kalosdios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα.εχω το s3 και ξαφνικα βλεπω να σβηνει εφαρμογες απο την sd μου το εχει κανει 3 ισως και 4 φορές και δεν καταλαβαίνω γιατι.δεν ειναι root και ειναι 4,3.ευχαριστω
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα.εχω το s3 και ξαφνικα βλεπω να σβηνει εφαρμογες απο την sd μου το εχει κανει 3 ισως και 4 φορές και δεν καταλαβαίνω γιατι.δεν ειναι root και ειναι 4,3.ευχαριστω Δοκίμασε να τις βάλεις στη μνήμη του τηλεφώνου άμα είναι στην SD.
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αν δεν ειναι root πανε οι εφρμογες στην sd? Δεν είναι αναγκαίο να έχεις κάνει root για να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD. Απλά δεν μπορείς να τις μεταφέρεις όλες. Είναι ανάλογα με το άμα ο developer έχει δώσει αυτή τη δυνατότητα στην εφαρμογή του. Άμα πας στη διαχείριση εφαρμογών, σου δίνει τη δυνατότητα να μετακινήσεις εφαρμογές στην SD.
adi32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Νομιζω σε ολα τα samsung αυτο δε γινεται αν δεν ειναι root
thomasG4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Νομιζω σε ολα τα samsung αυτο δε γινεται αν δεν ειναι root Μήπως λες για τις ενσωματωμένες εφαρμογές της Samsung; Σε αυτές το πιο πιθανό είναι να μην γίνεται αλλά σε εφαρμογές απο το google play μια χαρά μπορούν να μεταφερθούν στην SD χωρίς root. Μιλάω και από προσωπική εμπειρία μιας και έχω το Samsung Galaxy Ace.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ρε παιδια τι συζηταμε τωρα. Δεν ειναι δυνατον να σβηνει απο μονο του εφαρμογες
kalosdios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Sd ειναι η μνημη της συσκευής external sd ειναι η καρτα αν δεν κανω λαθοε.και παλι οποια και να ειναι γιατι να της σβηνει και η καρτα βα εονσι δεν υπαρχει λογος.ειναι σπαστικο να παιζεις καιρο ενα παιχνιδι και ξαφνικα να το χανεις
thomasG4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Sd ειναι η μνημη της συσκευής external sd ειναι η καρτα αν δεν κανω λαθοε.και παλι οποια και να ειναι γιατι να της σβηνει και η καρτα βα εονσι δεν υπαρχει λογος.ειναι σπαστικο να παιζεις καιρο ενα παιχνιδι και ξαφνικα να το χανεις Στη καρτέλα downloaded όπως δείχνει στην εικόνα είναι οι εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (NAND Flash). Στη καρτέλα "On SD Card" είναι αποθηκευμένες αυτές που είναι στη SD κάρτα. Πήγαινε σε αυτή τη καρτέλα και όσες εφαρμογές είναι τσεκαρισμένες, βγάλε το τσεκ. Έτσι θα μεταφερθούν στην εσωτερική μνήμη. Υπάρχει περίπτωση να μην διαβάζετε σωστά μια εφαρμογή που είναι στη SD, άμα το σύστημα αρχείων της κάρτας είναι κατεστραμμένο. Δοκίμασε αφού πάρεις ένα backup τα δεδομένα της κάρτας να κάνεις format μέσα απο το android και μετά ξανά πέρασε τα δεδομένα.
kataramenos32 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Sd ειναι η μνημη της συσκευής external sd ειναι η καρτα αν δεν κανω λαθοε.και παλι οποια και να ειναι γιατι να της σβηνει και η καρτα βα εονσι δεν υπαρχει λογος.ειναι σπαστικο να παιζεις καιρο ενα παιχνιδι και ξαφνικα να το χανεις Δεν καταλαβαινω ρε φιλε τι γραφεις πραγματικα...
kalosdios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Γραφω και η καρτα να ειναι δεν υπαρχει λογος να το κανει
mobilakis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 δοκιμασε να βγαλεις την καρτα μνημης και να την ξαναβαλεις ..εαν συνεχιζεται το ιδιο προβλημα εγω πιστευω οτι μπορει να φταιει η καρτα μνημης...
kalosdios Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Η καρτα δουλευει μια χαρα.και μια αλλη καρτα που ειχα μου το ειχε ξανακανει.δεν ξερω τι συνβαινει.
kataramenos32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καμια συσκευη δεν σβηνει εφαρμογες απο μονη της.Καποια πατατα εχεις κανει εσυ η καποιος που πηρε το τηλ στα χερια του
kalosdios Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 οχι δεν υπάρχει περιπτωση.αν το κάνει καμια ήμερα πάλι θα ποσταρω screenshot να το δειτε.και παλι να θες να πατήσεις κατι και να μένει μονο στην οθονη το εικονίδιο δεν γινετε ετσι ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα