stolis95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Το pc εμφανίζει συνεχώς τα εξης προβλήματα:1)παγώνει δεν κινείται τίποτα και η μόνη λύση ειναι reboot.2)πολλα blue screen με error().3)To pc πολυ συχνα με το που το ανόιγω αν και δείχνει να ανοιγει (δουλεύουν ανεμηστηράκια) στην οθόνη δεν εμφανίζεται τίποτα σαν να μην παίρνει σήμα. Έτρεξα τα CPUID HWMonitor,Hard Disk Sentinel,OCCT ολα οκ, εκτος απο το OCCT που στο τομεα CPU:OCCT μου πέταξε error detected.Κάποια βοήθεια? Ευχαριστω!
Thanos1972 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 τρεξε ενα memtest να δεις σε τι κατασταση ειναι οι μνημες σου?επισης πιο ακριβως ειναι το τροφοδοτικο σου?
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 μου φαινεται καθαρα σαν προβλημα hardware. η ενδειξη οτι εκκινει δουλευουν ανεμιστηρακια και μενει εκει μπορει να εχει μερικες 10αδες αιτιες 1. ελλατωματικο τροφοδοτικο (το συνηθες του συμπτωμα ομως ειναι το restart χωρις μπλε οθονες. σε μορφη σα να πατας το κουμπι reset) 2. προβλημα σε καποιο usb 3. φουσκωμενοι πυκνωτες στη μητρικη (μου εχει τυχει σε 2 πισι με παλαιοτερες μητρικες) 4. προβλημα ραμ. προβλημα καρτα γραφικων (εδω συνηθως εχουμε μπλε οθονες ή χαρακτηριστικα μπιπ απο το ηχειακι συστηματος και δε μενουμε στη φαση που περιγραφεις) τωρα να μου πεις σε φωτισα. Εσυ εχεις διαφορα συμπτωματα. λίγο απο ολα δηλαδη. αλλα θελει υπομονη να βρεις το τι συμβαινει με αυτα τα διαβολομηχανηματα. Τελευταιο υπευθυνο θα θεωρουσα το τροφοδοτικο. δε θυμιζει κατι τετοιο η φαση σου αν προκειται για λαπτοπ (απλα το αναφερω απο την εμπειρια μου) 9/10 φορες που δεν κανουν ποστ εχει καει η ξεχωριστη καρτα γραφικων 1
dobro Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 και να συμπληρωσω στην παραπανω αριστη απαντηση,την μπαταρια της μητρικης cr2032
stolis95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Οχι δεν προκειται για λαπτοπ!ύπαρχει καποιος μεθοδικος τρόπος για να βρω τι ακριβως φταίει(πρωτα αυτο μετα εκεινο κτλ);επισης για memtest επειδη ραμ εχω συνολικα 8gb να τρεξω 4 ταυτοχρονα των 2gb;Ευχαριστω! τροφοδοτικο 550watt xfx P1-550S-XXB9
selianx Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Οχι δεν προκειται για λαπτοπ!ύπαρχει καποιος μεθοδικος τρόπος για να βρω τι ακριβως φταίει(πρωτα αυτο μετα εκεινο κτλ);επισης για memtest επειδη ραμ εχω συνολικα 8gb να τρεξω 4 ταυτοχρονα των 2gb;Ευχαριστω! τροφοδοτικο 550watt xfx P1-550S-XXB9 Νομίζω ότι το optimal είναι να τρέξεις ένα-ένα τα DIMM, δηλαδή αν έχεις 4 DIMM, 4 φορές.
stolis95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 εχω 2x4gb και το memtest υποστηριζει μεχρι 2Gb/test! επισης και κατι που ξεχασα!αν κουνησω ελαφρα το pc (κουτι) ενω ειναι σε λειτουργια παγωνει(δεν συμβαινει παντοτε!).
nitrah Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Τρέξε ένα memtest με το Hiren's http://www.hiren.info/pages/bootcd 1
stolis95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Φαίνεται πως δεν ειναι ram.ετρεξα το προγραμματακι δεν βρηκε κατι! οταν τρεχω το OCCT στον τομεα CPU:OCCT άλλωτε πετάει error,άλλωτε παγώνει! μας δίνει κάποια πληροφορία αυτό;
KiriosD Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κάποια εφαρμογή που αναβάθμισες/εγκατέστησες πρόσφατα και τρέχει από πίσω;
stolis95 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 εχω κανει πολλα format δεν νομιζω οτι εχει να κανει με software..
Angelo24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μόνο εγώ βλέπω ότι ο επεξεργαστής έχει υποστεί (ελαφρώς) overclocking? ή κάνω λάθος? κάνε ένα CMOS στην μητρική για να γυρίσει στις αρχικές ρυθμίσεις το ΒΙΟΣ. Αν δεν ξέρεις πως, απλός βγάλε τον υπολογιστή από την πρίζα και μετά την μπαταρία της μητρικής, μετά από 2-3 λεπτά ξαναβάλε την μπαταρία και πες μας αν έφτιαξε.
stolis95 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Λογικά όταν θα εκανα το τετσ θα είχα σε boost mode το cpu?η δεν έχει κάποια σχέση αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα