aiantas Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Παίδες... σας προωθώ το μήνυμα που έστειλα στο www.you.gr ... τα συμπεράσματα δικά σας, 29/4/2014 και ωρα 09:23 εβαλα παραγγελία μέσω internet ένα σετ (2x4GB) από μνήμες Kingston HyperX Beast DDR3 8GB 2400MHz στην τιμη των 54,89€ σε 6 ατοκες δοσεις (6*9,15€) με χρόνο παράδοσης: κατοπιν παραγγελίας. Μετα την ολοκλήρωση της παραγγελίας (30052812) μου ήρθε 09:24 email επιβεβαίωσης παραγγελίας στην τιμή των 87€ ! και χωρίς δόσεις!! και μένω εκπληκτος!!!. Αμέσως επικοινωνώ τηλεφωνικά μαζί τους και ζητώ εξηγήσεις. Ο υπάλληλος μου είπε ότι η τιμή άλλαξε λόγω εξάντλησης αποθέματος! (παρόλο που ο χρόνο παράδοσης ηταν κατοπιν παραγγελίας) και το μονο που μπορεί να κάνει είναι να ακυρώσει την παραγγελία μου και να επιστραφει το ποσό των 87€ στη visa, το οποιο και δέχτηκα διοτι καμία ορεξη δεν ειχα για περαιτέρω. Του ζήτησα όμως να μου σταλει email ακυρωσης της 30052812 παραγγελίας. Ωρα 09:45, email ακυρωσης δεν έχει έρθει, μπαινω ξανά στο λογαριασμό να δω τουλάχιστον αν φαίνεται ακυρωμένη η παραγγελία. Τι βλέπω; Πρώτον, η παραγγελία 30052812 δεν φαίνεται ακυρωμένη και δεύτερον έχει μπει ακόμα μία παραγγελία (30052818) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ένα Tablet Yarvik Xenta 8c 8" 8GB 3G στην τιμη των 168,99€. Πλέον αισθάνομαι ανασφάλεια για τη συναλλαγή μου . Ξανά τηλέφωνο, μιλάω με άλλον υπάλληλο, ο οποιος προτείνει να το δουν και θα με πάρουν πίσω. Όντως με παίρνει ο πρωτος υπάλληλος και μου λέει ότι έχει ακυρωσει την 30052812 (μνήμες) και οσο αφορά την 30052818 (Tablet) ήταν δικό του λάθος!!! και ευτυχώς που το είδα. Μετά από 15 ώρες η παραγγελία 30052812 δεν φαίνεται στο site ακυρωμένη, ούτε email ακυρωσης μου’χει σταλεί. Θα περιμένω 4-5 εργάσιμες για να δω αν μου επιστραφει το ποσό των 87€ στη visa και μετά θα διαγράψω το λογαριασμό μου από το συγκεκριμένο κατάστημα www.you.gr. 15 χρόνια, ηλεκτρονικές αγορές από το εξωτερικό τέτοιο πράγμα δεν μου’χει τύχει. Print screens των όσων αναφέρω και ονόματα υπαλλήλων έχω αλλά ας μου επιστραφεί το ποσό των 87€ και δεν θα με ξαναδείτε. Να το χαίρεστε τέτοιο Customer Care. Να κάνεις καταγγελία ΤΩΡΑ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Να μην πω κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouzouras Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Να κάνεις καταγγελία ΤΩΡΑ!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Να μην πω κάτι άλλο... Αίαντα, όταν ενός λεπτού παραγγελία γίνεται μιας ώρας και βλέπουμε, τι να την κάνω την καταγγελία. Το παραπάνω μήνυμα τους το έστειλα για να λάβουν γνώση εγγράφως. Εδώ το ανάρτησα για να δείτε τι μπορεί να πάθει κάποιος αν προπληρώσει (γιατί ήθελα τις δόσεις), αντί να αγοράσει με αντικαταβολή και να’χει το κεφάλι του ήσυχο. Καλημέρα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από fouzouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ο υπάλληλος ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί!!! Θα το ξανακάνει, αν δεν το έχει κάνει και στο παρελθόν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Βλακεία