Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilias.ilias είπε

Καρβουνο...στη χαμενη υποθεση εψηνε στο μπαλκονι και η τσικνα πηγαινε στο διπλανο διαμερισμα.

Παράξενο μου φαίνεται αυτό. Ξέρω κάποιους που έχουν κερδίσει υπόθεση τέτοια αντί να την έχουν χάσει αλλά δεν είμαι σίγουρος με τι τρόπο κινήθηκαν... μπορεί να ήταν και με πολεοδομία στην μέση, δεν ξέρω

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Παράξενο μου φαίνεται αυτό. Ξέρω κάποιους που έχουν κερδίσει υπόθεση τέτοια αντί να την έχουν χάσει αλλά δεν είμαι σίγουρος με τι τρόπο κινήθηκαν... μπορεί να ήταν και με πολεοδομία στην μέση, δεν ξέρω

Διστυχως ,ο ανθυγιεινος τροπος ψησιματος(ΚΑΡΒΟΥΝΟ) κυριαρχει ακομα στα εθιμα αυτου του τροπου.Μας εχουν περικοψει τοσες υγιεινες επιλογες(αφου μας τσεκουρεψαν οικονομικα παντιοτροπως..).Οτι μας βλαπτει λοιπον το επιτρεπουν.Αληθεια ειναι οτι κι εμενα δεν το χωραει το μυαλο μου ...δηλαδη η φορα του αερα ευθυνεται για την τσικνα που ενοχλεισε(στην συγκεκριμενη περιπτωση δυο γεροντακια..).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ilias.ilias είπε

Διστυχως ,ο ανθυγιεινος τροπος ψησιματος(ΚΑΡΒΟΥΝΟ) κυριαρχει ακομα στα εθιμα αυτου του τροπου.Μας εχουν περικοψει τοσες υγιεινες επιλογες(αφου μας τσεκουρεψαν οικονομικα παντιοτροπως..).Οτι μας βλαπτει λοιπον το επιτρεπουν.Αληθεια ειναι οτι κι εμενα δεν το χωραει το μυαλο μου ...δηλαδη η φορα του αερα ευθυνεται για την τσικνα που ενοχλεισε(στην συγκεκριμενη περιπτωση δυο γεροντακια..).

Ποιος σου ειπε οτι το καρβουνο ειναι ανθυγιεινος τροπος ψησιματος?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

http://www.arcadiaportal.gr/news/ugieino-psisimo-sta-karbouna

https://logodiatrofis.gr/mia-mprizola-karvouna-exei-karkinogona-600

https://www.nikoskalaitzoglou.gr/index.php/23-latestnews/111-karkinogona-ta-kreata-sta-karvouna

Δεν το  σκεφτηκα μονος μου..

Δημοσ.

copy paste μελετες για γελια.

μια χαρα ειναι ολα τα μαγειρευτα αρκει να τηρεις τους κανονες καθαριοτητας και να ειναι καλο το κρεας.

Τωρα ψητο βραστο η μαγειρευτο ειναι περι ορέξεως ...

Δημοσ.

1.Πραγματικα ειναι για γελια αυτοι οι επιστημονες.....η αποψη τους δεν με βολευει καθολου!

2.Συμφωνω για τα μαγειρευτα και τους κανονες καθαριοτητας....ποιος ειπε το αντιθετο..

3.ψητο βραστο η μαγειρευτο ναι ...το καρβουνιστο που χωραει?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

Μην γραφετε ποιος σου ειπε, δεν ειναι φιλος σου. 

Και ναι το καρβουνο θεωρειτε καρκινογονο πχ. το μπαρμπεκιου, δεν χρειαζεται καν λινκ αλλα παρε https://www.sciencefocus.com/the-human-body/is-bbq-food-bad-for-you/

17 ώρες πριν, ilias.ilias είπε

Και εγω το ιδιο προβλημα με γειτονα,σε μονιμη βαση.Επα να παω δικαστικως...Ευτυχως δεν το επραξα,διοτι εμαθα οτι υπηρχε δεδικασμενο σε ιδια υποθεση και ο εναγων την εχασε.Το δικαστηριο αποφασησε οτι ο εναγομενος δεν μπορει να ρυθμισει τη φορα του αερα.Πληρωσε και τα εξοδα της δικης.Ωραια που ειναι στην Ελλαδα της λογικης...

Πρεπει να διαβασεις την δηκογραφια. Πηγαινε σε ενα δικηγορο. Μην τα παρατας θα σου βγαλει τον καρκινο ο καθε ψυχασθενης γειτονας. Πηγαινε μια βολτα απο το υγειονομικο και δες αν μπορει να γινει κατι.  Δες αν στεκει και πολεοδομικα αν πχ εχει βαλει κανα μπουρι.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Καντους φιλους για να σου στελνουν και κανενα κοψιδι. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Καντους φιλους για να σου στελνουν και κανενα κοψιδι. 

Αν χωρις κοψιδια κανουν οσα κανουν αν στειλουν και κοψιδια φαντασου τι θα του κανουν μετα :) εργοστασιο μεθ θα στησουν 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

Ειναι. Οπως και τα τηγανητα.

Δυστηχως τα πιο νοστιμα ειναι ανθυγιεινα. Σε αντιθεση τα βραστα που δεν τρωγονται, ειναι φουλ υγεια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/12/2018 στις 2:26 ΜΜ, Ison_ είπε

Μη συγκρίνετε τα καυσαέρια των αυτοκινήτων με το μπάρμπεκιου. Αυτός που επέλεξε να μείνει σε πόλη, ξέρει ότι η πόλη πάει πακέτο με το καυσαέριο. Οπότε ή μένει ή πάει χωριό

Όμως το μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Δε μπορείς να πεις σε κάποιον που (δικαίως) ενοχλείται από αυτό να κάνει αυτός πίσω ως ο "περίεργος" της υπόθεσης...

Δυστυχώς όπως σε όλα τα σάιτ που γίνονται ανάλογες συζητήσεις πετάγεται ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του.

Για όλα υπάρχουν οι ανάλογοι νόμοι που επιτρέπουν οι απαγορεύουν ανάλογες πράξεις.

Είναι όπως το λες αν κάνεις μήνυση για τα καυσαέρια σε μια πόλη δεν θα δικαιωθείς.

Γιατί έτσι είναι η ζωή στα αστικά κέντρα.

Ο γείτονάς σου σε μια πολυκατοικία δεν μπορεί να βγάλει ένα μπουρι από σόμπα και να έρχονται όλα τα καυσαέρια σε εσένα ούτε και να ψήνει.

Γι'αυτό αν δείτε στης πολυκατοικίες οι καμινάδες των καυστήρων (πλην του φυσικού αερίου που επιτρέπεται λόγω μειωμένων ρύπων) βγαίνουν στην σκέπη της κάθε πολυκατοικίας και ένα μέτρο παραπάνω κιόλας.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας επαναφέρω το θέμα μετά 7 χρόνια. Δεν θα μας ενοχλούσε τόσο η τσίκνα, όσο το προσάναμμα που βρωμάει πετρέλαιο και σου κόβει την αναπνοή. Είναι θέμα ευγένειας. Αντί για τα πετρελαιοειδή προσανάμματα, θα μπορούσε ο γείτονας να χρησιμοποιήσει κλαδάκια με λίγο λάδι. 

Και είναι άλλο, φίλοι μου, το καυσαέριο από τα αυτοκίνητα και άλλο η καύση πετρελαίου κάτω από το μπαλκόνι σου. Η τσίκνα αντέχεται. Το πετρέλαιο είναι επικίνδυνο.

Επεξ/σία από Atsubal
  • Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Atsubal είπε

Ας επαναφέρω το θέμα μετά 7 χρόνια. Δεν θα μας ενοχλούσε τόσο η τσίκνα, όσο το προσάναμμα που βρωμάει πετρέλαιο και σου κόβει την αναπνοή.

Πιάσε τους και πες τους να ανάβουν με οινόπνευμα, υπάρχουν βίντεο πως γίνεται και είναι μια χαρά. Και εγώ με πετρέλαιο άναβα με τα κατακάθια της δεξαμενής, μέχρι που άνοιξε δίπλα Μικελ και έφυγε ένα ντουμάνι προς αυτούς που κάθονταν και το έκοψα, μόνο οινόπνευμα πλέων.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως υπάρχουν άτομα που βάζουν πετρέλαιο για να ανάψουν φωτιά; 😳 Νόμιζα ότι τρολάρατε...

Κανονικά δε χρειάζεται τίποτα από υγρά, με κλαδάκια και εφημερίδες είσαι κομπλέ. Αν μάλιστα επενδύσεις και σε ένα δοχείο εκκίνησης θα έχεις μόνιμα εγγυημένα αποτελέσματα.

Επεξ/σία από Speculoos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...