mants118 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Άκυρη η είδηση παιδιά, οι απομιμίσεις που βρέθηκαν στην αγορά ήταν το S5 τελικά!!! 4
nvel Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 τα μαϊμού S5 είναι εύκολο να τα ξεχωρίσεις, εξακολουθούν να λειτουργούν μετά την χρήση της camera 8
yiankap Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν με πειράζει αν κυκλοφορούν αντίγραφα βασισμένα στο S4, να είναι ίδια και να ονομάζονται όπως θέλουν αλλά όχι Samsung. Το εκνευριστικό δεν είναι να κυκλοφορεί ένας κλώνος του και να κάνει πωλήσεις εις γνώση των αγοραστών, αλλά κάποια θύματα να αγοράζουν απομιμήσεις του S4 ως γνήσια και να τα πληρώνουν ανάλογα. Γιατί τότε αυτό λέγεται απάτη..... Εμένα προσπάθησε γνωστός - οικογενειακός φίλος να μου πουλήσει κάποτε μαϊμου 3GS (ίδιο ακριβώς όταν ήταν κλειστό με το original μέχρι και στο κουτί, μήλο είχε), αλλά όταν το άνοιγες το dual sim και το Opera αντί για Safari σε έκανε να καταλάβεις πολλά....Επέμενε ότι ήταν γνήσιο και μου ζήτησε ανταλλαγή με το Compaq της υπογραφής μου αν δεν είχα χρήματα. Εννοείται πως και την καλημέρα έκοψα από τέτοιο τύπο. Το σωστό θα ήταν η Samsung να έβγαζε ανακοίνωση τύπου που να έλεγε ποιά είναι αυτά τα μοντέλα μαϊμου,με φωτογραφίες των διαφορών ώστε κανένας να μην μπορεί να τα αμφισβητήσει και αν υπήρχε και τρόπος μέσω software να αποδεικνύεται η γνσίότητα ακόμα καλύτερα. Να έχει την δυνατότητα ο εξαπατημένος να πάει στο μαγαζί και να τρίψει το ανακοινωθέν στη μούρη του πωλητή. Γιατί χωρίς φώτο επίσημες από τη Samsung ο κάθε πωλητής μπορεί να καταφύγει σε δικαιολογίες του τύπου : δεν κατάλαβες καλά, τα blog ας γράφουν ότι θέλουν κλπ. 1
CyanBlue Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως είμαι σίγουρος πως το 8210 μου είναι αυθεντικό και συνεχίζει να κάνει απόσβεση... ;-) 1
fingolfingr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 το καλο παντως ειναι οτι μπορεις να κανεις τη μουρη σου και με μαιμου σαμσουνγκ...εχουν βγει τοσο πολλα πλεον που κανεις δε θα καταλαβει οτι εχεις μουφια Πως ακριβώς κανείς την μούρη σου με ένα κινητό?
george_gr1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ρε παιδια εχω δει μαιμου s4 και πρεπει να εχεις το 8210 για να εντυπωσιαστεις απο αυτο το κινητο. Εκτος αν παιζουν μαιμουδες με φουλ hd οθονη super amoled με εντυπωσιακη αισθηση αφης, δεν ξερω αν και χλωμο το κοβω. Ειναι σαν μου δειξεις το s5 το γνησιο και να προσπαθεις να με πεισεις οτι ειναι μαιμου.
george_gr1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πως ακριβώς κανείς την μούρη σου με ένα κινητό? Ελα ρε, καθεσαι στην καρεκλα, απλωνεσαι, ακουμπας με δυναμη το μαλμπορο στο τραπεζι να ακουστει ωστε να κοιταξουν οι γυρω σου, βαζεις απο πανω του το s4 και τελος πετας διπλα το μπρελοκ με τα 17 κλειδια για να κοιταξουν οσοι δεν ακουσαν το μαλμπορο. 3
MavroManitari Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ακολουθεί ειλικρινής τίτλος της διαφήμισης:"Θίχτηκαν οι ουραγκοτάγκοι γιατί τους μπερδεύουν με τις μαϊμούδες"... 2
Pandelas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οι απομιμήσεις έχουν μεγαλύτερο πάχος και βάρος?Τι καπνίζουν εκεί στη samy?
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 "ενώ η ποιότητα του εξωτερικού υλικού έχει σημαντικές διαφορές προς το χειρότερο" πόσο χειρότερο δηλαδή? βενζίνη να μυρίζει? Φίλε είσαι τρομερός. Με έκανες να γελάω μόνος μου νυχτιάτικα!
kakis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για να δούμε θα το ψήσει να καμιά αναβάθμιση, αντί να ασχολείται μ αυτά;
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 δεν τους πήρε πολύ,φτάσαμε στην 5..Εκτός και αν βγήκανε τώρα τα μαϊμουδιάρικα μοντέλα!
kissMA Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τελικά η samsung έχει κάνει πολύ κόσμο να πρασινίσει. Να ταν η ζήλια ψώρα .... που λέει και η παροιμία.
daPro Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά αυτό που λέει για την κεραία πίσω απ την μπαταρία ισχύει? Γιατί στο δικό μου δεν βλέπω καμία κεραία. ..κ το πήρα από birdphone. ..
giannis12a Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 μηπως ειχε και εγγυηση αυθεντικοτητας?? στα κινεζικα???αχαχαχ φοβερο το ποστ σου!!! Γελάς, αλλά δεν ξέρεις ότι έτσι κυκλοφορούν. Τα galaxy στην Κορέα και την Κίνα. Με τηλεόραση και 3γιγα ραμ κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα