Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Κάτοχος εδώ και λίγες ημέρες Galaxy Note 3 και θα ήθελα να βάλω μία κάρτα SD 64GB με τη λογική να έχω εκεί τη μουσική, σειρές ίσως και καμιά ταινία.Θέλω να πάρω κάποια η οποία να μην είναι αργή και μου δημιουργεί lag ή προβλήματα στο τρόπο λειτουργίας. Μία τέτοια είναι καλή; Χρειάζεται να κοιτάξω κάποια πιο γρήγορη; Ευχαριστώ.
Formation Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δεν έχουν όλες ίδιες επιδόσεις. Αν θες ταχύτητα πας σε αυτές.https://www.skroutz.gr/s/3964045/Toshiba-microSDHC-32GB-Class-10-Exceria-Type-HD.html (32gb)
panaggiotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 λοιπον, να σου προτεινω κατι για να σε προφυλαξω (ειμαι κατοχος νοτε 3)... εχουν γινει πολλες αναφορες για κινητα samsung ,τα οποια καταδτρεφουν τις sd... ολες οι αναφορες ειναι για 64αρες καρτες (υπαρχει ολοκληρο thread στους xda).. οποτε προτεινω να πας σε 32αρα class 10 ultra...
Heatspreader Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σου είναι εύκολο το link να διαβάσω το Thread; Είδα διάφορες κάρτες micro sd. Κάποιες πολύ γρήγορες υποστηρίζοντας UHS-1 και κάποιες Class 10. Νομίζω ότι το Note 3 δεν υποστηρίζει UHS-1. Σκεφτόμουν λοιπόν να αγόραζα μία Samsung κάρτα micro SD για λόγους συμβατότητας. Βρήκα αυτή. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω δύο drive letters, δηλαδή d: και e: και επίσης αν θα μπορώ να ρίχνω ταινίες άνω των 4GB όπως κάνω τώρα.Να σημειώσω τέλος ότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα αντιγραφής από PC. Με ενδιαφέρει να μην είναι η κάρτα πολύ πιο αργή από τη ταχύτητα του κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα