Προς το περιεχόμενο

iPhone 5S, Nexus 5, Samsung S5, BlackBerry Z30, Lumia 1520;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να πάρω ένα καινούργιο κινητό και δεν ξέρω τι να διαλέξω... Έχω καταλήξει στα παραπάνω και τώρα ψάχνομαι.

Το χρειάζομαι κυρίως για email, δουλειά γραφείου με αρχεία doc, pdf κτλ και να αντέχει τουλάχιστον 24+ ώρες χωρίς φόρτιση. Για παιχνίδια δεν με νιάζει και πολύ έως καθόλου. (άμα γίνεται να είναι έστω και λίγο εμφανίσιμο)

Aμα έχετε να μου προτείνεται και τίποτα άλλο μιλήστε ελευθερα! Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

με μπερδευεις λιγο γιατι εχεις βαλει ολα τα λειτουργικα που υπαρχουν!! τι χρησιμοποιουσες μεχρι προσφατα? για μενα σ αυτα που ζητας παντως δηλαδη καλη αυτονομια μπαταριας, δουλεια γραφειου και καλη εμφανιση θα σου λεγα να πας καρφι για note 3 και μου κανει εντυπωση πως δεν το εχεις στις επιλογες σου!!

Αμα θες δωσε μας ομως και καποια παραπανω στοιχεια,σχετικα με πιο λειτουργικο εισαι εξοικιωμενος αν εχεις μεινει ευχαριστημενος κτλ....

Δημοσ.

Βασικά είναι αναλόγως την λειτουργικό προτιμάς.

Από android το nexus 5 είναι το πιο value for money από τα παραπάνω, αν σε χαλάει η κάμερα του checkare το LG G2

Edit: Φίλε μου, άμα η μπαταρία του nexus 5 είναι χάλια... αντέχει πολύ λίγο οπότε δεν είναι αυτό που ψάχνεις.

Checkare το LG G2 έχει πολύ καλή μπαταριά και specs και σε καλή τιμή.

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=lg+g2

Δημοσ.

Γεια σας! Θέλω να πάρω ένα καινούργιο κινητό και δεν ξέρω τι να διαλέξω... Έχω καταλήξει στα παραπάνω και τώρα ψάχνομαι.

Το χρειάζομαι κυρίως για email, δουλειά γραφείου με αρχεία doc, pdf κτλ και να αντέχει τουλάχιστον 24+ ώρες χωρίς φόρτιση. Για παιχνίδια δεν με νιάζει και πολύ έως καθόλου. (άμα γίνεται να είναι έστω και λίγο εμφανίσιμο)

Για δουλεια γραφειου βλεπω(doc,pdf,email) οποτε σιγουρα Note 3 που εχει και μεγαλη οθονη για να εισαι ανετος και καλη αυτονομια και μεγαλο συν το πενακι

Δημοσ.

Για δουλειά γραφείου, BlackBerry κινητό.. Ειδικά όταν μιλάμε για emails κτλ. Το Ζ30 έχει και πολύ καλή μπαταρία κρατάει 24-32 ώρες με βαριά χρήση!

• Like 1
Δημοσ.

HTC One M8. Απλά το καλύτερο κινητό και με διαφορά από όλα όσα ανέφερες μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Για δουλειά γραφείου, BlackBerry κινητό.. Ειδικά όταν μιλάμε για emails κτλ. Το Ζ30 έχει και πολύ καλή μπαταρία κρατάει 24-32 ώρες με βαριά χρήση!

Με avatar blackberry,υπογραφη blackberry και κατοχος blackberry(αν οχι και μετοχος) τι αλλο θα προτεινε καποιος...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με avatar blackberry,υπογραφη blackberry και κατοχος blackberry(αν οχι και μετοχος) τι αλλο θα προτεινε καποιος...

Sorry αλλά δεν θα το κρύψω σαν μερικούς άλλους εδώ μέσα.

Τελικά φίλε τι πήρες;

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν θα το κρύψω σαν μερικούς άλλους εδώ μέσα.

Τελικά φίλε τι πήρες;

Καλα κανεις και το ανεφερεις δεν σου ειπε κανενας να το κρυψεις απλα γιατι παιρνεις στο λαιμο σου και αλλους προτεινοντας τους συσκευη μιας εταιριας που παει για κλεισιμο

Δημοσ.

Καλα κανεις και το ανεφερεις δεν σου ειπε κανενας να το κρυψεις απλα γιατι παιρνεις στο λαιμο σου και αλλους προτεινοντας τους συσκευη μιας εταιριας που παει για κλεισιμο

Εσείς γιατί λέτε τα ίδια περί κλεισίματος χρόνια τώρα παίρνοντας στον λαιμό σας μελλοντικούς κατόχους BlackBerry;

Κανείς δεν πάει για κλείσιμο. Κατάντησε βαρετή αυτή η καραμέλα..

Δημοσ.

Εσείς γιατί λέτε τα ίδια περί κλεισίματος χρόνια τώρα παίρνοντας στον λαιμό σας μελλοντικούς κατόχους BlackBerry;

Κανείς δεν πάει για κλείσιμο. Κατάντησε βαρετή αυτή η καραμέλα..

Ρε αδερφε η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε.Δεν εχει κανενας λογο εδω μεσα να μισει τη blackberry και να την κατηγορει χωρις λογο.Οταν μια εταιρια συνεχιζει να αποτυγχανει για τοσο καιρο αυτο σημαινει οτι αργα η γρηγορα θα παει για φουντο.Βλεπεις εσυ να εχει κανει καμια προοδο τα τελευταια χρονια???

Δημοσ.

Ρε αδερφε η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε.Δεν εχει κανενας λογο εδω μεσα να μισει τη blackberry και να την κατηγορει χωρις λογο.Οταν μια εταιρια συνεχιζει να αποτυγχανει για τοσο καιρο αυτο σημαινει οτι αργα η γρηγορα θα παει για φουντο.Βλεπεις εσυ να εχει κανει καμια προοδο τα τελευταια χρονια???

Γιατί εδώ μέσα μισούν την Apple ας πούμε;.. Πάντα υπάρχουν λόγοι.

Η εταιρεία είναι σχετικά σταθερή τα τελευταία χρόνια και βασικά βελτιώνεται τους τελευταίους μήνες. Επίσης αυτό τον μήνα βγάζει νέα συσκευή..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...