Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχχα ρωτησα εναν γνωστο μου και μου ειπε πως ειναι παρανομο να ριχνω νερα ή οτιδηποτε αλλο στους απο κατω. 

οσο για το sub..εγω ειμαι στον 4ο και αυτες στον 1ο και 2ο

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον, όπως λέει και ο Στέλιος, μόνο "αντεπίθεση" μπορείς να κάνεις με κάτι που θα τους είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά και νόμιμο.

πχ βάλε τίποτα ανίψια σου να παίζουν με τίποτα ενοχλητικά παιχνίδια που κυλάνε στο δάπεδο. Και αν ενοχληθούν, "τι να τα κάνω, παιδιά είναι". Αν δεν πιάσουν το μήνυμα τους κάνεις κατευθείαν παζάρι. "Κόβετε αυτό για να κόψω το άλλο"

ΑΚΥΡΟ

Τώρα είδα ότι έχεις μη βολική απόσταση

Δημοσ.

δεν συνετιζονται με τιποτα.. τις εχω πει να τα τηγανιζουν πιο λογικες ωρες αλλα δεν μπορουν

ειναι συνταξιουχες και ειναι πολυ μπιζι καταλαβατε; ολη μερα τρεχουν κι αυτες

Δημοσ.

εγώ νομίζω ότι η αστυνομικοί απλά βαριόταν. εφόσον απαγορεύετε το ψήσιμο για λόγους οσμών και ρύπων γιατί να μην απαγορεύετε και το τηγάνισμα στο μπαλκόνι που βρωμάει απίστευτα? βέβαια δεν είμαι ειδικός για κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα κάποιος δικηγόρος θα υπάρχει εδώ μέσα για να σου πει. 

δες Link.png Site: εδώ  

• Like 1
Δημοσ.

Το διαβασα. Δεν ξερω τι να κανω. Λετε να το παω δικαστικα ; Αν το εχει ζησει κανενας καταλαβαινει για τι βρωμα μιλαμε...

Δημοσ.

δεν ξέρω τι να σου πω. καλύτερα να ρωτούσες κάποιον φίλο/γνωστό δικηγόρο να σου πει καλύτερα. να σου πει τι ισχύει και τι όχι. μπορεί να σου πει απλά ότι αν πας αστυνομία ξανά και αναφέρεις τον νόμο τάδε λέμε τώρα ότι μπορεί να αναγκαστούν να πάνε για σύσταση στις γριές. σε καταλαβαίνω απόλυτα. ειδικά άμα περνάω μέσα στην πόλη απο γειτονιές που μαγειρεύουν πολίτικα με φουλ κανέλα και κύμινο κοντεύω να πάθω ασφυξία! 

είναι άπειρα ενοχλητικό γι αυτό και εγώ αποφεύγω το τηγάνισμα παρά το ότι βάζω τέρμα απορροφητήρα κλπ. που θα μαγείρευα για μένα πόσο μάλλον να έτρωγα το ντουμάνι από τις γριές. μπορεί να βρω τρόπο να τηγανίζω και εγώ απέξω! από γείτονες δεν θα ενοχληθεί και κανένας μιας και όλοι είναι σε απόσταση. μάλλον οι γάτες θα ενοχληθούν από τις μυρουδιές που δεν θα μπορούν να κάνουν ντου. 

• Like 1
Δημοσ.

Απευθύνσου εγγράφως στην Αστυνομία και ζήτα να κάνουν συστάσεις.

Αν συνεχιστεί η κατάσταση, πας σε δικηγόρο για εξώδικο, αγωγή, κλπ.

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν κάποιος ψήνει σχεδόν κάθε μέρα ψάρια στο μπαλκόνι το οποίο είναι δίπλα με άλλο μπαλκόνι επιτρέπεται? Έχουμε να ανοίξουμε την μπαλκονόπορτα από αρχές καλοκαιριού.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Τιποτα δεν απαγορευεται και τιποτα δεν επιτρεπετε μπορει ο καθενας να ψηνει οτι θελει στο μπαλκονι του αλλα με σεβασμο στο γειτονα το να γινεται μια φορα τον μηνα η μια στους δυο μηνες δεν νομιζω πως ειναι κακο το καθημερινο και το συνεχες ειναι σπαστικο......

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapetanakos είπε

Τιποτα δεν απαγορευεται και τιποτα δεν επιτρεπετε μπορει ο καθενας να ψηνει οτι θελει στο μπαλκονι του αλλα με σεβασμο στο γειτονα το να γινεται μια φορα τον μηνα η μια στους δυο μηνες δεν νομιζω πως ειναι κακο το καθημερινο και το συνεχες ειναι σπαστικο......

Και μία φορά το μήνα πάλι ενοχλητικό είναι αν ψήνουν όλοι τριγύρω στις πολυκατοικίες!

Κάτι που συμβαίνει σε μας. Όλο το τετράγωνο, σε όλες τις πολυκατοικίες τριγύρω, υπάρχουν 4-5 σε κάθε πολυκατοικία που ψήνουν κάποιοι κάθε μέρα και άλλοι Σ/Κ, όλες τις εποχές και με κάθε καιρό!

Όταν πρωτοήρθαμε νομίζαμε ότι υπάρχει κάποιο γυράδικο ή ταβέρνα στη γειτονιά!!!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Και μία φορά το μήνα πάλι ενοχλητικό είναι αν ψήνουν όλοι τριγύρω στις πολυκατοικίες!

Κάτι που συμβαίνει σε μας. Όλο το τετράγωνο, σε όλες τις πολυκατοικίες τριγύρω, υπάρχουν 4-5 σε κάθε πολυκατοικία που ψήνουν κάποιοι κάθε μέρα και άλλοι Σ/Κ, όλες τις εποχές και με κάθε καιρό!

Όταν πρωτοήρθαμε νομίζαμε ότι υπάρχει κάποιο γυράδικο ή ταβέρνα στη γειτονιά!!!

get used to it. Στην ελλαδα εισαι, ετσι ζει ο ελληνας και ειδικα τωρα που του εκοψαν την ταβερνα και τη διασκέδαση με την οικονομική εξαθλίωση καπως πρεπει να το αντισταθμίσει...

και εγω ψήνω 2-3 φορες την εβδομάδα, δε μπορώ να κάνω κάτι και προφανώς ουτε θα το κόψω, παρα μόνο να φροντίζω να ειναι καθαρή η ψησταριά μου για να μη καπνίζει....

με την ιδια λογική και εμενα με ενοχλει η μυρωδιά των λαδερών και η κρεμυδοσκορδίλα...θα κανουν κάτι για αυτό οι γειτονες;; μπα...

• Confused 1
Δημοσ.

Και σε εμας στην πολυκατοικία μας ενας ένοικος στον πρώτο μας δημιουργεί συχνα σοβαρά προβλήματα με τα ψησιματά του κάθε τόσο. 
Εκεί που έχω ετοιμάσει φοβερή μακαρονάδα, ανοίγω λίγο μπαλκονόπορτα, σκαει το ντουμάνι απο την προβατίνα  3 οροφους πιο κάτω, μπαίνω μέσα κοιταω την μακαρονάδα, τη βαζω στο ψυγείο, ανάβω φωτιά  και ψήνω και εγω γιατι πως να αντέξω να φαω το μακαρόνι μετά απο αυτό που μύρισα!

...εν τω μεταξύ όταν ψήνω εγω τον εκδικούμαι, του χτυπάω το κουδούνι και του πάω 3 παϊδάκια ίσα ισα για να του ανοίξω την όρεξη γιατι είμαι απο πάνω και δεν μπορεί να μυρίσει όταν ψηνω εγω.  

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έχω την αίσθηση οτι κάποιοι μιλάτε για ηλεκτρική ψησταριά στο μπαλκόνι και άλλοι για κάρβουνα. 
Στην περίπτωση των κάρβουνων (που σημαίνει και φωτιά), αν δεν έχεις καμινάδα, είσαι απλά φάουλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...