totem_lost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα ρούχα σας που τα απλώνετε μέσα σε όλη αυτή την τσίκνα;
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 51 λεπτά πριν, totem_lost είπε Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα ρούχα σας που τα απλώνετε μέσα σε όλη αυτή την τσίκνα; Στο κλιμακοστάσιο, όπως αναφέρθηκε και σε άλλο νήμα!
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stamer είπε Παιδιά, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έχω την αίσθηση οτι κάποιοι μιλάτε για ηλεκτρική ψησταριά στο μπαλκόνι και άλλοι για κάρβουνα. Στην περίπτωση των κάρβουνων (που σημαίνει και φωτιά), αν δεν έχεις καμινάδα, είσαι απλά φάουλ. Όντως. Επίσης στη περίπτωση μου μιλούσα για υγραερίου. Το κάρβουνο χωρίς καμινάδα είναι φάουλ προφανώς γιατί δημιουργεί καπνά από μόνο του. Οι υπόλοιπες δημιουργούν καπνά μόνο αν είναι βρώμικες και καίγονται λίπη. 1 ώρα πριν, totem_lost είπε Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τα ρούχα σας που τα απλώνετε μέσα σε όλη αυτή την τσίκνα; Προσωπικά έχω Αλλά 3 μπαλκόνια όποτε τα βάζω σε ένα από τα πίσω 😛 άσε που πρακτικά εμένα δε μυρίζει ιδιαίτερα γιατί τη λειτουργώ με κλειστό καπάκι σα φούρνο Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από paylidis
Stamer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Όντως. Επίσης στη περίπτωση μου μιλούσα για υγραερίου. Το κάρβουνο χωρίς καμινάδα είναι φάουλ προφανώς γιατί δημιουργεί καπνά από μόνο του. Οι υπόλοιπες δημιουργούν καπνά μόνο αν είναι βρώμικες και καίγονται λίπη. Προσωπικά έχω Αλλά 3 μπαλκόνια όποτε τα βάζω σε ένα από τα πίσω 😛 άσε που πρακτικά εμένα δε μυρίζει ιδιαίτερα γιατί τη λειτουργώ με κλειστό καπάκι σα φούρνο Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα κάρβουνα η αλήθεια είναι λόγω μεγάλης κάπνας και ασφάλειας. Για τα υπόλοιπα πιστεύω είναι περιττή η "γκρίνια" γιατί όπως σωστά είπες... τι να μου φταίξει το κρεατάκι σου ή το ψαράκι σου, την ώρα που ο απορροφητήρες των άλλων μου υπενθυμίζουν συνέχεια τις μαγειρικές τους ικανότητες με φουλ σκόρδα-κρεμμύδια. Δεν παλεύονται με τίποτα! 1
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, paylidis είπε get used to it. Στην ελλαδα εισαι, ετσι ζει ο ελληνας και ειδικα τωρα που του εκοψαν την ταβερνα και τη διασκέδαση με την οικονομική εξαθλίωση καπως πρεπει να το αντισταθμίσει... και εγω ψήνω 2-3 φορες την εβδομάδα, δε μπορώ να κάνω κάτι και προφανώς ουτε θα το κόψω, παρα μόνο να φροντίζω να ειναι καθαρή η ψησταριά μου για να μη καπνίζει.... με την ιδια λογική και εμενα με ενοχλει η μυρωδιά των λαδερών και η κρεμυδοσκορδίλα...θα κανουν κάτι για αυτό οι γειτονες;; μπα... Εξαθλίωση και μπάρμπεκιου κάθε μέρα δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να συνυπάρχουν! Με το να λέμε ότι κάτι είναι ενοχλητικό μια διαπίστωση κάνουμε. Ούτε καταδικάσαμε ούτε εκτελέσαμε κανέναν. Συζήτηση κάνουμε. Ενοχλητικό είναι, όπως αναφέρθηκε, και το κάθε είδους μαγείρεμα (τηγάνισμα, λαδερά, όσπρια κ.λπ.), αλλά και τα θυμιατήρια που βγάζουν κάθε πρωί οι θεούσες, τα καυσαέρια των αυτοκινήτων, η κάπνα από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, οι γεμάτοι σκουπιδοτενεκέδες στους δρόμους, κ.λπ. Αναγκαστικά τα ανεχόμαστε και αν τυχόν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να βελτιώσουμε την κατάσταση το κάνουμε. Και δεν συμβαινουν μονο στην Ελλαδα, εκτος ισως απο τα θυμιατηρια! 1
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Εξαθλίωση και μπάρμπεκιου κάθε μέρα δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να συνυπάρχουν! Ίδιο έξοδο είναι να παραγγειλεις 10 σουβλάκια απέξω ή να πα να τα φας στην ταβέρνα και το να τα πάρεις με 4-4-.5€ το κιλό και να τα ψήσεις; Δε νομίζω. Εγώ από τότε που έκοψα τα delivery και ψήνω στο σπίτι τα σουβλάκια μου έχω μειώσει αισθητά τα έξοδα μου. Κατά τα αλλα συμφωνούμε - δε γίνεται να μας ενοχλεί το bbq αλλά όχι τα κρομυδια της κάθε Θειτσας κ τα λαδερά μερικών που μυρίζουν σα βόθρος σε στρατόπεδο σε όλη τη γείτονα...ή το θυμιατό και οι κάδοι που τρέχουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια όπως είπες 😂 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από paylidis
AristidisZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Πάντως ο μέσος Insomniac είναι δεδομένο ότι πλέον έχει σταματήσει να πλένει τα ρούχα του Αν δεν είναι το καυσαέριο, θα είναι τα τζάκια που κάνουν ζημιά Αν δεν είναι τα τζάκια, θα είναι η τσίκνα από προβατίνα Αν δεν είναι η τσίκνα από προβατίνα, θα είναι η βρώμα από τα σκουπίδια Αν δεν είναι η βρώμα από τα σκουπίδια, θα είναι τα αιωρούμενα σωματίδια από τις φωτιές του καλοκαιριού και της βασιλείας ουκ έσται τέλος...
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, paylidis είπε Ίδιο έξοδο είναι να παραγγειλεις 10 σουβλάκια απέξω ή να πα να τα φας στην ταβέρνα και το να τα πάρεις με 4-4-.5€ το κιλό και να τα ψήσεις; Δε νομίζω. Εγώ από τότε που έκοψα τα delivery και ψήνω στο σπίτι τα σουβλάκια μου έχω μειώσει αισθητά τα έξοδα μου. Κατά τα αλλα συμφωνούμε - δε γίνεται να μας ενοχλεί το bbq αλλά όχι τα κρομυδια της κάθε Θειτσας κ τα λαδερά μερικών που μυρίζουν σα βόθρος σε στρατόπεδο σε όλη τη γείτονα...ή το θυμιατό και οι κάδοι που τρέχουν τα ζουμιά από τα σκουπίδια όπως είπες 😂 Για δέκα σουβλάκια δεν ανάβω ψησταριά με τίποτε! Αν μιλάμε για ηλεκτρική οκ. Αλλά όταν ανάβουμε κάρβουνα, ψήνουμε για έναν λόχο!
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Για δέκα σουβλάκια δεν ανάβω ψησταριά με τίποτε! Αν μιλάμε για ηλεκτρική οκ. Αλλά όταν ανάβουμε κάρβουνα, ψήνουμε για έναν λόχο! Για αυτό θα πα να πάρεις μια με γκάζι να σωθείς. Εγώ έκανα ένα έξοδο και την έβαλα πλέον και στο δίκτυο αερίου και σταμάτησα να κουβαλάω και φιάλες κ να ξεμένω εν μέσω ψησιματος Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από paylidis
totem_lost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Πάντως ο μέσος Insomniac είναι δεδομένο ότι πλέον έχει σταματήσει να πλένει τα ρούχα του Αν δεν είναι το καυσαέριο, θα είναι τα τζάκια που κάνουν ζημιά Αν δεν είναι τα τζάκια, θα είναι η τσίκνα από προβατίνα Αν δεν είναι η τσίκνα από προβατίνα, θα είναι η βρώμα από τα σκουπίδια Αν δεν είναι η βρώμα από τα σκουπίδια, θα είναι τα αιωρούμενα σωματίδια από τις φωτιές του καλοκαιριού και της βασιλείας ουκ έσται τέλος... Ντάξει άλλο να βρωμάνε τα σκουπίδια στα πεζοδρόμια, και άλλο να έχει καυσαέριο στην ατμόσφαιρα, και άλλο να έρχονται ντουμάνια από τις σούβλες του διπλανού μπαλκονιού κατευθείαν στα φρεσκοπλυμμένα σου ρούχα. Δεν ξέρω γιατί κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.. αλλά φαντάζομαι, λογικά θα στρίβεις κοκορέτσια και κοντοσούβλια στα μπαλκόνια. 1
Speculoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ο κλασικός μίζερος Ελληναράς, αυτή η μάστιγα. 1
SB_1957 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Για αυτό θα πα να πάρεις μια με γκάζι να σωθείς. Εγώ έκανα ένα έξοδο και την έβαλα πλέον και στο δίκτυο αερίου και σταμάτησα να κουβαλάω και φιάλες κ να ξεμένω εν μέσω ψησιματος Είχαμε πριν από χρόνια με υγραέριο αλλά δεν μας άρεσε! Θέλουμε την τσίκνα του κάρβουνου!!! Εδώ και 4 χρόνια έχουμε μία από ΙΚΕΑ, που κλείνει. Καταπληκτική. Όταν τελειώσουμε με τα ψητά σχάρας, στην καρβουνιά που έχει μείνει, βάζουμε στη σχάρα και σε ταψάκι τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο ένα κοτόπουλο ή ένα ρολό κρέατος, γενικά κάτι που θέλει ώρα για να ψηθεί, κλείνουμε το καπάκι και το ξεχνάμε! Σε δύο ώρες έχει γίνει λουκούμι! Γι' αυτό είπα πριν ότι όταν ψήνουμε, ψήνουμε για ένα λόχο!
vgiozo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, totem_lost είπε Ντάξει άλλο να βρωμάνε τα σκουπίδια στα πεζοδρόμια, και άλλο να έχει καυσαέριο στην ατμόσφαιρα, και άλλο να έρχονται ντουμάνια από τις σούβλες του διπλανού μπαλκονιού κατευθείαν στα φρεσκοπλυμμένα σου ρούχα. Δεν ξέρω γιατί κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.. αλλά φαντάζομαι, λογικά θα στρίβεις κοκορέτσια και κοντοσούβλια στα μπαλκόνια. Ακριβώς, και η γαϊδουριά δυστυχως δεν έχει όρια...ο ίδιος που θα σε αποκαλεί μίζερο που δεν ανέχεσαι το ντουμάνι του, τοποθετεί την ψησταριά σε εκείνο ακριβώς το σημείο που θα αποτρέπει τη συγκέντρωση καπνών στο δικό του μπαλκόνι κι εσωτερικά δωμάτια και αντίθετα στο σημείο που θα οδηγούνται στους διπλανούς. Τους φάγαμε στη μάπα τους γαϊδάρους ένα ολόκληρο καλοκαίρι..παίρναν τη ψησταριά και την έβαζαν στην άνω-αριστερή άκρη του μπαλκονιού τους, ώστε με τον άνεμο να μην πλησιάζει καν το ντουμάνι στο διαμέρισμα, κι αντίθετα να έρχεται πόρτα-πόρτα στο δικό μας σαλόνι, σε βαθμό που να μην μπορείς να πάρεις ανάσα ούτε μέσα στο σπίτι, να δακρύζουν τα μάτια σου και να αναγκάζεσαι καλοκαιριάτικα να κλείνεις πορτοπαράθυρα. ...αν φχαριστιούνται τόσο τη τσίκνα και το ψήσιμο, γιατί δεν τη βάζουν μέσα στη κουζίνα να γουστάρουν; Δική τους η διασκέδαση, ο μπουχός κι η κάπνα στους γείτονες. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2018 από vgiozo 3 2
AristidisZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, totem_lost είπε Ντάξει άλλο να βρωμάνε τα σκουπίδια στα πεζοδρόμια, και άλλο να έχει καυσαέριο στην ατμόσφαιρα, και άλλο να έρχονται ντουμάνια από τις σούβλες του διπλανού μπαλκονιού κατευθείαν στα φρεσκοπλυμμένα σου ρούχα. Δεν ξέρω γιατί κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.. αλλά φαντάζομαι, λογικά θα στρίβεις κοκορέτσια και κοντοσούβλια στα μπαλκόνια. Δεν διαθέτω ψησταριά στο σπίτι, οπότε δυστυχώς κοντοσούβλια και κοκορέτσια μόνο στα Καλύβια ή στα Δερβενοχώρια ή αν τύχει να ψήσει κάνας φίλος... Από εκεί και πέρα, δυστυχώς ζω σε διαμέρισμα, και έχω μάθει να υπομένω και τα ντουμάνια του από κάτω, και τις φωνές των από πάνω, και τα τσίτα σκυλάδικα των απέναντι, και τον κάγκουρα που περνάει 3 το πρωί με τη κομμένη Sebring στο παπί, και χίλια δυο άλλα Αν έκανα αυτοσκοπό της ζωής μου να διαμαρτύρομαι για τα στραβά των γύρω μου, προφανώς θα έπρεπε full time να ασχολούμαι με το να κράζω όλο τον κόσμο... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα