adonis6593 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Προσπάθησα να συνδεσω το λαπτοπ μου με την τηλεοραση μεσω καλωδίου HDMI αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα και σας παρακαλώ για βοήθεια! Τα στοιχεία των συσκευών είναι τα εξής: Laptop: HP Pavilion dv6-3100ev, έχει υποδοχείς HDMI και VGA, καρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 5470 Graphics. Περισσότερα στο http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=gr&dlc=el&lc=el&product=4292903 Τηλεόραση: Philips 3000 series LCD TV 47PFL3007H, http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=47PFL3007H/12&hlt=Link_Overview&scy=GR&slg=AEN Αν έχω καταλάβει σωστά η τηλεόραση υποστηρίζει μονο συνδεση με HDMI to DVI. Το λάπτοπ έχει όμως HDMI και VGA υποδοχείς. Πως θα μπορόυσα να τα συνδέσω;; Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αφού η τηλεόραση έχει έξοδο hdmi συνδέεις το λαπτοπ με την τηλεόραση με ένα hdmi καλώδιο και στέλνεις την εικόνα στην tv πατώντας fn και το F key που έχει μια σύμβολο μια οθόνη.
adonis6593 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Το δοκίμασα κι αυτό και δεν λειτουργεί. Το λάπτοπ αναγνωρίζει την τηλεόραση και δεν έχω ήχο στο λάπτοπ όταν ειναι συνδεδεμένα. Απο την άλλη, μέσω της τηλεόρασης, όταν προσπαθώ να προσθέσω το λάπτοπ δεν έχω καμιά προεπισκόπηση, καμία εικόνα και κανέναν ήχο.
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Το hdmi μεταφέρει και εικόνα και ήχο. Αν όταν συνδέεις το laptop στην tv έχεις εικόνα και ήχο τότε είναι οκ. Αν όχι τότε δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς
adonis6593 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Πως γίνεται αυτό;; Το μονο που έκανα απο την τιβι ήταν να προσθέσω το λάπτοπ το οποιο στην ουσία δεν τον το έβλεπε.
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Πρέπει να έχεις ένα πλήκτρο source στο τηλεκοντρόλ, από κει μπορείς να διαλέξεις από που θα πάρεις εικόνα. Διάλεξε την έξοδο hdmi που συνδέεις το λαπττοπ (αν δεν ξέρεις ποια είναι κάνε δοκιμές). Στο λινκ της τηλεόρασης που δίνεις έχει και το manual σε pdf, λογικά θα λέει πως γίνεται
adonis6593 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Όντως υπάρχει το source. Διάλεξα την έξοδο αλλά και πάλι δεν έχω ουτε εικόνα ούτε ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα