Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Ξερω οτι αυτο μοιαζει με αλλα ποστ που υπαρχουν ηδη εδω αλλα δεν καλυψαν τις αποριες μου οσα ειδα και ειμαι και λιγο ασχετη με το θεμα οποτε σκεφτηκα να κανω ενα καινουριο.

Με λιγα λογια η ιστορια μου με  τις αγορες μεσω ιντερνετ.
Αρχικα εδω και 1,2 χρονια χρησιμοποιουσα την paypal της θειας μου για αγορες που ηθελα να κανω 1ον επειδη ημουν ανηλικη και δεν ειχα δικη μου και 2ον επειδη δεν ειχαν και οι γονεις μου. 
Οπως και να χει τον Ιανουαριο μου φαινεται πηγα σε μια αλλη τραπεζα λιγο μεγαλυτερη στο κεντρο αντι να παω στην τραπεζα της περιοχης μου για να βαλω μερικα χρηματα μεσα να κανω μια αγορα οπως συνηθως εκανα.

Το 1ο πραγμα που μου πε η κοπελα ειναι οτι η καρτα εχει ληξει πραγμα που δεν ειχα δει (γιατι σας ειπα ειμαι λιγο ασχετη με το θεμα αυτο -δεν ηξερα καν οτι ληγουν- ) και μετα οτι δεν επιτρεπεται να βαλω χρηματα σε μια καρτα η οποια δεν ειναι δικη μου και οτι τοσο καιρο ο ανθρωπος που το επετρεπε στην τραπεζα της περιοχης μου το εκανε "παρανομα".

Τελος παντων το αποτελεσμα για να μην τα πολυλογω ειναι οτι δεν εχω καρτα αυτην την στιγμη. Και επειδη στα 2 λεπτα απο το σπιτι μου ειναι μια Πειραιως ειπα μηπως βγαλω απο εκει Paypal. 

Αλλα σαν να μην εχω καταλαβει καλα τι παιζει με την Paypal και την Πειραιως.
Γινεται να βγαλω καρτα απο εκει? Γιατι διαβασα και αλλα ποστ που ελεγαν για συνδεση με Paypal και γενικα δεν καταλαβα τι ακριβως παιζει με την Πειραιως!

Σημερα ελεγα να παω στην τραπεζα να βγαλω αλλα θα περιμενω απαντησεις απο εδω πρωτα για να καταλαβω τι γινεται!

Ευχαριστω :)

μια αλλη ερωτηση που μου ηρθε αφου το εγραψα ειναι:

Οταν θα βγαλω Paypal, απο οποιαδηποτε τραπεζα εννοω τωρα εχω την δυνατοτητα να βαλω χρηματα μεσα με καποιον αλλο τροπο εκτος απο τα ταμεια που κλεινουν νωρις? Δηλαδη παιζει να γινεται να βαλω χρηματα το απογευμα πχ με καποιο τροπο?

και δεν θελω να συνδεθει με κανεναν λογαριασμο σε τραπεζα κλπ [μια καρτα μονο θελω να βαζω ακριβως τα λεφτα που χρειαζομαι και να κανω τις αγορες μου δηλαδη] 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κάρτα πάνω γράφει τον κάτοχο της, συνεπώς σωστά έπραξε η ταμίας μιας και δεν ήσουν εσύ...πάμε στα υπόλοιπα τώρα....

πάνε σε όποια τράπεζα θέλεις και κάνε αίτηση για απόκτηση ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κάρτας....προσοχή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ όχι ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ...

όταν με το καλό εγκριθεί και φτάσει στα χέρια σου ο φάκελος με την κάρτα (συνήθως παίρνει κάποιες μέρες) προχωράς στην ενεργοποίηση της....απλά πηγαίνεις στην τράπεζα και ουσιαστικά την πιστώνεις με το ποσό που θέλεις (συνήθως για την αρχή θα δώσεις και κάποιο ποσό σαν τέλος ενεργοποίησης πχ στην Κύπρου (RIP) ήταν 5 ευρώ....όλα καλά μέχρι εδώ.

Πρέπει τώρα να συνδέσεις την κάρτα σου με το Paypal....οπότε πηγαίνεις στο site της Paypal και κάνεις μια τυπική εγγραφή δίνοντας τα στοιχεία που σου ζητά και αυτό ήταν....είσαι ένα ακόμα υπέροχο θύμα στο λαμπερό κόσμο του online καταναλωτισμού:-)

Χρήματα βάζεις στην κάρτα με 2 τρόπους

1)Από τα ταμεία

2)από τα ΑΤΜ (χρησιμοποιώτας το PIN της κάρτας που ήταν μέσα στο φάκελο που σου εστειλαν...προσοχή λοιπόν μην το πετάξεις)

έχε υπόψη πως η κατάθεση σε ΑΤΜ ίσως καθυστερήσει μερικές ώρες να φανεί στον online λογαριασμό σου...

Ελπίζω να βοήθησα!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε μια Πειραιώς με τα σωστά χαρτιά για να ανοίξεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου και ζήτα και κάρτα atm.Αυτό ήταν, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.Την ίδια ώρα σου δίνουν τον λογαριασμό με τη κάρτα σου και πας με αυτόν και κάνεις λογαριασμό στο ebay(ακολουθάς τις οδηγίες).

Λεφτά μπορείς να βάλεις και από atm της Πειραιώς και σε συγκεκριμένα atm έχει online κατάθεση όπου τα χρήματα είναι διαθέσιμα τη στιγμή που τα καταθέτεις(κυριολεκτικά)

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε μια Πειραιώς με τα σωστά χαρτιά για να ανοίξεις ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου και ζήτα και κάρτα atm.Αυτό ήταν, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.Την ίδια ώρα σου δίνουν τον λογαριασμό με τη κάρτα σου και πας με αυτόν και κάνεις λογαριασμό στο ebay(ακολουθάς τις οδηγίες).

Λεφτά μπορείς να βάλεις και από atm της Πειραιώς και σε συγκεκριμένα atm έχει online κατάθεση όπου τα χρήματα είναι διαθέσιμα τη στιγμή που τα καταθέτεις(κυριολεκτικά)

σας ευχαριστω... πηγα το πρωι και το εφτιαξα μια χαρα εβαλα και τα χρηματα απο το συγκεκριμενο atm που ειναι ετοιμα εκεινη την στιγμη. οταν λοιπον παω στην paypal να φτιαξω λογαριασμο και να βαλω τα στοιχεια της καρτας μου μου βγαζει προβλημα με τον κωδικο της καρτας και μου λεει οτι ειναι λαθος........=/ ξερει κανεις τιποτα???

Δημοσ.

έβαλες σωστά τον 7ψήφιο κωδικό που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας?

7 ψήφιο; το 3ψήφιο δε χρειάζεται μονάχα;

ο κωδικος που εχει πανω η καρτα μου ειναι 16ψηφιος. 4 ομαδες απο 4 νουμερα δηλαδη και μετα εχει και τον 3ψηφιο που λετε αλλα αυτος ειναι για αλλο πεδιο που ζητα. τα εβαλα σωστα κοιταξα και τις οδηγιες αλλα δεν το δεχεται δεν ξερω γιατι θα ξανα προσπαθησω τωρα παλι.... 

μηπως πρεπει να το συνδεσω με τραπεζικο λογαριασμο? και οχι με καρτα? γιατι εγω ειχα ενα τραπεζικο λογαριασμο απο την προηγουμενη μου δουλεια και χρησιμοποιησα την καρτα του λογαριασμου αυτου... αρα μαλλον πρεπει να βαλω το ΙΒΑΝ και ειμαι οκ? 

τον λογαριασμο μεσω ΙΒΑΝ τον δεχτηκε στην paypal αλλα δεν μου δειχνει ποσα χρηματα εχω διαθεσιμα... δεν υπαρχει καποιος τροπος μεσω ιντερνετ να βλεπω τα χρηματα που εχω διαθεσιμα??? 

απο οσο βλεπω στην πειραιως λεει για το winbank web banking, αρα μεσω αυτου μονο υποθετω και τα χρηματα που εχω δεν θα μου τα δειχνει στην paypal, αν δεν ενεργοποιησω αυτην την υπηρεσια με 5ευρω που λεει σωστα? ετσι καταλαβαινω εγω,....

τελικα δοκιμασα και ετσι αλλα παλι δεν γινεται η συναλλαγη θελει καρτα να καταχωρησω και την καρτα δεν μου την δεχεται μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

δοκιμασα να παρω και τηλεφωνο στο 182838 αλλα δεν το σηκωναν.

Δημοσ.

Το paypal δε βλέπει πόσα χρήματα έχεις στην κάρτα ούτε σε λογαριασμούς κλπ. Άσε που με το ΙΒΑΝ που βαζεις στο paypal δεν έχεις δυνατότητα να κάνεις αγορές απευθείας από το λογαριασμό. 

Από περιέργεια τι σόι κάρτα σου δώσανε; Τι γράφει πάνω; Επειδή κι εγώ ψάχνω από που να βγάλω χρεωστική που να την δέχεται το paypal γιατί με τις prepaid παίρνουν προμήθεια οι τράπεζες όταν τις γεμίζεις. 

Δημοσ.

ο κωδικος που εχει πανω η καρτα μου ειναι 16ψηφιος. 4 ομαδες απο 4 νουμερα δηλαδη και μετα εχει και τον 3ψηφιο που λετε αλλα αυτος ειναι για αλλο πεδιο που ζητα. τα εβαλα σωστα κοιταξα και τις οδηγιες αλλα δεν το δεχεται δεν ξερω γιατι θα ξανα προσπαθησω τωρα παλι.... 

μηπως πρεπει να το συνδεσω με τραπεζικο λογαριασμο? και οχι με καρτα? γιατι εγω ειχα ενα τραπεζικο λογαριασμο απο την προηγουμενη μου δουλεια και χρησιμοποιησα την καρτα του λογαριασμου αυτου... αρα μαλλον πρεπει να βαλω το ΙΒΑΝ και ειμαι οκ? 

τον λογαριασμο μεσω ΙΒΑΝ τον δεχτηκε στην paypal αλλα δεν μου δειχνει ποσα χρηματα εχω διαθεσιμα... δεν υπαρχει καποιος τροπος μεσω ιντερνετ να βλεπω τα χρηματα που εχω διαθεσιμα??? 

απο οσο βλεπω στην πειραιως λεει για το winbank web banking, αρα μεσω αυτου μονο υποθετω και τα χρηματα που εχω δεν θα μου τα δειχνει στην paypal, αν δεν ενεργοποιησω αυτην την υπηρεσια με 5ευρω που λεει σωστα? ετσι καταλαβαινω εγω,....

τελικα δοκιμασα και ετσι αλλα παλι δεν γινεται η συναλλαγη θελει καρτα να καταχωρησω και την καρτα δεν μου την δεχεται μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

δοκιμασα να παρω και τηλεφωνο στο 182838 αλλα δεν το σηκωναν.

η paypal δεν δειχνει τα χρηματα που εχεις απλα τραβαει απο την χρεωστικη.  εβαλες χρηματα μεσα? για να το δεχτει θελει να τραβηξει  1,5 euro αν δεν εχει δεν το δεχεται. η καταθεση απο το μηχανημα δεν γινεται αμεσως , τα χρηματα δεν ειναι διαθεσημα αμεσως . 

αυτο με τα 5 ευρω λεγεται winbank ειναι της πειρεως και μεσα απο αυτο μπορεις να βλεπεις τα παντα (ολες τις κινησεις του λογαριασμου και τον κωδικο που θα χριαστεις για να κανεις verified την paypal .

η χρεωστικη της Πειρεως ειναι VISA 

Δημοσ.

η paypal δεν δειχνει τα χρηματα που εχεις απλα τραβαει απο την χρεωστικη.  εβαλες χρηματα μεσα? για να το δεχτει θελει να τραβηξει  1,5 euro αν δεν εχει δεν το δεχεται. η καταθεση απο το μηχανημα δεν γινεται αμεσως , τα χρηματα δεν ειναι διαθεσημα αμεσως . 

αυτο με τα 5 ευρω λεγεται winbank ειναι της πειρεως και μεσα απο αυτο μπορεις να βλεπεις τα παντα (ολες τις κινησεις του λογαριασμου και τον κωδικο που θα χριαστεις για να κανεις verified την paypal .

η χρεωστικη της Πειρεως ειναι VISA 

εβαλα μεσα 15 ευρω απο εκεινο που τα δεχεται αμεσως... που ειναι μεσα στην τραπεζα οχι το ΑΤΜ, οποτε χρηματα εχει μεσα...... 

Δημοσ.

@kalodrei

η χρέωση του 1,5€ δε γίνεται αν δε το πατήσεις εσύ να γίνει verified. Τουλάχιστον όταν το εκανα εγω πριν 2 χρονια ετσι ηταν. Και οταν αλλαξα καρτα δεν ηθελε καν να ξαναγινει verify.

Αμα είναι Visa τότε δε γίνεται να μη τη δεχτεί. Μήπως παίζει κάποια καθυστέρηση μέχρι να καταχωρηθεί η κάρτα στα συστήματα; (λεω εγω τωρα υποθετικά :P

Δημοσ.

Ξαναδοκίμασε αυριο. Πρώτη μέρα ενδεχομένως να μην φαίνεται ενεργοποιημένη παντού...

Αν και αύριο έχεις πρόβλημα, παρε τηλέφωνο, ή πηγαινε από το κατάστημα.

Δημοσ.

@kalodrei

η χρέωση του 1,5€ δε γίνεται αν δε το πατήσεις εσύ να γίνει verified. Τουλάχιστον όταν το εκανα εγω πριν 2 χρονια ετσι ηταν. Και οταν αλλαξα καρτα δεν ηθελε καν να ξαναγινει verify.

Αμα είναι Visa τότε δε γίνεται να μη τη δεχτεί. Μήπως παίζει κάποια καθυστέρηση μέχρι να καταχωρηθεί η κάρτα στα συστήματα; (λεω εγω τωρα υποθετικά :P

Ξαναδοκίμασε αυριο. Πρώτη μέρα ενδεχομένως να μην φαίνεται ενεργοποιημένη παντού...

Αν και αύριο έχεις πρόβλημα, παρε τηλέφωνο, ή πηγαινε από το κατάστημα.

η καρτα υπαρχει και ειναι ενεργοποιημενη εδω και μηνες γιατι 1ον η πειραιως τις δινει ειπε ενεργοποιημενες που σημαινει οτι ειναι ετοιμη απο οταν την εβγαλα πρωτη φορα... αρα μερικους μηνες τωρα! στο τηλεφωνο δεν το σηκωσαν οταν πηρα, θα δοκιμασω τωρα αλλη μια φορα να την καταχωρισω και αν δεν γινει θα παρω παλι τηλ αυριο το πρωι!

δοκιμασα και παλι δεν το δεχεται! μου βγαζει το ιδιο ερορ!

Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν να μη σηκώνουν το τηλέφωνο; Κανονικά θα πρεπε να έχουν και 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση για τις κάρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...