Προς το περιεχόμενο

[RAM] Kingston HyperX Beast DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz @you 55€ - [ΤΕΛΟΣ]

sir ImPeCaBlE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανέβηκε η τιμή στα 87 πλέον..

Κάτι μου λέει ότι θα αρχίσουν να έρχονται τα mail ακύρωσης σιγά σιγά....

Αφου δεν ακύρωσαν πέρσι τους i7, ακόμα και λάθος να ήταν η τιμή, νομίζω θα τις στείλουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπήρχε κανονικά ένδειξη έκπτωσης. Οπότε δεν είναι περίπτωση "sorry λάθος". Επιπλέον οι μνήμες αυτές παίζουν από 70€ στο skroutz, οπότε δεν είναι ότι καταχρεώνεται το you.

με πηραν μολις τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 5 μαιου απο το προμηθευτη τους και ειπε οτι μολις παραλαβουν θα μου το στειλουν στιν τιμη της προσφορας!!!!

μονο το οτι ενημερωσαν τηλεφωνικα μπραβο τους!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Η παραγγελία μου πέρασε το στάδιο "Συλλογή Προϊόντων" και τώρα γράφει "Ολοκληρωμένη".Άρα μάλλον όποιος έκανε νωρίς παραγγελία θα παραλάβει σύντομα και οι υπόλοιποι 5 μαΐου και μετά ;).

• Moderators

Αφου δεν ακύρωσαν πέρσι τους i7, ακόμα και λάθος να ήταν η τιμή, νομίζω θα τις στείλουν.

Τι σχεση εχει το "περυσι"; Το τι συνεβη μια φορα δεν είναι αποδειξη για το τι θα γινει κάθε επομενη. Υπαρχουν και αντίθετες ιστοριες από το κατάστημα:

Παλιοτερα ειχαν ακυρωσει με μεγαλη ανεση και υφος έναν AMD επεξεργαστη. Από τοτε εμενα με εχασαν από πελατη όπως και παρα πολλους αλλους (που τους ειχα σκασει αρκετα λεφτα μεχρι τοτε). Ηταν ένα τοπικ εδω, πολλοι θα το θυμουνται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες... σας προωθώ το μήνυμα που έστειλα στο www.you.gr ... τα συμπεράσματα δικά σας,

29/4/2014 και ωρα 09:23 εβαλα παραγγελία μέσω internet ένα σετ (2x4GB) από μνήμες Kingston HyperX Beast DDR3 8GB 2400MHz στην τιμη των 54,89€ σε 6 ατοκες δοσεις (6*9,15€) με χρόνο παράδοσης: κατοπιν παραγγελίας. Μετα την ολοκλήρωση της παραγγελίας (30052812)  μου ήρθε 09:24 email επιβεβαίωσης παραγγελίας στην τιμή των 87€ ! και χωρίς δόσεις!! ......σήμερα το πρωί 30/4/2014 με πήρε υπάλληλος από το Customer Support, αναγνώρισε ότι στο σύστημα τους η αλλαγή της τιμής συνέπεσε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου και για αυτό ισχύει τόσο η τιμή των 54,89€ όσο και οι 6 άτοκες δόσεις που είχα καταχωρήσει αρχικά στην παραγγελία μου. Κατόπιν αυτής της θετικής εξέλιξης, την ευχαρίστησα για το Customer Support που μου πρόσφερε, όπως ευχαριστώ και τον TS. Εμένα με αυτή της την κίνηση με ξανακέρδισαν.

Επεξ/σία από fouzouras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...