TAKISTRIGONIS Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 θέλω να πάρω την μητρική αυτή http://www.asus.com/Motherboards/M5A99FX_PRO_R20/ και μνήμες για OC έχω επεξεργαστή τον phenom 2 x6 1090t αξίζει αυτή η μητρική για OverClock? και απο μνήμες έχω τις cmx4gx3m2a 1600 c9. Θα χρειαστώ άλλες μνήμες? Αν ναι ποιές κάνουν για O/C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ποσο την βρισκεις την μητρικη? επισης,εαν θελεις να κανεις overclock,ο συγκεκριμενος ανεβαινει ευκολα γιατι εχει και ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη.οποτε μνημες μην αλλαζεις,τις αφηνεις οπως ειναι στα 1600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) 135ε. Την εχω βρει απο μαγαζι αθηνα. Ο επεξεργαστης υποστηριζει 1333 μνημες οι μνημες ειναι στα 1600 ατοφιες μαμα απο bios της βλεπει 1333 λιγο επεξεργαστη? Οποτε για να τις δει 1600 πρεπει να κανω λογικα overclock ετσι δεν ειναι? Μεχρι τωρα ετσι εκανα για να τις δει και ο επεξεργαστης ανεβενει 3,700-3,800 αν θελω να ανεβασω κιαλλο τις μνημες μετα σωστα ρευματα ξεκινανε οι μπλε οθονες σε μητρικη πουχω τωρα 890gx της asus. Αυτες οι μνημες σηκωνουν o/c? Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από TAKISTRIGONIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα