evoman01 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω γνώμες και βοήθεια από όποιον έχει εμπειρία από την περιοχή. Μετακομίζω στο Πανί και έχω ακούσει και διαβάσει διάφορα παλιά σχόλια για τις χαμηλές ταχύτητες της περιοχής. Μίλησα με HOL, Forthnet, Wind και μόνο η τελευταία μου είπε ότι έχει VDSL γραμμές στην περιοχή. Ξέρει κανείς αν ισχύει ή μου έλεγε παπάτζες η πωλήτρια? Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βάλω μια αξιοπρεπή γραμμή (χωρίς να π ρ έ π ε ι απαραίτητα να βάλω VDSL) γιατί χρησιμοποιώ την σύνδεση για επαγγελματικούς λόγους και δεν με παίρνει να έχω μια γραμμή που αποσυνδέεται συχνά κλπ. Μοιραστείτε εμπειρίες! Ευχαριστώ πολύ Άρης
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Η συγκεκριμένη εταιρεια εχει παράδοση στις παπάτζες
evoman01 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αυτό είναι γνωστό δυστυχώς. Ήλπιζα ότι στην προκειμένη δεν είναι και ότι κάποιος από την περιοχή θα έχει VDSL..
pp6210 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Όλο το καλαμάκι θεωρείται προβληματική περιοχή γενικότερα.... μόλις χτεσινή σύνδεση adsl HOL στην παραλία, που παίρνει από το ΑΚ Καλαμακίου στην Ζαίμη (όρια Π. Φάληρο), συγχρόνισε στα 8,2 max και αν μαντέψω από την προηγούμενη μου εμπειρία στο Π. Φάληρο, την πρώτη βδομάδα θα σταθεροποιηθεί γύρω στο 7,5. Νομίζω οτι αυτά τα νούμερα πρέπει να παίζουν για όλους τους εναλλακτικούς στη γύρω περιοχή, ίσως του ΟΤΕ να είναι λίγο καλύτερα... επίσης μπορεί στο Πανί να παίρνεις από άλλο ΑΚ και να έχεις καλύτερη τύχη!
Bourdoulas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Οι ταχύτητες στην συγκεκριμένη περιοχή είναι τραγικές. Εγώ θα σου πρότεινα μόνο VDSL για να μην παίζεις με τα νεύρα σου. Επίσης παίρνεις από ΑΚ Καλαμακίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα