michaelred Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έχω κάποιο στοιχηματικό site που δείχνει τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου σε ένα μικρό παράθυρο δεξιά της οθόνης , θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το μεγαλώσω σε διστάσεις ακόμα και να μπορέσω να το βάλω σε full screen. ξέρω για control και ρολάρισμα ή + - , δηλαδή zoom in και zoom out αλλά μεγαλώνει μέχρι ένα μέγεθος ..όχι παραπάνω ώστε να καλύψει μεγαλύτερο μέρος της οθόνης ευχαριστώ
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εννοεις λογικα στην bet365 ,δυστυχως δεν νομιζω πως γινεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 χμμμ πες μας το σιτε δες αν μπορεις να πειραξεις το μεγεθος απο επιθεωρηση στοιχειου
michaelred Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 για το stoiximan λέω , απλά ακόμα και ένα ευρώ να έχεις μπορείς να δεις τους περισσότερους αγώνες τσάμπα ...απλά μου έχουνε βγει τα ματάκια . μπήκα στα settings του adobe flash player και δεν υπάρχει κάποια επιλογή
jim_p Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Το μεγεθος του player που βλεπεις καθοριζεται απο καποια παραμετρο στον κωδικα της σελιδας. Μεσα σε αυτον παιζει το stream που δειχνει τον αγωνα. Αν εισαι αρκετα ψαγμενος ή υπομονετικος ωστε να βρεις το steam πισω απο τον player, μπορεις να το παιξεις, εξωτερικα, οπου θες, πχ στον vlc, και να το κανεις οσο μεγαλο θες.
basilis5 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 μια αχρηστη πληροφορια, η 365 δειχνει ετσι και super league αρκει να μπεις με vpn με ξενη ip, το χω κανει. τωρα στο ζουμ, δεν νομιζω να καταφερεις κατι, επιτηδες το εχουν ετσι στημενο.
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουμε καμια λυση για το stoiximan ? Μονο σε κινητο παιζει full screen
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εχουμε καμια λυση για το stoiximan ? Μονο σε κινητο παιζει full screen Αν μπεις με edge, πατήσεις f12 και επιλέξεις στο Συσκευή ipad; Στον ie πάλι με f12 πας Προσομοίωση και επιλέγεις στο Προφίλ προγράμματος το Windows Phone. Σε chrome/firefox δεν το έχω δοκιμάσει πως πάει. 2
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν μπεις με edge, πατήσεις f12 και επιλέξεις στο Συσκευή ipad; Στον ie πάλι με f12 πας Προσομοίωση και επιλέγεις στο Προφίλ προγράμματος το Windows Phone. Σε chrome/firefox δεν το έχω δοκιμάσει πως πάει. Ο edge μου λέει error player εκεί που δείχνει τον αγώνα αλλα πατησα F12 emulation mode browser profile windows phone και παιζει μια χαρα εισαι πρωτος ! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2017 από adi32
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Γινεται και στον chrome με αυτο https://chrome.google.com/webstore/detail/mobile-view-switcher/bmhfelbhbkeoldaiphchjibggnoodpcj
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα