k_dinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ανέβηκε η τιμή στα 87 πλέον.. Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν να έρχονται τα mail ακύρωσης σιγά σιγά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 εφοσον γραφει [Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας] , ευχομαι πως οχι αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ανέβηκε η τιμή στα 87 πλέον.. Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν να έρχονται τα mail ακύρωσης σιγά σιγά.... Αφου δεν ακύρωσαν πέρσι τους i7, ακόμα και λάθος να ήταν η τιμή, νομίζω θα τις στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Υπήρχε κανονικά ένδειξη έκπτωσης. Οπότε δεν είναι περίπτωση "sorry λάθος". Επιπλέον οι μνήμες αυτές παίζουν από 70€ στο skroutz, οπότε δεν είναι ότι καταχρεώνεται το you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μακάρι να είναι έτσι, τις χρειαζόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scottas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 με πηραν μολις τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 5 μαιου απο το προμηθευτη τους και ειπε οτι μολις παραλαβουν θα μου το στειλουν στιν τιμη της προσφορας!!!! μονο το οτι ενημερωσαν τηλεφωνικα μπραβο τους!!!! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μπράβο τους όντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Η παραγγελία μου πέρασε το στάδιο "Συλλογή Προϊόντων" και τώρα γράφει "Ολοκληρωμένη".Άρα μάλλον όποιος έκανε νωρίς παραγγελία θα παραλάβει σύντομα και οι υπόλοιποι 5 μαΐου και μετά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 και γιατι στην "κανονικη" τιμη των 87ε εχει παραδοση σε 1 εργασιμη οπως λεει το site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πάντως χθές η ''κανονική'' τιμή ήταν 105E 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αφου δεν ακύρωσαν πέρσι τους i7, ακόμα και λάθος να ήταν η τιμή, νομίζω θα τις στείλουν. Τι σχεση εχει το "περυσι"; Το τι συνεβη μια φορα δεν είναι αποδειξη για το τι θα γινει κάθε επομενη. Υπαρχουν και αντίθετες ιστοριες από το κατάστημα: Παλιοτερα ειχαν ακυρωσει με μεγαλη ανεση και υφος έναν AMD επεξεργαστη. Από τοτε εμενα με εχασαν από πελατη όπως και παρα πολλους αλλους (που τους ειχα σκασει αρκετα λεφτα μεχρι τοτε). Ηταν ένα τοπικ εδω, πολλοι θα το θυμουνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Και εγώ έδωσα παραγγελία για 2 πακέτα με διαφορά μερικών ωρών. Για το δεύτερο πακέτο πάμε για τις 5 του Μάη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 εγώ είχα και επιπλέον έκπτωση μέσω μιας φίλης που δουλεύει στον ίδιο όμιλο που ανήκει το you και δεν πρόλαβα να πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fouzouras Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες... σας προωθώ το μήνυμα που έστειλα στο www.you.gr ... τα συμπεράσματα δικά σας, 29/4/2014 και ωρα 09:23 εβαλα παραγγελία μέσω internet ένα σετ (2x4GB) από μνήμες Kingston HyperX Beast DDR3 8GB 2400MHz στην τιμη των 54,89€ σε 6 ατοκες δοσεις (6*9,15€) με χρόνο παράδοσης: κατοπιν παραγγελίας. Μετα την ολοκλήρωση της παραγγελίας (30052812) μου ήρθε 09:24 email επιβεβαίωσης παραγγελίας στην τιμή των 87€ ! και χωρίς δόσεις!! ......σήμερα το πρωί 30/4/2014 με πήρε υπάλληλος από το Customer Support, αναγνώρισε ότι στο σύστημα τους η αλλαγή της τιμής συνέπεσε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου και για αυτό ισχύει τόσο η τιμή των 54,89€ όσο και οι 6 άτοκες δόσεις που είχα καταχωρήσει αρχικά στην παραγγελία μου. Κατόπιν αυτής της θετικής εξέλιξης, την ευχαρίστησα για το Customer Support που μου πρόσφερε, όπως ευχαριστώ και τον TS. Εμένα με αυτή της την κίνηση με ξανακέρδισαν. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από fouzouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Θα το αγορασε για τον εαυτο του. Παλι καλα που το ειδες.. omg.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα