Lemuria Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλημερα και χρονια πολλά Εχω την Asus m4a78 t-e με τον phenom II x3 720 και case coolermaster sileo 500. Το συστημα ειναι τοποθετημενο μεσα σε θεση γραφειου με δυνατοτητα να τραβιεται μπροστα ωστε να αναπνεει απο μπρος και πισω. Ενας 12αρης ανεμιστηρας μπροστα βαζει κρυο αερα και απο πισω ενας 2ος βγαζει. Εχοντας την stock ψυκτρα εχω καταφερει να ανεβαζω στα 3.3. ..πιανοντας ομως οριακες θερμοκρασιες γυρω στου 65 βαθμους σε εργασια. Κατεβασα στα 3.2 για να κερδισω εξτρα 5 βαθμους Κελσιου... Θελω να αλλακω ψυκτρα με σκοπο να μπορεσω να ανεβασω ακομη λιγο την cpu χωρις να κθνδυνευω να παρει φωτια το συστημα ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες. Σκεφτομαι το ετοιμο συστημα υδροψυξης reserator 3 της zalman αλλα ειναι θεωρω ακριβουτσικο. Επισης σκεφτομουν να αλλαξω τους default ανεμιστηρες κουτιου γιατι ειναι της πλακας οποτε και εκει θα χρειαστω βοηθεια... Τελος σκεφτομαι να αντικαταστησω την 5770 που εχω πανω με την r7 260x για καλυτερα γραφικα σε full hd gaming. Αξιζει η μεταβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 100 ευρω υδροψυξη δεν αξιζει σε αυτο το συστημα, βαλε μια αεροψυξη φθηνη με 30 ευρω και εισαι κομπλε.. Οσο για την καρτα, η 260 ειναι λιγο καλυτερη αλλα προσωπικα αν ειχα μια 5770 θα κοιτουσα προς 270x. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Φιλε μου σε Αεροψυξη εχεις να προτεινεις κατι ? Υδροψυξη σκεφτομουν μιαε κ το κουτι ειναι σε στριμωχτη θεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Θα ελεγα αυτην http://www.skroutz.gr/s/417171/Thermalright-TRUE-Spirit-120.html?keyphrase=true+spirit+120(πρεπει να μπαινει στον επεξεργαστη σου). Η την κλασσικη επιλογη evo 212 (η ts 120 ειναι καλυτερη ομως imo). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Η zalman cnps 9900 θεωρειται καλυτερη και αξιζουν τα παραπανω 20 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 προσωπικα σε αεροψυξη θα σου προτεινα την artic cooling. http://www.skroutz.gr/s/3081416/Arctic-Cooling-Freezer-13-CO.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Και με 260Χ θα βλέπες διαφορά αλλά καλύτερα να πας προς 265,270. Αν δίνεις γύρω στα 30 και μπορείς να πάρεις την true spirit,πάρτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παρηγγειλα τελικα την coolermaster hyper evo στα 30 και έναν ανεμιστηρα της corsair για αντικατασταση του μπροστινου που φερνει κρυο αερα μεσα με σκοπο καλυτερο airflow γιατι ο coolermaster που εχει το κουτι μπροστα ειναι της ψιλοπλακας... Για καρτα γραφικων σκεφτηκα την 260x που δεν θελει εξτρα ρευμα....οχι πως εχω προβλημα με το zalman μου (http://www.pro-clockers.com/powersupplies/1032-zalman-zm600-rs-600-watt-power-supply.html) . Θεωρειτε πως η 265 ή η 270 θα αποδωσει στο μεγιστο της ή θα παρουσιασει bottleneck? Και σε ποια συχνοτητα θα πρεπει να ανεβω για να μειωσω το bottleneck αν και εφοσον υπαρχει...? 4ος πυρηνας δεν ενεργοποιετιαι ο,τι κι αν δοκιμασα... Το bios τον εντοπιζει αλλα δεν τον ενεργοποιει..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 επειδή είχα και εγώ αυτόν τον επεξεργαστή και τον έχω δοκιμάσει με την 280χ, όταν έπαιζα bf4 σε sigle έβγαζε καμιά πάνω από 80 fps στο ultra 1080p. στο multi όμως 64αρα πίστα μπορεί στιγμιαία να έπεφτα και στα 20 fps. συμπέρασμα αν παίζεις παιχνίδι που δεν θέλει πολύ cpu θα στην τερματίζει την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Νομιζω με 265 θα εισαι οριακα, δηλαδη οχι μπουκαλι. Με 270χ ισως υπαρχει ενα μικρο μπουκαλι σε καποια παιχνιδια. Ας σου πουν και τα αλλα παιδια ομως. Παντως δεν εχεις να χασεις κατι με την 270χ, και μπουκαλι να υπαρχει.. μελλοντικα ισως παρεις καλυτερο επεξεργαστη (οχι πως δεν ειναι καλος ο επεξεργαστης που εχεις τωρα, μια χαρα ειναι). Παντως προσωπικα η 260 ειναι λιγο μικρη κατα την γνωμη μου, γιατι η καρτα που εχεις τωρα ειναι καλουτσικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ευχαριστω ολους καταρχην για τις απαντησεις... Εγκατεστησα σημερα την coolermaster evo και της εβαλα πανω και εναν δευτερο ανεμιστηρα για καλυτερη απαγωγη αερα... Μεχρι στιγμης τρεχοντας το prime 95 για 40 λεπτα με ανεβασμενη τη cpu στα 3.4 και με ρευματα cpu voltage 1.5 και cpu/nb voltage 1.4250 και cpu vdda voltage 2.6 δεν ξεπερασα τους 42 βαθμους Κελσιου... Με OC εχω ασχοληθει ελαχιστα...Πειτε μου αν οι τιμες αυτες ειναι κομπλε.. Την cpu/nb frequency την εβαλα 2400. Στη συνεχεια θα ασχοληθω με αλλαγη vga.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εχω την εντυπωση οτι δινεις πολυ ρευμα στο cpu_nb.το stock του ηταν 1.175 εαν θυμαμαι καλα.αλλα μπορει να κανω και λαθος λογω του οτι ειναι ο τριπυρηνος και παλαιοτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 1.35 ήταν το ελαχιστο που επαιρνε ο επεξεργαστης οταν ηταν στα 2.8 ακλοκαριστος και συμφωνα με cpuz. ΣΥμφωνα με διαφορα αρθρα οπως αυτο εδω...http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/05/11/overclocking-amd-s-phenom-ii-x3-720-be/1 απο 1.35 εως 1.5 θεωρητικα ειμαι ασφαλης για τις αντιστοιχες συχνοτητες.... Βασικα δοκιμασα στα 1.4250 με prime 95 για καμμια ωρα και δεν εβγαλε κανενα error οποτε σκεφτηκα να μην αλλαξω χρονισμους.. Δεν ξερω αν αξιζει να προσπαθησω να ανεβω στα 3.6 ή 3.8 ..?! Παντως η coolermaster evo μαμει...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα