sokinsohim Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ρε παιδια εχω κατεβασει το sopcast για αγωνες αλλα δεν ανοιγει κανενα λινκ.... Εσεις εχετε κανενα τετοιο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ρε παιδια εχω κατεβασει το sopcast για αγωνες αλλα δεν ανοιγει κανενα λινκ.... Μην παλεύεις άδικα...κατέβασε και διάβασε λιγο για το xbmc...μετα θα ψάχνεις φτηνή λύση για ενα dedicated PC..μονο γι αυτο..στο σαλόνι σου! Οτι θες..οποτε θες...ταινίες..μπάλες...μπιλιάρδο..polo...ιππασία..κτλ...ακομη και τσόντες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δεν ηξερα τι ειναι το sopcast αλλα το κατεβασα τωρα και λειτουργει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ρε παιδια εχω κατεβασει το sopcast για αγωνες αλλα δεν ανοιγει κανενα λινκ.... Μην παλεύεις άδικα...κατέβασε και διάβασε λιγο για το xbmc...μετα θα ψάχνεις φτηνή λύση για ενα dedicated PC..μονο γι αυτο..στο σαλόνι σου! Οτι θες..οποτε θες...ταινίες..μπάλες...μπιλιάρδο..polo...ιππασία..κτλ...ακομη και τσόντες! Το raspberry pi ειναι καλό για media player (home theatre) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα