Προς το περιεχόμενο

Panini Online Sticker Album FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά η FIFA φέτος είπε να μας ξυπνήσει αναμνήσεις και έτσι μπορούμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και χωρίς να ξεπαραδιαζόμαστε...στο παρακάτω link...

Link.png Site: Online Panini Album

... μπορείτε να εγγραφείτε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη είτε με το e-mail είτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Έχω φτιάξει ένα group (πατάτε πάνω κέντρο εκεί που λέει Collectors Group)

με το όνομα Insomnia ώστε να μπορούμε να μαζευτούμε και να ανταλλάζουμε όσα έχουμε διπλά μεταξύ μας..όπως κάναμε παλιά και στις αλάνες...κάθε 24 ώρες θα παίρνετε δωρεάν 3 φακελάκια με 5 χαρτάκια το καθένα μέσα...κάθε 24 ώρες μπορείτε να ανοίξετε μέχρι 5 φακελάκια.

Τα στοιχεία που συμπληρώνετε για να μπείτε στο Group του Insomnia είναι τα εξής:

TEAM ID: 119417

Password Hellas

Καλό μάζεμα να έχουμε...μέσα στο chat του group έχω αναρτήσει κάποιους κωδικούς που δίνουν έξτρα φακελάκια με χαρτάκια...ανά ;άτακτα διαστήματα μοιράζονται και άλλα είτε μέσω της σελίδας της FIFA σε twitter/Facebook είτε μέσω της σελίδας της Coca-Cola.

598x400xsds-1024x686.jpg,q3d5e77.pagespe

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα ! 

Πήγα να μπω στο γκρουπάκι άλλα είναι γεμάτο :( !!!!

Καλη συμπλήρωση παιδιά . 

Αν θέλει κάποιος έχω και εγώ γκρουπάκι να συνεργαζόμαστε....

TEAM ID : 309842

pASSWORD : 1925

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά η FIFA φέτος είπε να μας ξυπνήσει αναμνήσεις και έτσι μπορούμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια και χωρίς να ξεπαραδιαζόμαστε...στο παρακάτω link...

Link.png Site: http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash?start_view=start">Online Panini Album

... μπορείτε να εγγραφείτε όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη είτε με το e-mail είτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook.

Έχω φτιάξει ένα group (πατάτε πάνω κέντρο εκεί που λέει Collectors Group)

με το όνομα Insomnia ώστε να μπορούμε να μαζευτούμε και να ανταλλάζουμε όσα έχουμε διπλά μεταξύ μας..όπως κάναμε παλιά και στις αλάνες...κάθε 24 ώρες θα παίρνετε δωρεάν 3 φακελάκια με 5 χαρτάκια το καθένα μέσα...κάθε 24 ώρες μπορείτε να ανοίξετε μέχρι 5 φακελάκια.

Τα στοιχεία που συμπληρώνετε για να μπείτε στο Group του Insomnia είναι τα εξής:

TEAM ID: 119417

Password Hellas

Καλό μάζεμα να έχουμε...μέσα στο chat του group έχω αναρτήσει κάποιους κωδικούς που δίνουν έξτρα φακελάκια με χαρτάκια...ανά ;άτακτα διαστήματα μοιράζονται και άλλα είτε μέσω της σελίδας της FIFA σε twitter/Facebook είτε μέσω της σελίδας της Coca-Cola.

598x400xsds-1024x686.jpg,q3d5e77.pagespe

Το Μήλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει...Είμαι 45 ετών και γιος μου θέλει να κάνει

συλλογή για τα PANINI χαρτακια μουντιαλ 2014 όπως εγώ έκανα πριν 30 χρόνια.

Βρήκα λοιπόν ενα eshop που λέγεται www.sempos.gr και πήρα 2 κουτάκια σε

χονδρικη τιμη περίπου 0,45/τεμ. και του τα δίνω δυο δυο φακελάκια εξοικονομώντας

χρήματα...

Θελουμε να κάνουμε και ανταλλαγές οπότε μιλάμε κατα την διάρκεια του μουντιαλ!

Καλή φάση,θυμάμαι στο Δημοτικό που μάζευα αυτοκόλλητα με ομάδες της Α' Εθνικής.

Μπήκα στο γκρουπάκι.

Το Μήλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει...Είμαι 45 ετών και γιος μου θέλει να κάνει

συλλογή για τα PANINI χαρτακια μουντιαλ 2014 όπως εγώ έκανα πριν 30 χρόνια.

Βρήκα λοιπόν ενα eshop που λέγεται www.sempos.gr και πήρα 2 κουτάκια σε

χονδρικη τιμη περίπου 0,45/τεμ. και του τα δίνω δυο δυο φακελάκια εξοικονομώντας

χρήματα...

Θελουμε να κάνουμε και ανταλλαγές οπότε μιλάμε κατα την διάρκεια του μουντιαλ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως γίνεται να συμπληρώσεις το άλμπουμ σε 13-14 μέρες, όπως βλέπω στο hall of fame, απο τη στιγμή που παίρνεις 25 χαρτάκια την ημέρα και το άλμπουμ έχει 424;

Τι μου διαφεύγει;

Δημοσ.

Μπορείς να ανοίγεις μέχρι 5 πακέτα την ημέρα, άρα 25 κάρτες την ημέρα. Συνεπώς θες 17 ημέρες και είσαι έτοιμος.

Τις διπλές κάρτες τις ανταλλάζεις ενώ για καθε ομάδα που συμπληρώνεις παίρνεις ενα ακόμη πακέτο.

Εγώ το ολοκλήρωσα σημερα :)

Δημοσ.

Μπορείς να ανοίγεις μέχρι 5 πακέτα την ημέρα, άρα 25 κάρτες την ημέρα. Συνεπώς θες 17 ημέρες και είσαι έτοιμος.

Μπες εκεί που λέει "hall of fame"

Μόλις έβαλα φίλτρο "time to complete" και μου έβγαλε άτομα που τους πήρε 12 ημέρες

Χαρακτηριστικά στον πρώτο γράφει 12 days 607 stickers used, καταλαβαίνω κάτι λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...