Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα με εχει βολεψει το νοτε 2 γι αυτη τη χρηση λογω μεγεθους!ειναι μικρο και το παιρνω παντου!αλλα εχω ξενερωσει με την οθονη στο σερφαρισμα που μου τα βγαζει ολα σε μικρη για κινητο(και ειναι απολυτα λογικο) και στην ποιοτητα pdf...δισταζω αρκετα για το windows γιατι το εχω δει σε κινητο φιλου μου και δεν μου αρεσε καθολου...θα προτιμουσα ταμπλετα android και σκεφτομαι αφου παιρνω που παιρνω κατι σχετικα καλο(γιατι τα κινεζικα δεν ξερω αν θα με βολεψουν στο διαβασμα λογω οθονξς κλπ) να επιλεξω κατι που θα μ αρεσει 100%!<br>

συγκεκριμενα απο ενα ταμπλετ ζηταω:<br>

3g<br>

Καλη αναλυση οθονης<br>

Υποστηριξη καρτας μνημης<br>

Μεγαλη μπαταρια<br>

φανταζομαι 7-8 ιντσες και πανω οθονη<br>

πιστευω ενα κανονικο πληκτρο κατω απ την οθονη οπως τα samsung θα με βολευει<br>

και δεν θα ελεγα οχι σε ενσωματωμενη γραφιδα!

Και aspect ratio οθονης 4:3 που νομιζω ειναι πιο βολικο για διαβασμα

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που σου προτείνω.....ξεκινά το διάβασμα....

Γενικα με εχει βολεψει το νοτε 2 γι αυτη τη χρηση λογω μεγεθους!ειναι μικρο και το παιρνω παντου!αλλα εχω ξενερωσει με την οθονη στο σερφαρισμα που μου τα βγαζει ολα σε μικρη για κινητο(και ειναι απολυτα λογικο) και στην ποιοτητα pdf...δισταζω αρκετα για το windows γιατι το εχω δει σε κινητο φιλου μου και δεν μου αρεσε καθολου...θα προτιμουσα ταμπλετα android και σκεφτομαι αφου παιρνω που παιρνω κατι σχετικα καλο(γιατι τα κινεζικα δεν ξερω αν θα με βολεψουν στο διαβασμα λογω οθονξς κλπ) να επιλεξω κατι που θα μ αρεσει 100%!<br>

συγκεκριμενα απο ενα ταμπλετ ζηταω:<br>

3g<br>

Καλη αναλυση οθονης<br>

Υποστηριξη καρτας μνημης<br>

Μεγαλη μπαταρια<br>

φανταζομαι 7-8 ιντσες και πανω οθονη<br>

πιστευω ενα κανονικο πληκτρο κατω απ την οθονη οπως τα samsung θα με βολευει<br>

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που σου προτείνω.....ξεκινά το διάβασμα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα με εχει βολεψει το νοτε 2 γι αυτη τη χρηση λογω μεγεθους!ειναι μικρο και το παιρνω παντου!αλλα εχω ξενερωσει με την οθονη στο σερφαρισμα που μου τα βγαζει ολα σε μικρη για κινητο(και ειναι απολυτα λογικο) και στην ποιοτητα pdf...δισταζω αρκετα για το windows γιατι το εχω δει σε κινητο φιλου μου και δεν μου αρεσε καθολου...θα προτιμουσα ταμπλετα android και σκεφτομαι αφου παιρνω που παιρνω κατι σχετικα καλο(γιατι τα κινεζικα δεν ξερω αν θα με βολεψουν στο διαβασμα λογω οθονξς κλπ) να επιλεξω κατι που θα μ αρεσει 100%!

συγκεκριμενα απο ενα ταμπλετ ζηταω:

3g

Καλη αναλυση οθονης

Υποστηριξη καρτας μνημης

Μεγαλη μπαταρια

φανταζομαι 7-8 ιντσες και πανω οθονη

πιστευω ενα κανονικο πληκτρο κατω απ την οθονη οπως τα samsung θα με βολευει

Ισως βοηθησει ισως οχι,οσο αφορα τα λογισμικα,windows 8.1 και android!

Το note 8 ειναι μια χαρα για το σκοπο που το θες,απλα θα εχεις ακομη μια συσκευη που ειναι ιδια με το κινητο σου,αλλα με 2" πιο μεγαλο!

Για να αξιζει ενα android tablet,στη περιπτωση σου που εχεις ενα κινητο οπως το note 2,καλυτερα να κοιταξεις σε 10" και οχι στις 8"!

Και τα windows tablets εχουν το λογισμικο των λαπτοπ(windows8.1) και οχι των κινητων(windows Phone 8.1) που εχει το κινητο του φιλου σου!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Ναι?γιατι εχω χρησιμοποιησει και windows 8 σε υπολογιστη και μου ρχοταν να τον σπασω!αφοθ στους υπολογιστες μου εχω μονο windows xp και 7!

Τεσπα ετσι οπως εψαχνα για ταμπλετ και specs πετυχα το νοτε 10.1 το περσινο το οποιο παραδοξως εχει 350 ευρω ενω το νοτε 8.0 εχει 410!!!μου κανει απιστευτη εντυπωση και σκεφτομαι μηοως αγοραζα το 10αρι!τι λετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι?γιατι εχω χρησιμοποιησει και windows 8 σε υπολογιστη και μου ρχοταν να τον σπασω!αφοθ στους υπολογιστες μου εχω μονο windows xp και 7!

Τεσπα ετσι οπως εψαχνα για ταμπλετ και specs πετυχα το νοτε 10.1 το περσινο το οποιο παραδοξως εχει 350 ευρω ενω το νοτε 8.0 εχει 410!!!μου κανει απιστευτη εντυπωση και σκεφτομαι μηοως αγοραζα το 10αρι!τι λετε?

Το note8 ξεκινά από τα 210€

Καλύτερα πάρε android....Μην με ρωτήσεις Γιατί άλλαξα γνώμη.....Καλή συνέχεια σε όλους σας!

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.

??ολα καλα kosta falcon ?δεν καταλαβα τι εγινε..

Το νοτε 8.0 με υποστηριξη 3g δεν νομιζω να ξεκινα απο 210...στο σκρουτζ μου δειχνει 400 ευρω οτι ειναι εκτος αν υπαρχει κατι αλλο που δεν γνωριζω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να παρεις το δεκαρι γιατι η μικρη διαφορα του note 8 απο το note2 που εχεις,θα σου κακοφανει και στο τελος να μην το χαρεις και τοσο!

Υ.Γ.Αν δε σ'αρεσουν τα windows 8,θα συμφωνήσω να μεινεις μακρια απο τα windows tablets!Και αν δεν σ'αρεσουν/ενδιαφέρουν και τα flash games του facebook,τοτε δεν εχεις να χασεις κατι αν πας σε android!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Να παρεις το δεκαρι γιατι η μικρη διαφορα του note 8 απο το note2 που εχεις,θα σου κακοφανει και στο τελος να μην το χαρεις και τοσο!

μπηκα σημερα στο σκρουτζ και η τιμη του 10ιντσουν ανεβηκε 30 ευρω!!!τι απογοητευση!αν ανεβει κ αλλο ισως καταληκω στο 8ιντσο...αν και θα ηθελα πολυ να το εβλεπα σε προσφορα...πιστευετε θα υπαρξουν γενικα προσφορες μεχρι τον ιουνιο?ειναι αρκετα παλιο μοντελο και θυμαμαι τον δεκεμβριο που περασε το πλαισιο ειχε βγαλει 300 ευρω προσφορα το νοτε 8 με το 3g...

Υ.Γ.Αν δε σ'αρεσουν τα windows 8,θα συμφωνήσω να μεινεις μακρια απο τα windows tablets!Και αν δεν σ'αρεσουν/ενδιαφέρουν και τα flash games του facebook,τοτε δεν εχεις να χασεις κατι αν πας σε android!

μπηκα σημερα στο σκρουτζ και η τιμη του 10ιντσουν ανεβηκε 30 ευρω!!!τι απογοητευση!αν ανεβει κ αλλο ισως καταληκω στο 8ιντσο...αν και θα ηθελα πολυ να το εβλεπα σε προσφορα...πιστευετε θα υπαρξουν γενικα προσφορες μεχρι τον ιουνιο?ειναι αρκετα παλιο μοντελο και θυμαμαι τον δεκεμβριο που περασε το πλαισιο ειχε βγαλει 300 ευρω προσφορα το νοτε 8 με το 3g...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...