείωση γιατί εκεί παίζουμε με την ασφάλεια μας (διαρροές) . Στο δια ταύτα. Αν το τροφοδοτικό Του έχει ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη και η γείωση είναι ανύπαρκτη, τότε στην παραμικρή διακύμανση θα παίρνει το τροφοδοτικό στη μασχάλη.
sirboux Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 λοιπόν επαρχία είμαι και εγώ και μπορώ να πω ότι το ρεύμα είναι gtp εκτός πόλεως και + ότι έχεις να φοβάσαι και κεραυνούς έχω χάσει τηλεόραση και μου έχουν καεί και τα καλώδια του ΟΤΕ έξω από το σπίτι σου προτείνω τα εξής βήματα 1) φωνάζεις ηλεκτρολόγο να κοιτάξει την πρίζα που σίγουρα κάτι έχει 2) αγοράζεις πολυπριζο ασφαλιας 3) παίρνεις ένα σφυρί και παίρνεις την εκδίκηση σου στο μουφα τροφοδοτικό σου 4) αγοράζεις καινούριο τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640143 http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-9466=1&filter-9465=1&filter-9463=1&filter-282=1&filter-4971=1&filter-295=1&filter-9470=1
veteranos123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν είναι καλή λογική. Η γείωση είναι σαν το προφυλακτικό. Αν τύχει η παρτενέρ να έχει κάτι σοβαρό και δεν το φοράς ... τη μάμησες! Είναι θέμα τύχης αν και τι θα πάθεις. Πέρα απο την πλάκα ακριβά μηχανήματα είναι «μη σοφό» να τα έχουμε χωρίς γείωση. Επισης είναι «ηλίθιο» να χρησιμοποιούμε πολύ ενεργοβόρα μηχανήματα (κουζίνες, καλοριφέρ, κλπ) χωρίς γείωση γιατί εκεί παίζουμε με την ασφάλεια μας (διαρροές) . Στο δια ταύτα. Αν το τροφοδοτικό Του έχει ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη και η γείωση είναι ανύπαρκτη, τότε στην παραμικρή διακύμανση θα παίρνει το τροφοδοτικό στη μασχάλη. Οπότε είμαι τυχερός που δεν έχω πάθει κάτι. Το σπίτι μου μόνο μια πριζα έχει χωρίς γείωση και σ'αυτήν είναι το pc γιατί δεν βολεύει να μπει αλλού.
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οπότε είμαι τυχερός που δεν έχω πάθει κάτι. Το σπίτι μου μόνο μια πριζα έχει χωρίς γείωση και σ'αυτήν είναι το pc γιατί δεν βολεύει να μπει αλλού. Είσαι πολυ τυχερός. Το ότι δεν έγινε/επαθες κάτι είναι καθαρά τύχη. Βρες τροπο να βάλεις μπριζα με γειωση. Για να τη ζητάει ένας κατασκευαστής συσκευής κάποιος λόγος θα υπάρχει...
arc Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Οπότε είμαι τυχερός που δεν έχω πάθει κάτι. Το σπίτι μου μόνο μια πριζα έχει χωρίς γείωση και σ'αυτήν είναι το pc γιατί δεν βολεύει να μπει αλλού. Αφου το σπίτι εχει παντου γειώσεις, σκέψου σοβάρά να βρεις ένα ηλεκτρολόγο να ερθει και να σου περάσει μια γραμμή μέχρι την πρίζα που δουλεύεις.
rfc Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 βασικα μη χρησιμοποιειτε τροφοδοτικα που ειναι μονο για το γηπεδο και για κανα διαιτητη. Σε πρωτη φαση αλλαξε το και δες μετα αν εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα