Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολλής βήχας μας έπιασε

γκουχ γκουχ γκ γκ γκ τωρα καθαρισα :)

ναι και, εγω βλεπω οτι ενας επεξεργαστης των 180 και amd βεβαίως βεβαίως,πόσο μαλλον αν βάλουμε 8320 και   τον ανεβάσουμε στα 4 με μια aftermarket ψήκτρα φυσικά, ανταγωνίζεται άνετα έναν επεξεργαστή των 300

• Like 1
Δημοσ.

πολλής βήχας μας έπιασε

ναι και, εγω βλεπω οτι ενας επεξεργαστης των 180 και amd βεβαίως βεβαίως,πόσο μαλλον αν βάλουμε 8320 και   τον ανεβάσουμε στα 4 με μια aftermarket ψήκτρα φυσικά, ανταγωνίζεται άνετα έναν επεξεργαστή των 300

O 8320 τα 4 Ghz τα έχει για χαβαλέ, είναι σχεδόν σαν default και τα πιάνει με την μαμά ψύκτρα μια και ούτε έξτρα τάση δεν θέλει στο 99% των περιπτώσεων γι' αυτά τα ρολόγια.

Αααα και επίσης 180 ευρώ κάνει ο 8350 που είναι στα 4 Ghz ήδη! O 8320 έχει 130 ευρώ μόλις. :)

• Like 3
Δημοσ.

και εγω 8320 εχω και για 2 ημερες τον ειχα στα 4.2 με default ρευματα, μετα δεν μου εκατσε ομως στα 4,4 δεν μπουταρε και το γυρισα στα 3,5 και το αφησα γιατι δεν προλαβαινα να το μελετισω παραπανω

στον 8350 αναφερομαι οτι εχει 180

Δημοσ.

και εγω 8320 εχω και για 2 ημερες τον ειχα στα 4.2 με default ρευματα, μετα δεν μου εκατσε ομως στα 4,4 δεν μπουταρε και το γυρισα στα 3,5 και το αφησα γιατι δεν προλαβαινα να το μελετισω παραπανω

Γενικά ο 8320 με default τάση και ανάλογα το κομμάτι παίζει max 4.1-4.2 Ghz. Απο εκεί και πάνω συνήθως (αν και εξαρτάται και από άλλους παράγοντες) θες τάση στο cpu. Γενικά με λίιιιιγο έξτρα τάση, γύρω στα 4.4-4.5Ghz για 24/7 θεωρείται οκ, αν οι θερμοκρασίες είναι νορμάλ.

Εναλλακτικά αν δεν θες να μπλέκεις με overclocking μπορείς για ευκολία να ενεργοποιήσεις το turbo feature στο bios. Δεν είναι το ίδιο ακριβώς (βασικά έχει αρκετές διαφορές κυρίως γιατί δεν έχεις o/c σε όλους τους πυρήνες πάντα) αλλα θα σου προσφέρει έξτρα επιδόσεις ευκολα και σίγουρα.

Δημοσ.

γ@@@ το bios της  gigabyte 970ga ud3 δεν βγαζω με τιποτα ακρη εκει μεσα, τα αφήνω όπως ειναι και οταν φαει τα ψωμιά του σε πολλά χρόνια απο τωρα το ξαναψαχνω, το turbo δινει μονο σε εναν πυρηνα παραπνω ταχύτητα νομιζω

εγώ σε battlefield 3 σε medium 720p με gtx 260 (κάρτα του 2008) μέσω όρο έχω 44,5 frames ενώ έφτασα τα 62 και δεν έπεσε κάτω από 33, σε high έφτασα τα 58 δεν έπεσα κάτω από 32 και μέσω όρο τα 41, σε ultra δεν έπεσα κάτω από 28 , έφτασα τα 52 με μέσω όρο τα 36. τώρα το έχω σε medium γιατί παίζω με μεγάλο ping και όταν είναι ψηλά τα γραφικά lagαρει λίγο άλλα όταν έρθει κανονικά το ping το βάζω σε high

Δημοσ.

πολλής βήχας μας έπιασε

Κακο bench, μηπως να το γυρισουμε ολοι και στα 720p? Ο φιλος ξεροβηξε με την φραση "real world scenarios".

Που κολλαει το normal preset με το "real world", φιλε Formation?

Δημοσ.

αυτο εχω τωρα αυτο βαζω τι να κανω, φυσικα και οταν παω με το καλο σε 1080π full hd τα frames θα πεσουν αρκετα

μαλλον εγω θα παω εκει οταν εσεις θα εισαι σε 4k αναλυση :P

πριν μισο χρονο ξεκολησα απο τα 1280*1024

Δημοσ.

Κακο bench, μηπως να το γυρισουμε ολοι και στα 720p? Ο φιλος ξεροβηξε με την φραση "real world scenarios".

Πόσο μάλλον!

Σε αναλύσεις 1080 και πάνω δεν αξίζει να μιλάμε για τα CPU. :)

Δημοσ.

Πόσο μάλλον!

Σε αναλύσεις 1080 και πάνω δεν αξίζει να μιλάμε για τα CPU. :)

Για ξανά δες της σελίδες που δίνει ο ashmadia,αν έχεις τα λεφτά να πας σε r9 280x (που φτάνει 56fps σε αυτό το παιχνίδι) και πάνω,

με τον 8350(ή τον 8320 ανεβασμένο) θα έχεις 47fps με παλιό ι3 54fps και με ι5 παλιό θα την φτάσεις στα όρια τον 56fps.

Ίσα-ίσα με καλή vga είναι που φαίνονται οι διαφορές μεταξύ των επεξεργαστών(σε απαιτητικά παιχνίδια πάντα),όσο καλή vga και να έχεις με amd στα 4ghz θα έχεις 47fps.

Δημοσ.

ε τι μου βαζετε το thief...που βλεπει 3 πυρηνες μωρε?

Γιατί πρώτον αντιπροσωπεύει το 90% και βάλε των παιχνιδιών που βγαίνουν και δεύτερων τα παιχνίδια που βλέπουν 6-8 πυρήνες έτσι και αλλιώς τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα από την στιγμή που έχεις καλή vga, ακόμα και σε μικρό cpu,βλέπεις εδώ για το bf4 που και καλά θα σερνόταν σε λιγότερους από 8 πυρήνες, ότι από ΙΙ χ3 445 και πάνω έχει άνετα 76 fps,υπέρ αρκετά για να παίξει πολύ ομαλά.

http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page6.html

Αν δούμε με την ίδια vga με πριν,με την r9 280x θα έχει 75fps.

http://www.techspot.com/review/734-battlefield-4-benchmarks/page3.html

Δημοσ.

Νορμαλ Preset κατ'εμέ EΙΝΑΙ real world scenario μια και το να παίξεις το Thief σε 1080p σε 60fps v-synced με όλα full θες κάρτα των 400-500 ευρώ (R9, 780), και δεν νομίζω ότι θεωρείται ρεαλιστικό σενάριο το gaming με full settings για gpus των 400-500+ και δεν θεωρείται ρεαλιστικό σενάριο να παίζεις με κάρτα των 200 ευρώ σε νορμαλ settings, ή με κάρτα των 300 σε high. Με πιο νορμάλ κάρτες παιζεις σε χαμηλότερα settings. Και δεν κατάλαβα απο πότε μόνο το "όλα τέρμα" θεωρείται ρεαλιστικό;

Και στην τελική, και σε high settings λες να γίνει πιο CPU limited το game από ότι σε normal?

Tώρα διάφορα παρακμιακά blogs και το τι λένε δεν με απασχολεί, ούτε με απασχολεί πως το παιχνίδι που  -όπως λένε εδώ κάποιοι χρησιμοποιεί τρία cores/threads μόνο- έχει ΙΔΙΑ απόδοση ακριβώς σε i5 και i7 (και μάλιστα ακόμα και με διαφορετικά ρολόγια) αλλά όχι από FX 4100 σε FX8150 που έχουν ιδιο per core performance και.. ίδια ρολόγια. Δηλαδή οι FX εχουν διαφορετικό per core performance από 4 πυρηνο σε 8πυρηνο, συμφωνα με το γράφημα. Καλό ε; Αναφέρομαι με αφορμή το site που έδωσες λινκ ashmadia, γενικά σε τέτοιου είδους μπλογκοσάιτ.

• Like 1
Δημοσ.

Tώρα διάφορα παρακμιακά blogs και το τι λένε δεν με απασχολεί, ούτε με απασχολεί πως το παιχνίδι που  -όπως λένε εδώ κάποιοι χρησιμοποιεί τρία cores μόνο- έχει ΙΔΙΑ απόδοση ακριβώς σε i5 και i7 (και μάλιστα ακόμα και με διαφορετικά ρολόγια) αλλά όχι από FX 4100 σε FX8150 που έχουν ιδιο per core performance και.. ίδια ρολόγια. Δηλαδή οι FX εχουν διαφορετικό per core performance από 4 πυρηνο σε 8πυρηνο, συμφωνα με το γράφημα. Καλό ε; Αναφέρομαι με αφορμή το site που έδωσες λινκ ashmadia, γενικά σε τέτοιου είδους μπλογκοσάιτ.

Το συγκεκριμένο Site είναι κλασσικό ότι να' ναι. Πάντα υπάρχουν Sites με Reviews για όλα τα γούστα και να καλύπτουν τις πεποιθήσεις διάφορων.

Όταν πάντως έστησα το SLI τα Scores και Frames που έβγαζα στα παιχνίδια, ήταν παρόμοια με αυτά έγκυρων Review Sites όπως Guru3D, Anandtech, techpowerup, κ.α. Που μάλιστα αυτοί μετρούσαν με Intel Extreme i7. Η παρουσίαση που έχω κάνει είναι διαθέσιμη στο Forum και όποιος θέλει μπορεί να κάνει μία αναζήτηση να δει. Δεν θα αποδείξω εγώ ότι είναι ψέματα αυτά που γράφουν μερικοί διαβάζοντας μη έγκυρα Sites. Οφείλουν αυτοί να παρουσιάζουν την αλήθεια.

Τα έχουμε πει πολλές φορές...

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο Site είναι κλασσικό ότι να' ναι. Πάντα υπάρχουν Sites με Reviews για όλα τα γούστα και να καλύπτουν τις πεποιθήσεις διάφορων.

Όταν πάντως έστησα το SLI τα Scores και Frames που έβγαζα στα παιχνίδια, ήταν παρόμοια με αυτά έγκυρων Review Sites όπως Guru3D, Anandtech, techpowerup, κ.α. Που μάλιστα αυτοί μετρούσαν με Intel Extreme i7.

Κι εγώ με τις δικές μου όταν τις έστησα τότε παλιά, το scaling ήταν όπως λέγανε τα έγκυρα sites με ελάχιστα μικρές αποκλίσεις κυρίως λόγω πλατφόρμας.

Δεν θα αποδείξω εγώ ότι είναι ψέματα αυτά που γράφουν μερικοί διαβάζοντας μη έγκυρα Sites. Οφείλουν αυτοί να παρουσιάζουν την αλήθεια.

Τα έχουμε πει πολλές φορές...

Μy point exactly.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...