multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Θα ειδατε ολοι μαλλον μηνυματα στο facebook με αρχειο rar προς κατεβασμα. Εκανα το μεγαλο λαθος και το κατεβασα και τωρα ψαχνω τροπους να το ξεφορτωθω πληως...τι εχετε να προτινετε? Πως θα ειμαι σιγουρος οτι αφαιρεθηκε εντελως??
flik Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Κατέβασες και έτρεξες τα αρχεία; Ήταν .rar, δηλαδή άνοιξαν και με κάποιο ανάλογο πρόγραμμα συμπίεσης; Θέλω να πω οτι με το κατέβασμα μόνο δε γίνεται τίποτα, αρκεί να μην έτρεξες τίποτα εκτελέσιμο. Αν έτρεξες εκτελέσιμο, γενικά και χοντρικά η τακτική λέει οτι πρώτα αφαιρείς τον ιό, και μετά αλλάζεις και κωδικούς πρόσβασης σε σημαντικές ιστοσελίδες. Για την αφαίρεση, προτείνω να κατεβάσεις και να τρέξεις: kaspersky virus removal tool, malwarebytes antimalware, hitman pro με αυτή τη σειρά. Είναι ένας απο τους καλούς συνδυασμούς, και μόνο το kaspersky παίρνει χρόνο, τα άλλα είναι γρήγορα. Και μετά βλέπουμε.
multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Το κατεβασα, το εκανα extract στν επιφανεια εργασιας κ μετα τ ανοιξα με notepad, καταλαβα πως προκειται για ιο μαλλον και το σβησα...τωρα τρεχω σκαν απο AVG και YAC. Τωρα ξεκιναω και με malwarebytes. Το kasperksy virus removal τι ειναι? πρεπει να κατεβασω ολοκληρο το kasperksy σαν antivirus για να το τρεξω? δεν εχω ιδιαιτερα γρηγορο ιντερνετ για αυτο και δε ξερω ποση ωρα μπορει να παρει..
multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 το προβλημα ειναι πως δεν βλεπω να εντοπιζουν κατι και τα τρια αυτα που τρεχω. Αλλα τον ιο σιγουρα τον φαγαμε γιατι μετα αρχισε να στελνετε απ το προφιλ μου στο facebook σε πολλα αλλα ατομα απο μονο του... Διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ οτι ειναι trojan. Αν δεν τον εντοπισουν τα σκαν, τοτε τι κανω? διαβασα αυτο σε μια σελιδα "Το συγκεκριμένο Trοjan, TrοjanDownloader.Agent.NJV trojan,είναι παλιό και έτσι είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από τα antivirus, αν φυσικά τα έχετε ενημερώσει." και με καθυσηχασε καπως αλλα τωρα στο σκαν δε βλεπω φως με Notepad το ανοιξα ... πριν τον ανοιξω ομως εκανα διπλο κλικ πανω...δεν ειδα να εκτελειται κατι για αυτο ανοιξα με notepad μετα... οταν εκανα διπλο κλικ μου πεταξε καποιο ερορ,οτι δεν αναγνωριζεται ή κατι τετοιο. Πώς γινεται να μην εχω θεμα οταν στελνετε απ το προφιλ μου σε αλλους απο μονο του? και μονο με το κατεβασμα κατι παιχτηκε
broxopios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έκανα κι εγώ την μαλακία και το άνοιξα χωρίς καν να το σκεφτώ και τώρα στέλνει και στους άλλους μηνύματα. Με το avast που έχω δεν γίνεται τίποτα?
_chris_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ε δε το είπες αυτό με το διπλό κλικ. με το κατέβασμα δε μπορεί να γίνει κάτι. ούτε αν ανοίξεις το script με κάποιον editor
multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 με το διπλο κλικ δηλαδη τι μπορει να εγινε τωρα?
master2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μου ηρθε και μενα τετοιο μηνυμα με συνημενο .rar αρχειο που λεγοταν ''are you serious''. απλα το κανεις διαγραφη κατευθειαν. αν το τρεξεις στελνει στις υπολοιπες επαφες του facebook το ιδιο μηνυμα χωρις να το ξερεις
multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 κανωντας διπλο κλικ ετρεξα κατι στο pc? διεγραψα ιστορικο κτλπ και αλλαξα κωδικους σε facebook , mail . Αν δεν προκυψει κατι απ το σκαν σε avg,yac kai malwarebytes πως μπορω να ξερω οτι δεν εχω ιο? εκανα και ενα σκαν στο ιδιο το αρχειο με AVG πριν το ανοιξω και δεν εδειξε κατι... εκανα και τωρα και παλι δεν βρεθηκε κατι υποπτο... απο κει κ περα δε ξερω τι αλλο μπορει να γινει
broxopios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καμια λύση έχουμε? Τώρα κατεβάζω τα προγράμματα που ανέφερε το παλικάρι πάνω, να δω τι θα γίνει.
multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 και πως ξερουμε πως αυτο εινα ολο κ ολο το θεμα? απλα στελνει το μνμα σε αλλους? ε και?
Invader Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2001-071615-4256-99 και μετά αυτό http://general-changelog-team.fr/en/downloads/viewdownload/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner
master2 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αν εχει κ αλλες ''παρενεργειες'' αυτο προς το παρον δε το ξερουμε
multikaraG Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 για το adwcleaner που προτινεις παραπανω πως ξερω ποια αρχεια θα πρεπει να καθαρισω απ αυτα που μου εβγαλε το σκαν? δε νομιζω να πρεπει ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα