Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν υπαρχει ειρωνια και ξεροκεφαλια πρεπει να παιρνεις δραστικα και αμμεσα μετρα!

Ο φιλος ειχε καλη διαθεση για κουβεντα και ομιλια αλλα δεν εφερε αποτελεσμα.οποτε παει στο επομενο σταδιο!

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου:

α)Φέρνεις στο σπίτι σου κόσμο...πολύ κόσμο (κατα προτίμηση άσβερκο).Πίνετε καφεδάκι μέσα στο χαλαρό,δέν δίνετε στόχο.

β)Όταν ανάψει τα κάρβουνα,θα πλύνεις το μπαλκόνι σου.Θα πλύνεις ΚΑΙ το μπαλκόνι του.Θα πλύνεις και την ψησταριά.

γ)Θα έρθει μενάμενος να σου ζητήσει τον λόγο.

δ)Τον αφήνεις να μπεί μέσα

ε)Τσίσα...

• Like 3
Δημοσ.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου:

α)Φέρνεις στο σπίτι σου κόσμο...πολύ κόσμο (κατα προτίμηση άσβερκο).Πίνετε καφεδάκι μέσα στο χαλαρό,δέν δίνετε στόχο.

β)Όταν ανάψει τα κάρβουνα,θα πλύνεις το μπαλκόνι σου.Θα πλύνεις ΚΑΙ το μπαλκόνι του.Θα πλύνεις και την ψησταριά.

γ)Θα έρθει μενάμενος να σου ζητήσει τον λόγο.

δ)Τον αφήνεις να μπεί μέσα

ε)Τσίσα...

Προς το παρόν έγινε παράπονο στην ιδιοκτήτη του ακινήτου, αν έπιασε τόπο θα φανεί σύντομα...

...δεν είμαι οπαδός του εκφοβισμού, δεν τον χρειάζομαι κι όλας, προτιμώ - αν είναι - να έρθει για έναν και να τις αρπάξει από αυτόν τον έναν για να μην έχει δικαιολογίες.

...οι συγκεκριμένοι είναι γενικά ζωντόβολα...ό,τι έχουν προς πέταμα το βγάζουν στον στενό διάδρομο εισόδου και δεν το βγάζουν όταν είναι να το πετάξουν, το αφήνουν να μεστώσει πρώτα.

...πριν 2 βδομάδες είχαν αφήσει εκεί για 4 μέρες δύο στρώματα ντιβανιού...δεν τους είπαμε τότε τίποτα, γιατί αλλάζανε κάπως την επίπλωση κι είχαν φούριες, αλλά πέρασε τόσος καιρός χωρίς να τα μαζέψουν, κι έχουν τα διαμερίσματα πολύ μεγάλο μπαλκόνι-βεράντα, που μπορεί να φυλάξει κάποιος πράγματα προσωρινά κι επιπλέον είχαμε λιακάδα.

...τώρα σκέφτομαι κακώς δεν φροντίσαμε αμέσως να τους το τονίσουμε, για να υπάρχει αμοιβαίως η κατανόηση ότι το τραβάνε πολύ το σκοινί και προτού πάρουν αέρα (πρόκειται να προσγειωθούν απότομα μαλλον στην επόμενη κουτσουκέλα)

Δημοσ.

Ο μονος λογος να ταωπαρω σε τετοια φαση σαν γειτονας είναι να εχω καιρο να φαω ψητο κρέας , να μυριζω εσενα που ψήνεις και μυριζει παντσετίλα ο τόπος και μπαίνοντας σπίτι να βλέπω πως εχει φακές

Sent from my iPhone using Insomnia

Έγινε αυτό πριν 3 μέρες σε μένα.. Το τι παναγία έφυγε στους γείτονες.. :/ 

Δημοσ.

Προχτές κατεβαίνα προς κέντρο Θεσσαλονίκη κατά τις 10 το βράδυ. Και σε ένα δρομάκι βλέπω ένα παχύ καπνό και μια μυρωδιά καμένου. Λέω στον κολητό "καμμιά φωτιά θα έχει πάρει", κόβουμε την στροφή τσουπ ο τύπος στο πεζοδρόμιο με μια μικρή ψησταριά.

Να βγαίνει ένας μπουχός, που ούτε όταν βάζαμε φωτιά για λάκο 20 αρνιών το Πάσχα δεν είχε τέτοιον.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα. Εδω και χρονια τα καλοκαιρια καθε πρωι και οταν λεω πρωι εννοω 7 παρα, οι θειτσες απο κατω μου μαγειρευουν (δηλαδη τηγανιζουν) και με πιανει ζαλαδα με τετοια μποχα συν οτι χαλανε τον υπνο μου και παω στην δουλεια με νευρα. Μελιτζανες πιπεριες λαχανα και οτι αλλο θελετε. Ολα στα γ@μημενα μπαλκονια τους.  Τις εχω κανει συστασεις και μου απαντανε πως οτι θελουν θα κανουν. Ρωτησα στο τμημα και μου ειπαν πως ειναι νομιμο.. εχω φτασει στο αμην. Υπαρχει σωτηρια απο αυτο το μαρτυριο ; Δεν αντεχεται αλλο αυτο το πραγμα. Δεν υπαρχει σεβασμος

Δημοσ.

εχουν ματι στα μπαλκονια τους δεν ειναι απο μπουρι ή ψησταρια. καθε μερα τα ιδια

στην αρχη ακους το βρωμολαδο να καιγεται και μετα βρωμαει το μισο σπιτι τηγανιλα. τι να κανω δεν μπορω να εχω κλειστα θα λιωσω απο την ζεστη

δουλευω δευτερα με κυριακη, πηρα ενα ρεπο μετα απο δυο βδομαδες και ευχαριστηθηκα υπνο(δεν)

Δημοσ.

πριν κανά μήνα στο εξοχικό του μπρο που είναι πάνω στο δρόμο είχαμε αράξει 6 άτομα και βάλαμε κάρβουνα για να ψήσουμε. έβγαινε πολύ ντουμάνι γιατί για προσάναμμα είχε βάλει πευκοβελόνες. με τα πολλά περνάει ένα όχημα της πυροσβεστικής αγροτικό, και πίσω ένα πυροσβεστικό. κατεβαίνει ο υψηλόβαθμος και μας αρχίζει. επ τι κάνετε εδώ, δεν ξέρετε ότι απαγορεύετε? να έχουμε το λάστιχο δίπλα κλπ κλπ. μας λέει κρέατα θα ψήσετε? λέμε ναι. φέρτε μου τα κρέατα λέει κατάσχονται :D . εκεί τον ψιλιάστηκα εγώ ότι τον έπιασε η χαζομάρα και του λέω να κεράσουμε καμιά ωραία παγωμένη μπυρίτσα? και άρχισε να γελάει χαχαχα. λέει να η κοπέλα απευθείας στην δωροδοκία το πήγε, το έπιασε το νόημα. 
με τα πολλά τουλ στο ύπαιθρο και ας είναι και αυλή και νομίζω γενικά από Μάιο και μετά έως Οκτώβριο απαγορεύονται όλα αυτά για λόγους πυρκαγιών. γιατί και τα κάρβουνα κάνουν ενα τσαφ και πετάνε τα διάφορα του. 
Τώρα για μπαλκόνια το πάνε στο θέμα μόλυνσης και καλά της ατμόσφαιρας. και νομίζω υπάρχει νόμος του 2000.

Δημοσ.

εβρεξα με το λάστιχο και εμαθα απο το τμημα πως ειναι παρανομο γιατι ειμαι απο πανω τους. θα ρωτησω και εναν δικηγορο μπας και βρω καποια ακρη αν και στο τελος βλεπω να με κυνηγανε αυτες για συκοφαντικη δυσφημιση. εχω να κανω με ζωα οπως αντιλαμβανεστε

• Like 1
Δημοσ.

εβρεξα με το λάστιχο και εμαθα απο το τμημα πως ειναι παρανομο γιατι ειμαι απο πανω τους. θα ρωτησω και εναν δικηγορο μπας και βρω καποια ακρη αν και στο τελος βλεπω να με κυνηγανε αυτες για συκοφαντικη δυσφημιση. εχω να κανω με ζωα οπως αντιλαμβανεστε

λέγοντας "έμαθα";   :-)

aec7bcdf39d9177cc694d9a4ed74efa2.jpg

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα

δεν μπορεις να κανεις και πολλα.

το μονο που θα σου ελεγα να κανεις αφου ειναι απο κατω σου

βαλε μερικα subwoofer στο πατωμα να πατανε και παιξε μερικα κομματια rap bass boost και θα ερθουν στα ισια τους,αυτο κανε το κατα προτιμηση σαββατο βραδακι η κυριακη πρωι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...