Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω προβλημα με adata ssd sp900 128gb,εκει που σερφαρα στο ιντερνετ κολησε και μετα την επανεκινηση δε το εμφανιζει στα Bios..δοκιμασα να αλλαξω τα καλωδια αλλα τιποτα..το ερωτημα μου ειναι οτι το πηρα πριν 3 μερες,το ειχα στειλει service επειδη μου το ειχε ξανακανει,μου εστειλαν καινουργιο σφραγισμενο κ δε αντεξε ουτε 3 μερες..υπαρχει περιπτωση να φταιει η μητρικη ή το συγκεκριμενο μοντελο βγηκε πολλυ ελατωματικο;

Δημοσ.

Δοκίμασε το και σε κάποιο άλλο pc αν έχεις αν και μάλλον είσαι άτυχος και έπεσες σε προβληματική σειρά.

Αλλιως αν έχεις κάποιο άλλο δίσκο να δοκιμασίες να δεις αν έχει πρόβλημα η motherboard αν και δεν νομίζω

Δημοσ.

Αυτο θα κανω θα το δοκιμασω σε αλλο pc..εχω κ ενα απλο σκληρο samsung που δουλευει κανονικα χωρις προβλημα ..μονο αυτοι οι 2 ssd της adata εχουν θεμα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τελικα το ξανασυνδεσα και εβγαλε μυρωδια μαλλον καηκε,2 στα 2 :/

Δημοσ.

Ωχ αμα στον έκαψε τοτε μηπως εχει πρόβλημα η motherboard .... δεν μπορει να σου καίει 2/2 βεβαια λες οτι με τον αλλο δίσκο λειτουργει κανονικά αλλα και παλι .....

Τεσπα πήγαινε τον πισω και μην πάρε αλλη μάρκα οχι την ιδια εταιρία

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκεφτηκα αν εχει προβλημα η μητρικη μου..αλλα ο 500ς samsung δουλευει πανω απο 5 χρονια χωρις προβλημα..

Δημοσ.

Λίγο δύσκολο αλλά υπάρχει. να βραχυκύκλωσε στο συγκεκριμένο καλώδιο που έβαλες στον ssd? αν έχεις πολύμετρο μέτρησε το καλώδιο που έβαλες τον ssd.

Δημοσ.

Δυστυχως δε εχω πολυμετρο.σκεφτομαι να ζητησω αλλη μαρκα ssd αν γινεται.

Δημοσ.

Και εγω samsung σκεφτομαι,απο eshop το ειχα παρει ηταν σε προσφορα πριν κανα μηνα 62 ευρω περιπου

Δημοσ.

Σε πολλη καλη τιμη το πηρες,στο eshop νομιζω το 120 εχει 77 ευρω..θα τους πω αν γινεται να βαλω λιγα παραπανω κ να το αλλαξω γιατι φαινετε η adata ειναι αναξιοπιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...