gogoulini79:P Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μα είναι δυνατόν να μη σηκώνουν το τηλέφωνο; Κανονικά θα πρεπε να έχουν και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για τις κάρτες. ναι ετσι λενε οτι εχουν γιαυτο και πηρα, αλλα δεν το σηκωσαν, θα δοκιμασω παλι σε λιγο!
gogoulini79:P Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 πηρα χτες τηλεφωνο και μου ειπαν οτι σε εκεινους δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενη και στην paypal το προβλημα βγαζει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενη... επειδη λεει αυτο δεν εχει ξανα γινει εστειλαν αιτημα σε καποιον αλλον να το κοιταξει, και θα ξανα παρω σημερα παλι για να δω πως παει και αν προχωρησε! εγω σκεφτομαι μηπως φταιει το οτι δεν εχω χρησιμοποιησει την καρτα μου καν δηλαδη, δεν την εχω βαλει σε ΑΤΜ καν, ακομα και για την καταθεση χρησιμοποιησα τον αριθμο λογαριασμου και οχι την καρτα. μηπως δηλαδη ειναι τοσο απλο? και αμα την βαλω πχ σε ενα ΑΤΜ και πατησω το ΡΙΝ μου ξεκολλησει?
gogoulini79:P Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μα τότε δε θα την έβλεπαν ανενεργή; μπορει =/
Goomba Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μπορει =/ Τι δικαιολογητικα σου ζητησαν απο την τραπεζα για να βγαλεις την χρεωστικη?
discoboyminimal Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 παιδια οταν δινω για verify την debit, πως βλεπω το code που πρεπει να μου στειλουν για να κανω το verify??
gogoulini79:P Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τι δικαιολογητικα σου ζητησαν απο την τραπεζα για να βγαλεις την χρεωστικη? δεν εβγαλα χρεωστικη ειχα ειδη ανοιχτο λογαριασμο απο την δουλεια μου που ανοιξα, και τα δικαιολογητικα ηταν δηλαδη αυτα που χρειαστικαν για να ανοιξω λογαριασμο!
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τελικα με πηραν τηλεφωνο και φτιαχτηκε η καρτα μου. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τελικα με πηραν τηλεφωνο και φτιαχτηκε η καρτα μου. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!! μετά από τόσες μέρες; τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση 1
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 μετά από τόσες μέρες; τόσο γρήγορη εξυπηρέτηση εγω προσωπικα δεν βιαζομουν οποτε οκ. η εξυπηρετηση απο το τηλεφωνο ηταν μια χαρα απλα αργησε λιγο απο την αποψη οτι αν βιαζομουν ισως να ειχα θεμα.... περιπου μια μιση βδομαδα εκαναν απλα εγω αργησα να γραψω εδω ;ρ
Fil_X Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Επειδή δουλεύω πολύ καιρό PayPal και Πειραιώς κοίταξε λίγο αυτό:Πρωτον πρέπει να βαλεις στο PayPal την καινούρια κάρτα με τα δικά σου στοιχεια.Οταν την "συνδέσεις" το paypal θα σε τραβήξει ένα πόσο από την κάρτα.(πρεπει να έχεις μέσα κάποιο ποσό φυσικά)Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τον αριθμό από τον λογαριασμό του PayPal(μεσώ WebBanking η βιβλιάριο)που σου τράβηξε τα λεφτά και να βάλεις(νομίζω) τα 3 τελευταία ψηφία στην σελίδα του PayPal για να την κάνεις Verify.Δεύτερον πρέπει να στείλεις στο PayPal απόδειξη από τα κανονικά σου στοιχειά (Ταυτοτητα,Διευθυνση) για να ξεκλειδώσει ο λογαριασμός(Λόγο κανονισμών της Ε.Ε).Και μετα βαζεις στον λογαρισμο σου πχ 20 ευρω και ειναι με την μια διαθέσιμα στο PayPal χωρίς να χρειάζεται να κάνεις TopUp(έμβασμα)απο τον λογαριασμό σου στο PayPal.Αυτα τα ολίγα...
zizu10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Να κάνω δύο ερωτήσεις κι εγώ. Αν κατάλαβα σωστά, στην Πειραιώς ζητάνε 5 ευρώ για την κάρτα και άλλα τόσα για το web banking? Επίσης, που μπορώ να δω που έχει atm με υποστήριξη για online κατάθεση?
GeorgeGK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Να κάνω δύο ερωτήσεις κι εγώ. Αν κατάλαβα σωστά, στην Πειραιώς ζητάνε 5 ευρώ για την κάρτα και άλλα τόσα για το web banking? Επίσης, που μπορώ να δω που έχει atm με υποστήριξη για online κατάθεση? Για την κάρτα δεν μου ζήτησαν εμένα 5 ευρώ!Μόνο για το web banking! Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς δεν γνωρίζω αλλά κοίταξες στο site τηςν Πειραιώς?
zizu10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κοίταξα και βρήκα κάτι αλλά μου βγάζει ότι όλα τα atm's στα καταστήματα που είναι κοντά μου, υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία και μου έκανε εντύπωση! Ισχύει κάτι τέτοιο, μπορείς στα περισσότερα atm τους να κάνεις online κατάθεση? Στην alpha bank με το ζόρι να είχαν 10 τέτοια atm σε όλη την Αττική μέχρι πρόσφατα που είχα κοιτάξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα