Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ πως σε συγκεκριμενα σημεια της οθονης (χωρις να λεω οτι εχει βλαβη η οθονη) τα γραμματα ειναι καπως πιο θολα απο οτι ειναι σε αλλα σημεια (απο οτι παρατηρω στο αριστερο μερος της οθονης συμβαινει αυτο). Δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγήσω, ούτε είμαι σιγουρος αν το θεμα το ανοιξα στην σωστη ενοτητα, γι αυτο θα με συγχωρεσετε.

Επισης μωλις εβγαλε κατι μαυρες γραμμες στα αριστερα της οθονης αλλα οταν το γυρισα σε τηλεοραση και εβαλα ενα καναλι το εβγαλε αυτο το μαυρο..+ οτι εφτιαξε η θολουρα..ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΘΟΝΟΥΛΑ ΜΟΥ :(((

Δημοσ.

Ποιά είναι η οθόνη; Δοκίμασες με άλλη σύνδεση,καλώδιο; Βάλε καμμιά photo αν μπορείς.

Οπως ανεφερα το προβλημα εξαφανιστηκε οταν απλα αλλαξα καναλι.. Η οθονη ειναι LG flatron m227wdp

Δημοσ.

Μου θυμίζει το θέμα που είχα στο monitor με VGA σύνδεση. Μικρά σημεία θολούρας, όχι απαραίτητα ενοχλητικά, απλά ελαφρώς διακριτά. Όταν άλλαξα τη σύνδεση με DVI-D καλώδιο διορθώθηκε και έδωσε καθαρότητα στην οθόνη.

Επίσης τσέκαρε και drivers αν μιλάς για σύνδεση με PC. Οι default των Windows πχ δεν δίνουν και τα καλύτερα αποτελέσματα δίνοντας μαύρα πλαίσια που ανέφερες κτλ.

Δημοσ.

Αν θες βγαλε μια φωτο και ανεβασε την να δω και θα σου πω τι μπορει να ειναι. (Κατα προτιμηση μια με μαυρο φοντο και λευκο κειμενο, και μια με ακριβως το αντιθετο)
Επισης δεν μας ειπες με τι καλωδιο την εχεις συνδεσει με το PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...