του υπαλλήλου το tablet. Μάλλον αυτό που αναφέρθηκε. Σε κάποιου άλλου την καρτέλα ήθελε να το βάλει, αλλά μάλλον είχε ξεχαστεί στην καρτέλα την δική σου. Και αν δεν το έβλεπες άντε να τους πείσεις ότι δεν ήθελες να τους εκδικηθείς για τις μνήμες(κάνοντας παραγγελία που δεν θα παραλάμβανες). Πάντως μάλλον πρέπει να έπεσες πάνω στην αλλαγή τιμής για αυτό και παρήγγειλες στα 55€ και σου ήρθε στα 87€. Λάθος και εκεί του μαγαζιού που δεν έβγαλε off το προϊόν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν αλλάξει την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyd Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδια εμενα μου ηρθε η εξης απαντηση Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΜΝΗΜΗ KINGSTON BS DDR3 2400MHZ 8GB(2x4G) που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία με αριθμό ************* δεν είναι διαθέσιμη. H ενδεικτική ημερομηνία παραλαβής που μας έχει δοθεί από τον προμηθευτή είναι για τις 5/5. τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η παραγγελια ισχυει ,αλλα οτι θα παραλαβω 6,7 του μηνος... στο site η τιμη εχει επανελθει στα 54,89 αυτη την στιγμη http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-kingston-hyper-x-beast-ddr3-2400mhz-2x4gb Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από spyd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 σαν το ανσασερ ανεβοκατεβαινει..... :-D (η τιμη της) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εμένα με ειδοποίησαν σήμερα να παραλάβω άλλα θα ήθελα πρώτα την γνώμη σας. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αναβαθμίσω(παιχνίδια δεν παίζω και κάρτα γραφικών θα μείνει η ίδια). Αξίζει να τις πάρω και να τις βάλω στην άκρη μέχρι π.χ. τέλος του χρόνου και σιγά να αρχίσω να στήνω το νέο μηχάνημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εμένα με ειδοποίησαν σήμερα να παραλάβω άλλα θα ήθελα πρώτα την γνώμη σας. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αναβαθμίσω(παιχνίδια δεν παίζω και κάρτα γραφικών θα μείνει η ίδια). Αξίζει να τις πάρω και να τις βάλω στην άκρη μέχρι π.χ. τέλος του χρόνου και σιγά να αρχίσω να στήνω το νέο μηχάνημα; για εμένα είναι καλή περίπτωση... ΕΙχα πάρει και εγω την προσφορά του κωτσόβολου με το ιδιο σκεπτικό και τις πούλησα στα ιδια χρήματα 1,5 μήνα μετά μιάς και πήρα πάλι λάπτοπ... Εν τέλει έπρεπε να τις έχω κρατήσει μιας και έστησα απο προσφορές σύστημα και τις ακριβοπλήρωσα... :@ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εγώ παρέλαβα κανονικά πάντως.Όλα κομπλέ.Να φχαριστήσω και πάλι τον ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 για εμένα είναι καλή περίπτωση... ΕΙχα πάρει και εγω την προσφορά του κωτσόβολου με το ιδιο σκεπτικό και τις πούλησα στα ιδια χρήματα 1,5 μήνα μετά μιάς και πήρα πάλι λάπτοπ... Εν τέλει έπρεπε να τις έχω κρατήσει μιας και έστησα απο προσφορές σύστημα και τις ακριβοπλήρωσα... :@ Αυτό σκέφτομαι ότι θα πάθω και εγώ στο τέλος, δηλαδή ότι όταν αποφασίσω να αναβαθμίσω δεν θα βρίσκω φθηνές μνήμες! Από την άλλη βέβαια φοβάμαι μην πέσουν πολύ οι τιμές ή βγουν ddr4 και τις