Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κλείσει και η AMD με τους FX καθώς δεν αποδίδει καλά σε παιχνίδια, ούτε σε Video Editing και παρόμοιες βαριές εφαρμογές και φυσικά δεν κάνει ούτε για HTPC καθώς έχει κατανάλωση και απουσιάζει η ενσωματομένη κάρτα γραφικών.

Υ.Γ.: Μήπως τελικά έχω Intel CPU με καπάκι AMD; Ίσως κάποιος μου έκανε πλάκα, γιατί αυτά που περιγράφουν οι ημιμαθείς - AMD - Tech Haters, δεν τα έχω δει πουθενά. :)

Καλά,χαλάρωσε και εσύ.

«Να κλείσει και η AMD με τους FX καθώς δεν αποδίδει καλά σε παιχνίδια, »

Αποδίδει καλά σε όλα τα παιχνίδια;;;

Όχι!!!Όπως και οι intel βέβαια(οι low έως mid τουλάχιστον, δηλαδή κάτω από i5 ) δεν αποδίδουν καλά σε όλα.Απλά οι amd αποδίδουν καλά στα παιχνίδια που θέλουν πολλούς πυρήνες που εκ τον πραγμάτων είναι πολύ λιγότερα από αυτά που τρέχουν καλύτερα σε λίγους αλλά δυνατούς πυρήνες.

«ούτε σε Video Editing και παρόμοιες βαριές εφαρμογές» 

Ναι μια χαρά πολύ καλά είναι για editing σε σχέση με intel ίδιων χρημάτων,αλλά πρέπει να το χρειάζεται και κάποιος για να έχει νόημα,για κάποιον που απλά μετατρέπει καμιά ταινία μια στης τόσες είναι υπερβολικά μικρό όφελος για να έχει βάρος.(και υπάρχει και το quicksync στους intel)

«φυσικά δεν κάνει ούτε για HTPC καθώς έχει κατανάλωση και απουσιάζει η ενσωματομένη κάρτα γραφικών. »

Μια χαρά κάνει για htpc όπως κάνει και ένας i7 ...

Κατά κανόνα ψάχνουν για ποιο φτηνές λύσεις για τέτοιε; δουλειές.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...