omghi2u Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 πως στον π******τα καβουρια παιζουν fps με κοντρολερ ακομα δεν εχω καταλαβει. 4
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 πως στον π******τα καβουρια παιζουν fps με κοντρολερ ακομα δεν εχω καταλαβει.επειδη το εχω βαρεθει αυτο το σκηνικο καθε λιγο και λιγακι, οι παλιοι ας υπενθυμισουν στους νεους οτι ΠΡΩΤΑ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΤΟ JOYSTICK ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ MOUSE καπως ετσι στον π****** εγινε με τα καβουρια, α, και επισης τα pc υπηρχαν και πιο πριν να τα γνωρισουν μερικοι, που νομιζουν οτι απο παντα το στνταρ αξεσουαρ ητανε το ποντικι. ;D
omghi2u Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 παλιουρα chillax. ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ. Κ μην βαζεις στην συγκριση το joySTICK με τα PADS. Προφανως αναρωτιεμαι για πιο λογο το καθε καβουρι παει να παιξει FPS με joyPAD. Επισης πριν τις κονσολες και τα joysticks παιζανε με πετρες κιμωλιες και μπαλες. there u go. p.s thank god που ειπες αυτο τα pc υπηρχαν και πιο πριν να τα γνωρισουν μερικοι, που νομιζουν οτι απο παντα το στνταρ αξεσουαρ ητανε το ποντικι. στο amstrad και στην amiga ο αθεοφοβος νομιζα οτι ειχα ποντικι. dayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym 2
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 παλιουρα chillax. ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ. Κ μην βαζεις στην συγκριση το joySTICK με τα PADS. καταλαβαινω οτι απο την αποστροφη σου για τα χειριστηρια, πιθανον να εχεις χασει και καποια επισοδεια οταν λεμε "pad", εξακολουθουμε να αναφερομαστε στους διπλους αναλογικους μοχλους συν τα υπολοιπα καλουδια (πχ ..σκανδαλη για να πυροβολεις?) και δεν εννοουμε τα pads των κονσολων οπως ητανε την εποχη του supernes τελος παντων, ειναι ψιλογεγονος οτι στα competitive shooters, fps και tps, ειδικα οι κονσολες της ms εχουνε γραψει πολυ απο τη συγχρονη ιστορια. κριμα που δεν εισαι διατεθιμενος να δοκιμασεις να κοντρολαρεις τα χερια σου πιο αναλογικα και οχι μονο ψηφιακα (τερμα αριστερα - τερμα δεξια )
Typhonios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ειλικρινά τώρα...fps με καταλαβαινω οτι απο την αποστροφη σου για τα χειριστηρια, πιθανον να εχεις χασει και καποια επισοδεια οταν λεμε "pad", εξακολουθουμε να αναφερομαστε στους διπλους αναλογικους μοχλους συν τα υπολοιπα καλουδια (πχ ..σκανδαλη για να πυροβολεις?) και δεν εννοουμε τα pads των κονσολων οπως ητανε την εποχη του supernes τελος παντων, ειναι ψιλογεγονος οτι στα competitive shooters, fps και tps, ειδικα οι κονσολες της ms εχουνε γραψει πολυ απο τη συγχρονη ιστορια. κριμα που δεν εισαι διατεθιμενος να δοκιμασεις να κοντρολαρεις τα χερια σου πιο αναλογικα και οχι μονο ψηφιακα (τερμα αριστερα - τερμα δεξια ) Ειλικρινά τώρα, εάν δεν είχαμε το aim assist θα βαράγαμε στου κουτρούλη τον γάμο. Για εμένα fps= mouse/keyboard στο PC. Για δοκίμασε να παίξεις fps στο PC με gamepad ενώ οι άλλοι έχουν mouse/kb, θα σε γλεντήσουν τρελά. 1
p3tran Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Για δοκίμασε να παίξεις fps στο PC με gamepad ενώ οι άλλοι έχουν mouse/kb, θα σε γλεντήσουν τρελά για ποιο λογο να το κανω αυτο? για ισοτητα? ισα-ισα, που στη κονσολα ενα απο τα καλα ειναι και οτι ολοι εχουν το ιδιο χειριστηριο, και τελος. ενω στο pc ακομα και απο mouse σε mouse και απο config σε config οπως ξερεις, μεσολαβει ενα χαος. (χωρια ΟΛΑ τα υπολοιπα) προσωπικα οπου εχει επιλογη assist, την απενεργοποιω, αλλα οπως εχω ξαναπει, ειναι πολλα τα χρονια Αρη και δεν εχω προβλημα μεγαλο να σημαδεψω 1
Typhonios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 για ποιο λογο να το κανω αυτο? για ισοτητα? ισα-ισα, που στη κονσολα ενα απο τα καλα ειναι και οτι ολοι εχουν το ιδιο χειριστηριο, και τελος. ενω στο pc ακομα και απο mouse σε mouse και απο config σε config οπως ξερεις, μεσολαβει ενα χαος. (χωρια ΟΛΑ τα υπολοιπα) προσωπικα οπου εχει επιλογη assist, την απενεργοποιω, αλλα οπως εχω ξαναπει, ειναι πολλα τα χρονια Αρη και δεν εχω προβλημα μεγαλο να σημαδεψω Εάν είσαι τόσο μεγάλος, τότε πρέπει να το κοιτάξεις, παίζει να έχει free δόνηση το χέρι (τρέμουλο ) Αλλά να σου πω την αλήθεια, στο Wii U μου αρέσει που παίζω CoD με το gamepad, έχει άλλη χάρη. Μεν στο PC όταν το δοκίμασα...ε...με γλέντησαν τα παλουκάρια τρελά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις