Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πρόσφατα έπεσαν στην αντίληψή μου τα εν λόγω κουτάκια με έτοιμες συνθέσεις σαν αυτό

http://www.amazon.com/Zotac-ZBOX-ID90-U-2-5GHz-Quad-Core-Barebone/dp/B00ERDGOSI/ref=sr_sp-atf_title_1_25?s=electronics&ie=UTF8&qid=1398696870&sr=1-25&keywords=ZOTAC

και μπορώ να πω ότι με κέρδισαν σαν υλοποίηση.

Όποιος μπορεί να με βοηθήσει στο αν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο που να αποτελείται από 4 πύρινο cpu wifi και ταυτόχρονη εγκατάσταση 2 δίσκων (1ssd οποιουδήποτε είδους και 1εναν hdd για αποθήκευση.)

Επίσης θα ήθελα να συνδέσω 2 οθόνες με ανεξάρτητη απεικόνιση όπως Dell u2414e.

Δεν τελειώνει όμως εδώ η παραξενιά μου.

Θα ήθελα αν είναι εφικτό να μπορεί να παίξει και κάτι απλό σε game όπως fifa manager.

Αυτά τα λίγα και πραγματικά οποίος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων γιατί μέρες τώρα που το ψάχνω έχω πελαγώσει.

Στα χρήματα δεν βάζω όριο ακόμα.)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γίνει καλυτερο απο το zotac! Μπορεί μάλιστα και φθηνότερο!

Όταν λέω καλυτερο εννοώ αν το θέλεις και για gaming,γιατί τα Intel HD γραφικά είναι οκ για ταινίες,Sims και fifa manager αλλά δεν είναι καλά για τίποτα αλλο. Στον τομαια mini pc προτείνω amd a10,καθώς σαν επεξεργαστής είναι λιγάκι ισχυρότερος απο core i3 και σαν κάρτα γραφικών είναι σαν μια radeon r7 250,ικανή να παίξει και καινούργια παιχνίδια,σε χαμηλες ρυθμίσεις όμως.

Από την παρακάτω σύνθεση προτείνω να βάλεις 4gb και όχι 8gb ram (αν θες βάλε και με περισσότερα Mhz) να βγάλεις το dvd και τον σκληρό. Μητρική αυτήν και όχι την Gigabyte καθώς οι Gigabyte έχουν άθλιο uefi bios,σ'αντίθεση με τις asrock (έχω δοκιμάσει Gigabyte H87-D3h και ASRock B85M-ITX)

V8UDmvw.pngO2CNjum.png?1

Επεξ/σία από AMD Expert
Δημοσ.

να μια προταση απο εμενα βεβαια ακου και απο παιδια που εχουνε μεγαλυτερη εμπειρια απο htpc,το εκανα σχετικα οικονομικο,

τωρα dvd rw βαλε εσυ αν χρειαζεσαι η external οτι θες

PER.811739.jpg PER.811739
AEROCOOL QS-101 MICRO-ATX CASE BLACK

product_wishlist_small.jpg

25.60 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 25.60 € basket_delete.png PER.559670.jpg PER.559670
AMD A10 7700K 3.50GHZ BOX

144.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 144.00 € basket_delete.png PER.807971.jpg PER.807971
SCYTHE SCSK-1100 SHURIKEN REV.B CPU COOLER

30.85 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 30.85 € basket_delete.png PER.523169.jpg PER.523169
ASUS A88XM-A RETAIL

58.82 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 58.82 € basket_delete.png PER.549196.jpg PER.549196
ADATA AX3U2133W4G10-DR 8GB (2X4GB) DDR3 2133MHZ XPG V1 RED DUAL CHANNEL KIT

80.59 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 80.59 € basket_delete.png PER.306079.jpg PER.306079
SAMSUNG MZ-7TE250BW 840 EVO SERIES SSD 250GB 2.5'' SATA3

144.00 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 144.00 € basket_delete.png PER.811658.jpg PER.811658
SILVERSTONE ST30SF SFX SERIES 300W

64.94 € basket_remove.png basket_add.png
Αλλαγή 64.94 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 548.80 € basket_delete.png

τωρα για mobo με wifi δες αυτη http://www.skroutz.gr/s/4068660/Gigabyte-GA-F2A88XN-WIFI.htmlδεν βρηκα τιποτα στο eshop και η παραξενια σου ειναι οτι πεζεις φιφα μανατζερ(λολ) :P

Δημοσ.
Δημοσ.

Θα γίνει καλυτερο απο το zotac! Μπορεί μάλιστα και φθηνότερο!

Το θέμα δεν είναι οτι μπορείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο αλλά και να το σετάρεις όπως θες,να το αναβαθμίσεις,να πάρεις κάποιο part για άλλο σύστημα αργότερα κλπ.

Δημοσ.

Διάβασα τις προτάσεις και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας αλλά μάλλον δεν ήμουν ακριβής.  

Είδη υπάρχει το pc με αντίστοιχο setup και μάλιστα είχε χρησιμοποιηθει και το AEROCOOL QS-101 MICRO-ATX CASE BLACK   Το πρόβλημα μου όμως  είναι ο θόρυβος σε πρώτο λόγο και έπειτα ο χώρος.

Όσο αφορά τον θόρυβο επειδή είναι ακριβώς στα αφτιά μου, που πιάνουν πολλές συχνότητες,  και όταν δουλεύω είναι βράδυ συνήθως, οτιδήποτε με ανεμιστήρα το ακούω. Πόσο μάλλον οι 80αριδες. 

Το θέμα μου είναι να μην ακούγετε λοιπόν και αν πιάνει και ελάχιστο χώρο είναι ευπρόσδεκτο. 

Αν υπάρχει κάποιο κουτί με παθητική ψύξη αυτό θα με ενδιέφερε.  

Έτσι λοιπόν είδα αυτά τα μίνι και τα ζήλεψα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει δυο dell u2414e   ανεξάρτητα και ποια μπορούν να δεχτούν και κάποιο δεύτερο μηχανικό δίσκο.  

Διχως ολα που αναφερεις αλλα σε τιμη χωμα
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911229&sid=1
Ζotac ID18 @ 110.90e Crazy Sundays ^ ^ :-)

Από εκεί το είδα και μπήκα σε σκέψεις.  

Το θέμα δεν είναι οτι μπορείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο αλλά και να το σετάρεις όπως θες,να το αναβαθμίσεις,να πάρεις κάποιο part για άλλο σύστημα αργότερα κλπ.

Δεν είναι αυτό θέμα για την συγκεκριμένη υλοποίηση που το θέλω απλά θα αντικατασταθεί μετά από λίγα χρόνια. 

Δημοσ.

Παντως τα Intel Ζbox, περιγραφονται ως "ησυχα"
και σιγουρα στο bios εχουν profiles ανεμιστηρα :-)
[Χρησιμοποιω ελαχιστα ενα SU2300(@1650ΜHz)
με Nvidia 9400/ion, ακουγεται σχεδον μονο Hdisk]

Δημοσ.

Παντως τα Intel Ζbox, περιγραφονται ως "ησυχα"

και σιγουρα στο bios εχουν profiles ανεμιστηρα :-)

[Χρησιμοποιω ελαχιστα ενα SU2300(@1650ΜHz)

με Nvidia 9400/ion, ακουγεται σχεδον μονο Hdisk]

ναι τα είδα και αυτά αλλά ενώ έχουν sata πρίζα δεν υπάρχει ο χώρος για δίσκο 2.5 μέσα. καθώς επίσης έχει ένα μόνο hdmi .   

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις... Τα φθηνα μοντελα εχουν 1 θεση για ενα 2.5 δισκο,
ενω στα ακριβα -ή σε καποια τελος παντων- θα βρεις και 2η υποδοχη για msata
Ενω ορισμενα (οπως ND22 μου) εχουν και esata > για γρηγορο εξωτερικο δισκο
http://www.silentpcreview.com/zotac-zbox

Edit:
Το ΙD45 εχει 2 θεσεις οπως αναφερεται @ επισημα specs παραπανω
αλλα και στο αναλυτικο review του (επισης link του υπαρχει επανω ^^)
Underneath the hard disk, we find two slots for SO-DIMM RAM (laptop memory), one of which is occupied with the included 4GB stick of RAM. This is obviously upgradeable if you so wish. Next to that, we see the mSATA 3GB/s port, which would allow you to install an mSATA Solid State Drive in order to speed up the system.
http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2014/01/29185029958l.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...