gizzzmo Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Χαιρετίσματα! Έχω Samsung galaxy s 3 και επειδή έχω βαρεθεί το android 4.3 σκεφτομαι να εγκαταστησω το kit kat cyanogenmod , το έχει δοκιμάσει κανείς? αξίζει να το κάνω?
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 τα τελευταια 3 χρονια ειμαι με Cyanogen εχοντας δοκιμασει τις περισσοτερες εκδοσεις (καθως και απειρες rom ενδιαμεσα). πιστευω οτι ειναι η καλυτερη rom αφου συγκεντρωνει εναν πολυ μεγαλο αριθμο δυνατοτητων παραμετροποιησης, χωρις καποιες απο αυτες να μπορουν να χαρακτηριστουν αχρηστες. σε Nexus 4 ομως οι τελευταιες εκδοσεις ειναι γεματες με bugs (για παραδειγμα το εικονιδιο της Google στο Google Search χανεται στα καλα καθουμενα, ενω η επιλογη CM Wallpapers σε οδηγει στα κανονικα wallpapers ενω τα cm wallpapers εχουν ξεχαστει εντελως να συμπεριληφθουνε!). παρολα αυτα επειδη ολες οι custom rom εχουν bugs ή ελλειψεις, παλι σε cyanogen θα γυρνουσα. υποψιν οτι αναφερομαι σε nightly builds που συνηθως εχουν bugs αλλα αφενος δεν υπηρχαν τοσο φανερα bugs μεχρι τωρα μιας και παντα ημουνα με nightly, και αφετερου η μονη rom που δεν ειναι nightly, ειναι πολλων μηνων πριν. σε γενικες γραμμες πιστευω οτι αξιζει παντως, κρασαρισματα και τετοια δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα (το 30% των rom με υποδεχοτανε με ενα 'η ταδε εφαρμογη crushed')
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Χαιρετίσματα! Έχω Samsung galaxy s 3 και επειδή έχω βαρεθεί το android 4.3 σκεφτομαι να εγκαταστησω το kit kat cyanogenmod , το έχει δοκιμάσει κανείς? αξίζει να το κάνω? Μην νομίζεις ότι η 4.3 με την 4.4 έχουνε τεράστιες διαφορές. Διαφορά θα δεις στην cyanogen λόγω του ότι είναι vanilla και δεν έχει touchwiz πάνω και bloatware της samsung
kalosdios Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 χαμηλωνει την ρομ?γιατι με την 4.3 of δεν μενει καθολου μνημη στο τηλ.αν την βαλεις παντως πες μας να δουμε και εμεις τι θα κανουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα