Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 4 χρονια ειχα αγορασει αυτο το τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663435πριν 3-4 μηνες αρχησει να σφυριζει και να τσιριζει εντονα ειδικα οταν τρεχω netbeans,ps,dw και τετοια και ακομα χειροτερα στο gaming .Τελευταια αυτος ο θορυβος εγινε εντονοτερος και ακομα με απλο σκρολαρισμα κανει θορυβο,καμια ιδια απο τι μπορει να ειναι? Πλεον ειναι αρκετα ενοχλητικο και ακουγεται αρκετα.Το συστημα μου core i7 950 mobo x58,hd5770,1hd,4 fans + mouse και Kaybord.

Δημοσ.

Κρίμα τέτοιο μηχάνημα να τροφοδοτείται από ένα σάπιο και κινέζικο τροφοδοτικό. Πέτα το και πάρε ένα επώνυμο τροφοδοτικό για να έχεις το κεφάλι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, κοιταξε, οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα στην δικη σου περιπτωση λες οτι οταν σκρολαρεις σου ανεβαζει στροφες; ή ακουγονται οι πυκνωτες; εαν σου κανει συνεχη τονο σαν βουισμα τοτε εχει αρχισει να πεθαινει αλλα εαν ακους θορυβο απο το φανακι τοτε ισως να θελει ενα καλο καθαρισμα! βλεπεις μεταβολες στην ταση; δεν ανοιγει καμια φορα η mobo; δεν δουλευουν στοιχεια (εξαρτηματα) του υπολογιστη οταν ανοιγει; εαν εχεις dvd επανω βλεπεις να μην αναβει μερικες φορες; υπαρχουν καλες λυσεις για τροφοδοτικα budget! οπως αυτο : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807686

Δημοσ.

το pc δουλευει κανονικοτατα απλα οταν ανοιγω βαριες εφαρμογες αρχιζει να τσιριζει και να σφυριζει,και οχι δεν ειναι απο το φανακι.

γεκινα το προβλημα αυτο δημιουργηται επειδη το τροφοδοτικο ειναι μαπα η χρειαζομαι μεγαλυτερο για το συστημα μου?

Δημοσ.

Ναι καταλαβα, ειναι στα τελευταια του το τροφοδοτικο, απλα μολις του ζητηθει κατι εξτρα αρχιζει να φτανει στα ορια του! υπαρχουν πολλες προτασεις "καλες"! τα xfx που ειπε ο φιλος Infernon ειναι μεσα σε αυτες τις επιλογες!

Δημοσ.

οποτε αναιβαζω το budget μου και παω για xfx να ηρεμησω,και γενικα απο την ημερα που αρχισε να κανει ετσι το Psu η αποδοση του συστηματος εχεις πεσει εσθητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...