dhmhtrhs9/7/1991 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Φιλε μου ψαχνεις αποκλειστικα για line interactive, που και σε καλυπτει σε μεταβολες της τασεως και σου κραταει και το pc αν πεσει η ταση... ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC και οτι εχει switching power supply(printers monitors) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SINEWAVE output που την εχουν ακριβα μηχανηματα... Σε ισχυ εξαρταται υπολογιζεις την καταναλωση του συστηματος σου και βλεπεις τις προδιαγραφες του UPS Ολα πλέον λενε δυο νουμερα πχ 1300VA/700w και βεβαια σε ενδιαφερει η δευτερη..... και στις προδιαφραφες θα βρεις και το runtime αναλογα με το φορτιο ...για καθε περιπτωση.... Στο γραφειο εχω 3-4 APC/ Powerware eaton ONLINE Sinewave και δεν εχω χάσει ουτε δισκο........ Στο σπιτι που δεν ειχα με τις συχνες διακοπες έφυγαν ενας δισκος, ενα router ενα Subwoofer απο ενα συστημα ήχου και.... το φωτιστικο ενος μικρου ενυδειου..... Τωρα πλεον και στο σπιτι APC 2000W SURT.....ΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ... να τα βάλουμε λίγο σε σειρά γιατί το έχασα; στο υπς θα συνδέσω μόνο τις πρίζες τροφοδοσίας της οθόνης και του πσ δλδ σε δυο σούκο, σωστά; switching power supply(printers monitors) είναι το 1 ή το 2 στην φότο και να φανταστώ είναι το ίδιο με SINEWAVE output;;;
doctorC Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ΤΑ φθηνα βγααζουν τετραγωνικο παλμο στο εναλ/νο ρευμα που δινουν .. δεν φαινεται πουθενα .... πολλλα δε το λενε καν αλλα το εννοουν πχ backup pc.....Οσα βγαζουν ημιτονο (sinewave) το λενε και ειναι και ακριβα........ Οσες συσκευές έχουν switching power supply (ενδεικτικα φορτιστες κινητων tablet και πιο απλα <<ελαφριους>> φορτιστες ) θα σου δουλευουν και με αυτο το ups.... εαν ομως θες και ενα φωτιστικο πχ 220v μπορει και να μην αναψει..... Μην σε μπεδευω.... στα λεφτα που ψαχνεις ολα εχουν τετραγωνο παλμο... αυτο θες και εσυ... 1
Gigamestin Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 εγω παντως που εχω ups 10χρονια τωρα εχω σωθει.πολλες φορες που η δεη κανει διακοπες η εχουμε αποτομες αυξομειωσεις στην ταση του ρευματος ολα συνεχιζουν να λειτουργουν κανονικα.τωρα η επιλογη δικη σου. 1
dhmhtrhs9/7/1991 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ΤΑ φθηνα βγααζουν τετραγωνικο παλμο στο εναλ/νο ρευμα που δινουν .. δεν φαινεται πουθενα .... πολλλα δε το λενε καν αλλα το εννοουν πχ backup pc.....Οσα βγαζουν ημιτονο (sinewave) το λενε και ειναι και ακριβα........ Οσες συσκευές έχουν switching power supply (ενδεικτικα φορτιστες κινητων tablet και πιο απλα <<ελαφριους>> φορτιστες ) θα σου δουλευουν και με αυτο το ups.... εαν ομως θες και ενα φωτιστικο πχ 220v μπορει και να μην αναψει..... Μην σε μπεδευω.... στα λεφτα που ψαχνεις ολα εχουν τετραγωνο παλμο... αυτο θες και εσυ... κατάλαβα ακριβός τι λες και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου εξειγήσεις, στον τετραγωνικό παλμό χρειάζομαι μετασχηματιστή αντίθετα με τον ημιτονοειδή, αν η συσκευή που έχω στο τετραγωνικό παλμό δεν έχει μετασχηματιστεί δεν θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φιλε μου ψαχνεις αποκλειστικα για line interactive, που και σε καλυπτει σε μεταβολες της τασεως και σου κραταει και το pc αν πεσει η ταση... ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC και οτι εχει switching power supply(printers monitors) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ SINEWAVE output που την εχουν ακριβα μηχανηματα... Σε ισχυ εξαρταται υπολογιζεις την καταναλωση του συστηματος σου και βλεπεις τις προδιαγραφες του UPS Ολα πλέον λενε δυο νουμερα πχ 1300VA/700w και βεβαια σε ενδιαφερει η δευτερη..... και στις προδιαφραφες θα βρεις και το runtime αναλογα με το φορτιο ...για καθε περιπτωση.... Στο γραφειο εχω 3-4 APC/ Powerware eaton ONLINE Sinewave και δεν εχω χάσει ουτε δισκο........ Στο σπιτι που δεν ειχα με τις συχνες διακοπες έφυγαν ενας δισκος, ενα router ενα Subwoofer απο ενα συστημα ήχου και.... το φωτιστικο ενος μικρου ενυδειου..... Τωρα πλεον και στο σπιτι APC 2000W SURT.....ΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ... θεωρητικα τα active pfc τροφοδοτικα θελουν sinewave.πρακτικα ουτε το 5 τις 100 δεν το τηρει.κατα τα αλλα μια χαρα αγορα τoapc τωρα για τον φιλο μας. αν το ups εχει πισω πριζες κουμπωνει οτι θελει κανονικα.αν δεν εχει πριζες και εχει βυσματα τοτε την οθονη και τοpc συνηθως τα συνδεει με αυτα τα βυσματα και ολα τα αλλα πχ ρουτερ και δεν ξερω τι τα ριχνει σε ενα τετοιο πολυπριζο http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/trofodosia/polipriza/Equip-Surge-Protector-for-UPS-3-sockets-333280.htm τα online καλη αγορα αλλα η τιμη ποναει σε active pfc τροφοδοτικο εχω δει να ακουγεται ενα σφυριγμα οταν επαιζε απο το Ups και απο την μπαταρια.το Ups δεν ηταν sinewave. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα