Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 1080p:

AC (4), Dota2, GTA που έχω παίξει τα σήκωνε όλα ultra αλλά στο AC είχα 30fps σε κάποιες φάσεις (άνετα ανέβαινε πολύ με χαμηλότερα φίλτρα), στο GTA 55+ αν θυμάμαι καλά, στο Dota2 60fps (90+ vsync off). Όλα αυτά τα παιχνίδια πιστεύω θα είσαι κομπλέ και με τις 2 κάρτες, ίσως στο AC με μεγάλο AF να έχεις θέμα με τη 270x γιατί εγώ ήμουν οριακά 30+ με μεγαλύτερο memory bus (384bit). Το titanfall θα παίζει κι αυτό κομπλέ και στις δυο κάρτες με ένα γρήγορο search.

Θα πήγαινα στην R9 270X στη θέση σου, τη 2GB version.

Η ψύξη καλή είναι, αλλά δε ξέρω αν θα κάνει δουλειά λόγω υψηλού TDP του 8350. Πάντως καλύτερη από stock.

ποια καρτα δηλαδη θα ελεγες οτι ειναι ανετη και για το ac?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποια καρτα δηλαδη θα ελεγες οτι ειναι ανετη και για το ac?

αν θες ultra, msaa full, af full 60fps άστο... :D 290,780,780ti

αν θες ultra, msaa καλό, af καλό και ίσως και shadows μέτρια τότε 270x, 280, 280x (και οι αντίστοιχες nvidia φυσικά, 760,770) αλλά και πάλι θα είσαι 30+. Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Αλλά με καλές ρυθμίσεις δε θυμάμαι να χάνεις πολύ σε γραφικά, είναι όμορφο και σε high, medium κ.α

Δημοσ.

αν θες ultra, msaa full, af full 60fps άστο... :D 290,780,780ti

αν θες ultra, msaa καλό, af καλό και ίσως και shadows μέτρια τότε 270x, 280, 280x (και οι αντίστοιχες nvidia φυσικά, 760,770) αλλά και πάλι θα είσαι 30+. Είναι πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Αλλά με καλές ρυθμίσεις δε θυμάμαι να χάνεις πολύ σε γραφικά, είναι όμορφο και σε high, medium κ.α

χαχαχα οκ βρε καλες ειναι και οι αλλες (δεν τις σηκωνει η τσεπη ) θα παω στην 270 εφοσον δεν ειναι και τοσο τεραστια η διαφορα σε θεμα αποδοσης απο οτι καταλαβα

Δημοσ.

χαχαχα οκ βρε καλες ειναι και οι αλλες (δεν τις σηκωνει η τσεπη ) θα παω στην 270 εφοσον δεν ειναι και τοσο τεραστια η διαφορα σε θεμα αποδοσης απο οτι καταλαβα

Ναι αλλά πάρε τη 2GB, δεν αξίζει 4 σε 1080p, και αν πας για παραπάνω ανάλυση, δε νομίζω να σε ικανοποιεί μια 270x. Κομπλέ θα είναι το συστηματάκι. Καλά παιχνίδια!

Δημοσ.

Ναι αλλά πάρε τη 2GB, δεν αξίζει 4 σε 1080p, και αν πας για παραπάνω ανάλυση, δε νομίζω να σε ικανοποιεί μια 270x. Κομπλέ θα είναι το συστηματάκι. Καλά παιχνίδια!

η 4αρα δν παει 1080p και πιστευω παραπάνω αναλυση δεν θα παω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...