Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι αντεξε αυτο το πραμα των 25 ευρω 4 χρονια κατι ειναι,και ετσι οπως κανει δεν θα το πεταξω θα το βαλω για κουδουνα σε κανα προβατο

Βασικα δεν "αντεξε", παντα υπολειτουργουσε και κατα πασα πιθανοτητα απλα δεν του εδινες σημασια. Κριμα να πας και δινεις λεφτα για τετοιο μηχανημα και να μην δινεις την πρεπουσα σημασια και budget στο ισως σημαντικοτερο κομματι του PC σου που ειναι το τροφοδοτικο. Δεν τα αλλαζεις αυτα δα και καθε χρονο για να "κοβεις". 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το σωστό ειναι οτι υπολειτουργούσε αλλα δεν το είχα πάρει χαμπάρι αλλα το 2010 που τον έφτιαξα τόσα ήξερα τόσα έκανα αλλα τέλος πάντων παράγγειλα το xfx550w να βγάλει κανα δυο τρία χρονακια ακομα το PC πριν παει για πέταμα

Δημοσ.

Για μένα θα πας σε Thermaltake ή Corsair. Σε σχέση με τα άλλα , εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη.

Δημοσ.

Για μένα θα πας σε Thermaltake ή Corsair. Σε σχέση με τα άλλα , εμπνέουν περισσότερη εμπιστοσύνη.

δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης στα PSU από Seasonic, είτε ως seller είτε ως δημιουργό. Δυστυχώς στα corsair πρέπει να πας σε πιο ακριβά μοντέλα για να είσαι "σίγουρος" κατά τη γνώμη μου. Τα thermaltake συμφωνώ ότι είναι άξια τροφοδοτικά.

Δημοσ.

κοιταξα seasonic αλλα οι τιμες ξεφευγουν κατα πολλη σε σχεδη με xfx και Thermaltake για corsair λιγο που εψαξα αρκετοι υποστηριζουν οτι κανουν θορυβο, αλλα τεσπα και με το xfx μια χαρα θα ειμαι.

Δημοσ.

κοιταξα seasonic αλλα οι τιμες ξεφευγουν κατα πολλη σε σχεδη με xfx και Thermaltake για corsair λιγο που εψαξα αρκετοι υποστηριζουν οτι κανουν θορυβο, αλλα τεσπα και με το xfx μια χαρα θα ειμαι.

τα xfx τα φτιάχνει η seasonic

Δημοσ.

Το corsair της υπογραφής μου δεν κάνει καθόλου θόρυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...