Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος Nexus 4. Ψάχνω να βρώ ένα dual sim τηλεφωνάκι, να είναι αξιοπρεπές και να μην είναι σε καμία περίπτωση χειρότερο απο αυτό που έχω.

Το μοναδικό που βρήκα που παίζει κοντά σε αυτό που ζητάω είναι η Dual Sim έκδοση του Moto G, αλλα θα ήθελα κατι λίγο πιο δυνατό.

Τι επιλογές έχω και απο που μπορώ να τα αγοράσω?

Δημοσ.

μονο απο ελλαδα θες?

Όχι, δεν έχω θέμα. Αλλα αν είναι κινέζικο θέλω να είναι branded και όχι OEM.

Δημοσ.

zte v967/987???

lenovo a850+???

πως σε φαινονται;

Απο specs κατώτερα απο αυτό που ζητώ. Τείνω προς το Alcatel και το Lenovo 910 μέχρι να δω κι άλλες προτάσεις.

Δημοσ.

Σου προτείνω με κλειστά μάτια, όποιο THL θέλεις.. Είναι πολύ καλή-Κινέζικη- εταιρεία - είχα και προσωπική εμπειρία αρκετό καιρό!

• Like 1
Δημοσ.

Σου προτείνω με κλειστά μάτια, όποιο THL θέλεις.. Είναι πολύ καλή-Κινέζικη- εταιρεία - είχα και προσωπική εμπειρία αρκετό καιρό!

Συμφωνώ για thl, αλλά έχω εμπειρία μόνο από μια συσκευή. Τίμια εταιρεία και βρίσκεις και ανταλλακτικά και ό,τι χρειαστείς. Επίσης τσέκαρε lenovo, zte, huawei, xiaomi, oppo. Για δυνατό dual sim η Κίνα είναι σχεδόν μονόδρομος πάντως...

Δημοσ.

Κοιτα για Lenovo p780 και αλλα δυο μοντελα lenovo που έχουν 3000mAh μπαταρία,δε θυμάμαι μοντέλο γιατί είμαι από κινητό τώρα.Με την έννοια ότι επειδή ειναι δικαρτο θα μιλάς αρκετές ώρες αρα η αυτονομία ειναι βασικό. Καλά υπάρχει και το k900i που ναι κτήνος και το μόνο αντάξιο και καλύτερο του nexus4 αλλά πάμε σ αλλά χρήματα μετά...

Δημοσ.

Ενδεικτικά, σε ένα thread προτείνεις μια συσκευή την οποία γνωρίζεις, όχι μια λίστα με 50 κινέζικα αμφιβόλου κατασκευής...

πρεπει να εχω δοκιμασει και τα 50 για να εχω αποψη?

Δημοσ.

πρεπει να εχω δοκιμασει και τα 50 για να εχω αποψη?

Άποψη μπορείς να έχεις οποια θες. Το αν θα συμφωνήσει κάποιος είναι άλλο ζήτημα.

Είθισται οι προτάσεις αγοράς να είναι βασισμένες σε προσωπική εμπειρία χρήσης. Κατάλογος με 50 κινέζικα δεν είναι πρόταση, αφού στο φινάλε δεν προτείνεις και κάτι.

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν βγάζουν όλες οι εταιρείες dual sim...αφού σε όλους σχεδόν χρειάζεται! Εντάξει εκτός από την apple γιατί θα κόστιζε 1478€ (739€x2) :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...