πάρω άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrikos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τις δοκιμασε κανεις στα 1333 αν τρεχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spinfall Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπέρα και από μένα , Τσεκάρω το site σήμερα το πρωί στις 11:30 η τιμή είναι ~55€ κάνω την παραγγελλία μου κανονικά και μόνος μου επικοινωνώ μεσω του live chat με το κατάστημα για να ξεκαθαρίσω κάτι με την παραλαβή. Μετά από μια παυση 5λέπτου με ενημερώνουν οτι η τιμή της προσφοράς εληξε και οτι είναι παλι στα 87€ και αν θέλω να συνεχίσω την παραγγελία μου. Τους λέω πως έχω στα χερια μου την παραγγελία με τιμή 55€ και πουθενά το σχόλιο οτι "η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων" Παραλληλα αλλάζω όνομα και μιλάω με κατάστημα U και μου λένε πως υπάρχει άμεσα διαθεσιμο.Στέλνω τα δυο screenshot με mail και δέχομαι τηλέφωνο από τον ίδιο υπάλληλο που μιλούσα στο live chat οτι "μιλησαν με τον προμηθευτή και αποφάσισαν να τους δώσουν και άλλα κομματια απλά θα αργήσει λιγάκι η παραλαβή τους μέχρι τις 5-6 Μαϊου." Θα δείξει....Κρίμα πάντως να αλλάζεις live μια τιμή στο site σου απλά για να αποφύγεις καταστάσεις... Ελλαδίτσα Παντωτινή.Όλα αυτα τα γράφω για τα παιδιά που τυχόν έχουν κάνει παραγγελίες και τους είπαν τις ίδιες παπατζες με μένα,Φιλούθκια!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GSpiraras Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αυτό σκέφτομαι ότι θα πάθω και εγώ στο τέλος, δηλαδή ότι όταν αποφασίσω να αναβαθμίσω δεν θα βρίσκω φθηνές μνήμες! Από την άλλη βέβαια φοβάμαι μην πέσουν πολύ οι τιμές ή βγουν ddr4 και τις πάρω άδικα. Αν έχεις υπόψιν τα στήσεις σύστημα στο άμεσο μέλλον (1-2 μήνες ορίζοντα) και μαζεύεις κομμάτια σιγά σιγα αξίζει. Να αγοράσεις κάτι μήπως και το χρησιμοποιήσεις μετά απο 6 μήνες και αν είναι γενικά κακή τακτική. Ακόμη και να τις πουλήσεις στα ίδια λεφτά τρέχεις να τις αγοράσεις, τρέχεις να βρεις αγοραστή, τρέχεις να κανονίσεις συναλλαγή κλπ. Λέγοντας τα αυτά εγώ πήρα ένα σετ έτσι για να υπάρχουν - αλλά στην ντουλάπα έχω ακόμη 3 stick SD-RAM και μη αριθμήσιμα DDR 1,2,3 σε διάφορες χωρητικότητες και ταχύτητες. Εγώ όμως είμαι αθευράπευτα άρρωστος αλλά συνειδητά δεν θέλω να μεταδόσω την ασθένεια μου σε άλλους... Τις δοκιμασε κανεις στα 1333 αν τρεχουν? Το default profile είναι για 1066 και 1333 οπότε εκεί παίζουν αν δεν τις βάλεις εσύ παραπάνω. Τα υποστηριζόμενα profile δες τα εδώ: http://www.techpowerup.com/reviews/Kingston/HyperX_Beast_2400C11/images/cpuz.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 στο site η τιμη εχει επανελθει στα 54,89 αυτη την στιγμη http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-kingston-hyper-x-beast-ddr3-2400mhz-2x4gb 87 τις βλεπω τωρα ξανα. :lol: KAI Παράδοση 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 τις παρελαβα και τις εβαλα στο MAIN PC της υπογραφης μου, μαζι με 2χ2 kingston. τρεχουν οπως βλεπετε στις φωτο..!! σε unganged mode, με 1.50ν, σε προφιλ EOCP- DDR1600 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα