Προς το περιεχόμενο

galaxy note 8.0: να το παρω ή οχι??

kathytherion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας!!!λοιπον σκεφτομαι σοβαρα να παρω το galaxy note 8.0!!!εχω ηδη ενα λαπτοπ, ενα netbook 10 ιντσων που σερνεται(το εχω απο τοτε που ημουν φοιτητρια) και ενα samsung galaxy note 2 που το αγορασα ως μια πιο φορητη εναλλακτικη για tablet!

Με το note 2 ειμαι υπερευχαριστημενη αλλα επειδη διαβαζω πολλα βιβλια παρατηρω οτι η 5.5 ιντσων οθονη με κουραζει καπως οταν διαβαζω pdf...και μ εκνευριζει που μου βγαζει τις ιστοσελιδες σε μορφη για κινητο...!!!

απ την αλλη σκεφτομαι μηπως ειναι υπερβολη να παρω και tablet...επισης επελεξα αυτο το μοντελο γιατι ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο τη samsung και μ αρεσει η γραφιδα !εσεις τι λετε?σας εχει βολεψει το note 8.0 για διαβασμα βιβλιων και ανετο σερφαρισμα?

παρακαλω τα φωτα σας!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Του 8αρι φανταζομαι δεν εχει βγει σε νεα εκδοση(2014)?Επισης,τι διαφορα εχει το 10ιντσο τα παλιοτερο μοντελο με το καινουριο(για να δω αν αξιζει να δωσω 500 για το καινουριο)?

Τις ιστοσελίδες εσυ διαλέγεις με τι τροπο προβολης θελεις να τις βλέπεις (μιλαω για το Note2 που είμαι και κατοχος) dektop ή mobile.

Εγω για παράδειγμα χρησιμοποιω τον στοκ και τον dolphin, ο πρωτος  για να βλεπω καποιες σελιδες σε Mobile view που είναι ιδιατερα ξεκούραστος τροπος και ο δευτερος για να βλεπω καποιες άλλες σελιδες σε desktop mode.

Οσον αφορα τωρα το note8 καλο είναι δεν λεω, αν για σενα οι 8ιντσες είναι οι ιδανικες και δεν θελεις να πας πιο πανω κοιτα και το 8αρακι της  asus που εχει επισης επανω Wacom digitizer και πενακι.  Φοραει full windows, μπορεις φυσικα να εχεις τι touch εφαρμογες σου στην Metro Πλευρα του, και το κυριοτερο είναι ισχυροτερο του note8 και ρολαρει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ (όπως ολες οι win ταμπλετες). Τελος θα εχει πολύ μεγαλυτερη software υποστηριξη και updates. Όλα αυτά στα λεω σαν χρηστης του asus t100, που ότι εφαρμογή εψαχνα την βρηκα και στο win store - μιλαω για τις metro εκδοσεις.....να σου πω ότι το adobe reader στην metro version απλα τα σπαει.....

Kostafalcon !και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το νοτε 2 μου και δεν τ αλλαζω με τιποτα!γι αυτο δισταζω να παρω και ταμπλετ μηπως ειναι υπερβολη!(το νοτε μου το χρησιμοποιω ως ταμπλετ κ οχι ως το βασικο μου τηλεφωνο λογω του οτι θελω τηλεφωνο με πληκτρα)! Δεν θελω να καταληξω με 2 παραπλησιες συσκευες αλλα το διαβασμα σε pdf ειναι αρκετα ζορισμενο...

Sotiriadisk και τζο μετα το νοτε 8.0 δεν εχει βγει αλλο 8αιντσο!ειστε σιγουροι οτι κανει 238 ?εγω το θελω με 3g και νομιζω αυξανεται πολυ η τιμη...αν κανω λαθος διορθωστε με!

καλησπερα. οντως το note 8 το παρακολουθω εδω και καιρο λογω πτωσης τιμης αλλα δεν θα σου το προτεινα για τον εξης λογο. Αφου το θελεις για διαβασμα θα ηταν καλυτερο να παρεις ενα με καλυτερη αναλυση δηλαδη 1920 χ 1080 οπως πχ ειναι το google nexus 2 και το lg pad 8.3 . To lg pad το εχω παρει δωρο σε μια φιλη και ειναι πολυ καλυ κατασκευη και στις 8.3  ιντσες ειναι ιδανικο μεγεθος για το σπιτι και μεταφορα. Εγω ειμαι κατοχος google nexus το οποιο εχει την ιδια αναλυση και ειναι στις 7 ιντζες. Το νοτε 8 εχει την γραφιδα αλλα χαμηλοτερη ποιοτητα κατασκευης και χαμηλοτερη αναλυση

Kostafalcon !και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το νοτε 2 μου και δεν τ αλλαζω με τιποτα!γι αυτο δισταζω να παρω και ταμπλετ μηπως ειναι υπερβολη!(το νοτε μου το χρησιμοποιω ως ταμπλετ κ οχι ως το βασικο μου τηλεφωνο λογω του οτι θελω τηλεφωνο με πληκτρα)! Δεν θελω να καταληξω με 2 παραπλησιες συσκευες αλλα το διαβασμα σε pdf ειναι αρκετα ζορισμενο...

Sotiriadisk και τζο μετα το νοτε 8.0 δεν εχει βγει αλλο 8αιντσο!ειστε σιγουροι οτι κανει 238 ?εγω το θελω με 3g και νομιζω αυξανεται πολυ η τιμη...αν κανω λαθος διορθωστε με

Εάν πηρες το note2 αποκλειστικα για χρηση tablet, φοβάμαι πως εκανες πολύ κακη επιλογή!

Δεν παλεύονται οι 5,55 ιντσες για αυτην την χρηση. Οσον αφορα για το "παραπλησιες συσκευες" δεν εχει καμια απολυτως σχεση το 8αρακι της Asus που σου προτεινα - με το note2! είναι 2 παντελως διαφορετικες συσκευες, να μην καθομαι τωρα να σου αναλυσω τις μυριες διαφορες τους. Βεβαίως η τελικη επιλογή είναι δικη σου, πριν όμως προχωρήσεις σε αγορα δες από κοντα αν μπορεις το μηχανακι που σου λεω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα asus ποιο απο ολα τα μοντελα κοιταμε ? στις 8 ιντσες?

επισης εαν δεν χαλαω την κουβεντα στισ 10 ιντσες ποιο asus κοιταζω ?

για το 8αρακι που λεει πολύ http://www.skroutz.gr/s/4500940/Asus-VivoTab-Note-8-32GB.html

για το 10αρι (ευτυχης κατοχος) http://www.skroutz.gr/s/4135796/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK002H-Z3740-2GB-32GB.html

Επεξ/σία από kostasfalcon

Γενικα με εχει βολεψει το νοτε 2 γι αυτη τη χρηση λογω μεγεθους!ειναι μικρο και το παιρνω παντου!αλλα εχω ξενερωσει με την οθονη στο σερφαρισμα που μου τα βγαζει ολα σε μικρη για κινητο(και ειναι απολυτα λογικο) και στην ποιοτητα pdf...δισταζω αρκετα για το windows γιατι το εχω δει σε κινητο φιλου μου και δεν μου αρεσε καθολου...θα προτιμουσα ταμπλετα android και σκεφτομαι αφου παιρνω που παιρνω κατι σχετικα καλο(γιατι τα κινεζικα δεν ξερω αν θα με βολεψουν στο διαβασμα λογω οθονξς κλπ) να επιλεξω κατι που θα μ αρεσει 100%!

συγκεκριμενα απο ενα ταμπλετ ζηταω:

3g

Καλη αναλυση οθονης

Υποστηριξη καρτας μνημης

Μεγαλη μπαταρια

φανταζομαι 7-8 ιντσες και πανω οθονη

πιστευω ενα κανονικο πληκτρο κατω απ την οθονη οπως τα samsung θα με βολευει

και δεν θα ελεγα οχι σε ενσωματωμενη γραφιδα!

Και aspect ratio οθονης 4:3 που νομιζω ειναι πιο βολικο για διαβασμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...