Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάποιο στοιχηματικό site που δείχνει τους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου σε ένα μικρό παράθυρο δεξιά της οθόνης , θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να το μεγαλώσω σε διστάσεις ακόμα και να μπορέσω να το βάλω σε full screen.

ξέρω για control και ρολάρισμα ή + - , δηλαδή zoom in και zoom out αλλά μεγαλώνει μέχρι ένα μέγεθος ..όχι παραπάνω ώστε να καλύψει μεγαλύτερο μέρος της οθόνης

ευχαριστώ

Δημοσ.

χμμμ πες μας το σιτε δες αν μπορεις να πειραξεις το μεγεθος απο επιθεωρηση στοιχειου

Δημοσ.

για το stoiximan λέω , απλά ακόμα και ένα ευρώ να έχεις μπορείς να δεις τους περισσότερους αγώνες τσάμπα ...απλά μου έχουνε βγει τα ματάκια . μπήκα στα settings του adobe flash player και δεν υπάρχει κάποια επιλογή 

Δημοσ.

Το μεγεθος του player που βλεπεις καθοριζεται απο καποια παραμετρο στον κωδικα της σελιδας. Μεσα σε αυτον παιζει το stream που δειχνει τον αγωνα. Αν εισαι αρκετα ψαγμενος ή υπομονετικος ωστε να βρεις το steam πισω απο τον player, μπορεις να το παιξεις, εξωτερικα, οπου θες, πχ στον vlc, και να το κανεις οσο μεγαλο θες.

Δημοσ.

μια αχρηστη πληροφορια, η 365 δειχνει ετσι και super league αρκει να μπεις με vpn με ξενη ip, το χω κανει.

τωρα στο ζουμ, δεν νομιζω να καταφερεις κατι, επιτηδες το εχουν ετσι στημενο.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχουμε καμια λυση για το stoiximan ?

Μονο σε κινητο παιζει full screen

Αν μπεις με edge, πατήσεις f12 και επιλέξεις στο Συσκευή ipad;

Στον ie πάλι με f12 πας Προσομοίωση και επιλέγεις στο Προφίλ προγράμματος το Windows Phone.

Σε chrome/firefox δεν το έχω δοκιμάσει πως πάει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπεις με edge, πατήσεις f12 και επιλέξεις στο Συσκευή ipad;

Στον ie πάλι με f12 πας Προσομοίωση και επιλέγεις στο Προφίλ προγράμματος το Windows Phone.

Σε chrome/firefox δεν το έχω δοκιμάσει πως πάει.

Ο edge μου λέει error player εκεί που δείχνει τον αγώνα

αλλα πατησα F12 emulation mode browser profile windows phone και παιζει μια χαρα 

εισαι πρωτος !

Επεξ/σία από adi32
  • 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...