Ison_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε έναν μεγάλο ανεμιστήρα, βάλτον στο μπαλκόνι να τους γυρνάει την κάπνα πίσω και όταν παραπονεθούν πες "εμείς έχουμε εξάψεις και να το συνηθίσετε γιατί θα τον ανάβουμε συχνά". Αυτό. 1
vgiozo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Η καλή γειτνίαση είναι θέμα κατανόησης (απ' όλες τις πλευρές) και όχι νομοθεσίας. Έχουμε το κακό στην Ελλάδα από την μία όποιο νόμο δεν μας αρέσει απλά να τον παραβιάζουμε (κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, όριο ταχύτητας-προσπεράσεις) και από την άλλη όποιον νόμο μας βολεύει να τον εκμεταλλευόμαστε μέχρι αηδίας ( δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας άρα ας γαμήσω το σύμπαν στη φασαρία, "επιτρέπεται" το ψήσιμο στο μπαλκόνι-θα ψήνω κάθε μέρα και θα ντουμανιάζω τον γείτονά μου- περίπου έτσι σκέφτονται πολύ ακόμα και εδώ στο φόρουμ έχω πολλές φορές δει τέτοιου είδους απόψεις πέρι φασαρίας , κατοικιδίων κλπ....--- είμαι νόμιμος άρα κάνω ότι γουστάρω και ας πάει να μπιπ όλη η γειτονιά--κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο) Και το καλός ή κακός γείτονα είναι σχετικό.... Αν ο γείτονάς σου μια στο πολύ τόσο ψήσει ή έχει μουσική επειδή έχει κάποια χαρά κλπ τότε αν του τη σπάσεις,(με παρατηρήσεις και αστυνομίες) επειδή κάνει φασαρία ή μυρίζει τσίκνα κακός γείτονας είσαι εσύ.... αν όμως αυτό γίνεται συνέχεια τότε κακός γείτονας είναι αυτός... έτσι πάει και όχι βάσει νομοθεσίας.... Δείχνω κατανόηση του Αη Γιαννιού που θα γιορτάζεις και θα γλεντάς , και εσύ θα δείξεις κατανόηση του Αη Γιωργιού που θα γλεντάω εγώ... έτσι πάει... όσο σπαστικό είναι κάποιος που κάνει συνέχεια φασαρία και αναστατώνει την γειτονιά άλλο τόσο σπαστικό είναι και αυτός ο πρίξας ο γείτονας που και μια φορά τον χρόνο να θες να ψήσεις-χτίσεις-μεθύσεις κλπ θα σου κάνει νούμερα και θα στο βγάλει ξινό.... Συμφωνώ απολύτως, αλλά έγινε τώρα 2 φορές σε λιγότερο από μια βδομάδα με τη ψησταριά να ανάβει από τις 5 το απόγευμα και με τη ζέστη που έχει εκείνη την ώρα πού να κλείσεις μπαλκονόπορτες... ...έγινε και με το ανάλογο ύφος και με τη διαβεβαίωση ότι θα γίνεται "συχνά, επειδή είμαστε μερακλήδες"...οπότε η συνεννόηση αλλά και η περιστασιακή ανοχή απέτυχε... Έλα παραδέξου το, σου άνοιξαν την όρεξη τα κρέατα και εσύ είχες μπάμιες. Εμείς είχαμε μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες γιαχνί μαζί με γαλοτύρι, κι αυτοί είχαν τα καμμένα κρέατα που έψησε ο μισερός από δίπλα... ...ψηφίζω κατσαρόλα.. Πάρε έναν μεγάλο ανεμιστήρα, βάλτον στο μπαλκόνι να τους γυρνάει την κάπνα πίσω και όταν παραπονεθούν πες "εμείς έχουμε εξάψεις και να το συνηθίσετε γιατί θα τον ανάβουμε συχνά". Αυτοί πρέπει να πάρουν ανεμιστήρα αν θέλουν να συνεχίσουν να ψήνουν, σιγά μην φορτωθώ με έξοδα για να τους λύσω το πρόβλημα που ΑΥΤΟΙ θα έχουν την επόμενη φορά που θα βάλουν ψησταριά στο μπαλκόνι. Με την απόσταση που μας χωρίζει εξάλλου, δεν θα είχε απόδοση ο ανεμιστήρας...πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην εστία της κάπνας.
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εμείς είχαμε μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες γιαχνί μαζί με γαλοτύρι, κι αυτοί είχαν τα καμμένα κρέατα που έψησε ο μισερός από δίπλα... ...ψηφίζω κατσαρόλα.. Την κατσαρόλα πολλοί εμίσησαν, τα κοψίδια ουδείς! 1
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Την κατσαρόλα πολλοί εμίσησαν, τα κοψίδια ουδείς! Λάθος, δεν τρώω κοψίδια. :shock: Μου αρέσει να τα μυρίζω, αλλά μέχρι εκεί.
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω καμία άλλη γυναίκα να μην τα τρώει, προς τι ο πληθυντικός?
Joshua21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω καμία άλλη γυναίκα να μην τα τρώει, προς τι ο πληθυντικός? Εγώ ξέρω πολλές...
tony81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω καμία άλλη γυναίκα να μην τα τρώει, προς τι ο πληθυντικός?Δεν έχει σημασία. Εμείς οι άντρες άμα πει μια γυναίκα κάτι που δεν μας αρέσει αυτό λέμε.. Πφ γυναίκες.. Χαχχαχα 1
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχαχαχαχαχα ακου ειμαστε μερακληδες και αναβουμε ψησταριες.. Εγω θα τις ελεγα ειμαι μερακλης των γηπεδων τσακω ενα καπνογονο και μερικες φωτοβολιδες να με θυμασαι Περα απο την πλακα απλα σπασε τους τα νευρα με κανενα ανεμιστηρα να πηγαινει η τσικνα πανω τους η στην τελικη γινε κακος και φωναξε τους πολιτσμανους Εναλλακτική πες ειμαι μερακλης βαλε ενα μεγαλο τελικο στο αμαξι σου και βαρα κοφτες κατα τις 3 το μεσημερι.(αλλα αυτο θα ενοχλησει και τον υπολοιπο κοσμο αλλα πες ειμαι μερακλης τι να κανουμε ) Ps ασε και μουστακι ντουγκλα οταν θα λες και θα κανεις αυτα και βαρα και ενα βαρυ κομπολοι 3
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι ειναι το σωστο.καπνα εσεις; καπνα και εγω... Σε αντιδραστικα και σπαστικα ατομα ετσι απαντα εγω.
tony81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχχααχ ακόμα πιο γέλιο. Να παίζει κανα ντέρμπι και σε κάνα γκολ να ουρλιάζει κ να το κάνει αυτό και μετά να πει χίλια συγνώμη είμαι άρρωστος γαύρος πχ χαχαχα Τς σε παρακαλώ καν τοοοοοο
stelios18120 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κοιτα στην γειτονια μου μενουν φοιτητες. Κατα τις 1 τη νυχτα ειχαν τερμα μουσικη.(και γενικα πολλα βραδια φωνες μουσικη κτλπ) και δεν ειπα τιποτα και την αλλη μερα ηταν εργασιμη. Τεσπα οταν ηρθε η αλλη μερα και γυρισα απο δουλεια τα "παιδια" απεναντι εριχναν υπνους κατα τις 5 το απογευμα. Εβγαλα τα ηχεια δαπεδου με τον ενισχυτη εξω και εβαλα τερμα τραγουδια με το λαπτοπ και επαιζα επι 45 λεπτα τερμα..δεν ειπαν τιποτα..απο τοτε κλεινουν την μουσικη μολις παει 11 και δεν κανουν καμια φασαρια. τυχαιο....;; Sorry για το offtopic μου απλα ηθελα να πω οτι μονο αν πληρωσεις με το ιδιο νομισμα μερικοι βαζουν μυαλο και μπαινουν στην σκεψη οτι μηπως ενοχλω... 5
headbanger Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 μην βιαστείτε όλοι να δείξετε ποιος την εχει μεγαλύτερη. Μπορείς απλά να μιλήσετε σαν ενήλικες χωρίς φωνές; Εξήγησε την κατάσταση και γιατι και πως ενοχλήσαι. Με την πληθώρα τέτοιων θεμάτων τελευταία, χαίρομαι που έφυγα από την χώρα των ορκ 3
tony81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ σου λέει τους μιλάνε και τους ειρωνεύονται τι να συζητήσει..Κουβάδες νερό εκειιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα