Προς το περιεχόμενο

[RAM] Kingston HyperX Beast DDR3 8GB (2x4GB) 2400MHz @you 55€ - [ΤΕΛΟΣ]

sir ImPeCaBlE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδια, θελω να στησω ενα pc σιγα-σιγα γιατι το παλιο ειναι πλεον πολυ παλιο....

Δεν βιαζομαι με το σκεπτικο οτι αμα πετυχαινω πραγματακια σε καλη τιμη θα τα χτυπαω ενα ενα.

1ον: Με αυτο το σκεπτικο ειναι καλη περιπτωση?

2ον: Εκτος φυσικα απο την μητρικη που πρεπει να παιρνει DDR3 παιζει καμια αλλη ασυμβατοτητα που πρεπει να λαβω υποψιν μου?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1ον: Με αυτο το σκεπτικο ειναι καλη περιπτωση?

2ον: Εκτος φυσικα απο την μητρικη που πρεπει να παιρνει DDR3 παιζει καμια αλλη ασυμβατοτητα που πρεπει να λαβω υποψιν μου?

1) Είναι πολύ καλή περίπτωση. Ξανατονίζω τον Οκτώβριο αναγκάστικα να τις πάρω από το amazon.Εδώ ξεκινούσαν παρά κάτι 100.

2) Θα πρέπει να τις έχει και η λίστα της μητρικής, Οι συγκεκριμένες με Asus συνεργάζονται άψογα

ΥΓ: Διακρίνω το τελευταίο διάστημα μια ραγδαία πτώση στις DDR 3 ?

Μπράβο στον TS!!

Μια γρήγορη ερώτηση, που μάλλον αφορά και άλλο κόσμο:

Έχω αυτή εδώ τη μητρική, θα τις κάνει down-clock και θα παίξουν ή θα φάμε άκυρο?

Ρωτάω γιατί στα specs αναφέρει:

Support for DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules

1) Είναι πολύ καλή περίπτωση. Ξανατονίζω τον Οκτώβριο αναγκάστικα να τις πάρω από το amazon.Εδώ ξεκινούσαν παρά κάτι 100.

2) Θα πρέπει να τις έχει και η λίστα της μητρικής, Οι συγκεκριμένες με Asus συνεργάζονται άψογα

Ειμαι μεταξυ Gigabyte και Asus. Υπαρχει περιπτωση με gigabyte να εχω θεμα?

Εκτος αν εννοεις οτι θα πεσει στα 1600 πραγμα που στην ουσια δεν με πολυενδιαφερει. Για απλη χρηση θα ειναι το pc, ουτε καν για game

Επίσης και οι εταιρίες των μνημών βγάζουν λίστες με τις μητρικές που έχουν δοκιμαστεί. Αλλά γενικά δεν είναι απαραίτητο να αναφέρεται σε κάποια λίστα.

Υπάρχει μια πτώση, αλλά δεν τη λες και ραγδαία. Μιλάμε για μια διαφορά της τάξης των 2 εως 5 ευρώ πάνω κάτω (άσχετα, εννοείται, από τις όποιες προσφορές).

Ειμαι μεταξυ Gigabyte και Asus. Υπαρχει περιπτωση με gigabyte να εχω θεμα?

Εκτος αν εννοεις οτι θα πεσει στα 1600 πραγμα που στην ουσια δεν με πολυενδιαφερει. Για απλη χρηση θα ειναι το pc, ουτε καν για game

Κοίτα αν μιλάμε για εντελώς απλή χρήση δεν πας σε τέτοιες μνήμες.Αλλά η τιμή τους είναι πολύ καλή.Ζυγίζεις λοιπόν τις ανάγκες σου και ανάλογα προχωράς.Η ουσία είναι 8αρα 55Ε έχουμε καιρό να δούμε.

Ρε παιδιά σόρυ που σας ζαλίζω αλλα για να μην κάνω καμία κουταμάρα.... Με αυτές που έχω ήδη στο σύστημα μου υπάρχει περίπτωση να μην συνεργάζονται σωστά;

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-corsair-vengea-ddr3-1600mhz-8gb-bl

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Κοίτα αν μιλάμε για εντελώς απλή χρήση δεν πας σε τέτοιες μνήμες.Αλλά η τιμή τους είναι πολύ καλή.Ζυγίζεις λοιπόν τις ανάγκες σου και ανάλογα προχωράς.Η ουσία είναι 8αρα 55Ε έχουμε καιρό να δούμε.

Λογω τιμης και μονο. Ουτως η αλλος το 50αρι δεν θα το γλυτωνα... οποτε μου μενει το future proof

Τις έχω εδώ και 1+ χρόνο και τις τρέχω στο profile 2 στα 2400mhz (πρέπει να το αλλάξετε από το bios της μητρικής αλλιώς θα τρέχουν στα 1333mhz). 

To score στο windows benchmark ήταν αν θυμάμαι καλά

1333mhz ==> 8.0

2400mhz ==> 8.1

Περίμενα κάτι καλύτερο.

Προσοχή να υποστηρίζει η μητρική αυτήν την συχνότητα στις μνήμες. Εγώ είδα και έπαθα για να τις συγχρονίσω.

Ρε παιδιά σόρυ που σας ζαλίζω αλλα για να μην κάνω καμία κουταμάρα.... Με αυτές που έχω ήδη στο σύστημα μου υπάρχει περίπτωση να μην συνεργάζονται σωστά;

http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/mnimes-ram/mnimi-corsair-vengea-ddr3-1600mhz-8gb-bl

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ρίξε μια ματια εδώ :

http://linustechtips.com/main/topic/50354-dual-channel-1600mhz-with-dual-channel-2400mhz-ram/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...