geokontax Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 καλησπέρα, έχω μια lcd monitor asus που ενώ λειτουργεί κανονικά χωρίς να την συνδεσω με τον υπολογιστή (εννοώντας ότι μου δειχνει το λογότυπο και το μήνυμα "no signal found") , μόλις την συνδέσω με το laptop μέσω vga και κάνω αναπαραγωγή ή επέκταση ή προβολή μόνο σε αυτή, ανοίγει για 5 δευτερόλεπτα μου δειχνει την επιφάνεια εργασίας και μετά σβήνει αλλά διακρίνεται αμυδρά το φόντο αν π.χ ανοίξω ένα note.txt.Πριν δούλευε κανονικά και δεν ειχα τέτοιο θέμα... δοκίμασα με άλλο laptop άλλο καλώδιο αλλά τίποτα. Χάλασε ή πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις ; έχει κανείς άλλος αναλογο πρόβλημα με οθόνη ASUS ;
geokontax Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μόνο μία θύρα D-SUB έχει η οθόνη και έχω κάνει διαφόρους συνδυσμούς με διαφορετικά καλώδια και laptops .
@topos Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εαν ξαναβγαλεις το καλωδιο ξαναεμφανιζει το "no signal found"?
geokontax Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ναι κανονικά...έστειλα και ένα e-mail στην Asus, βέβαια δεν περιμένω απάντηση, αλλά σκέφτομαι μήπως είναι θέμα της μητρικής κάρτας της οθόνης ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα