Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει οθονη αναλυσης 4κ αλλα να ειναι και extra wide ?

δωστε τα φωτα σας παρακαλω

τη θελω για καθημερινες δουλειες gaming fps racing και καμια ταινια

Δημοσ.

Ας αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι μπορει να τρολαρεις και να θες 4Κ monitor για καθημερινες δουλειες και ταινιες και επειδη ειμαι εδω και 4 ημερες κατοχος μιας Dell UltraSharp UP3214Q και την εχω δοκιμασει σε games, μπορεις να μου πεις, απο περιεργεια και μονο, το υπολοιπο συστημα σου που θα παιζει σε 4Κ games? Ρωταω γιατι το δικο μου τα βρηκε λιγο σκουρα... Αν ειναι να παρεις 4Κ monitor για να παιζεις σε 1080p, ξανασκεψου το....

Δημοσ.

700€ για 28αρι monitor ips 4k εμενα γιατι μου φαινονται λιγα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δεν ειναι IPS αλλα TN..Σε IPS παιζει η Dell απο 100 περιπου ευρω. :)

Δημοσ.

Ας αποκλεισουμε το ενδεχομενο οτι μπορει να τρολαρεις και να θες 4Κ monitor για καθημερινες δουλειες και ταινιες και επειδη ειμαι εδω και 4 ημερες κατοχος μιας Dell UltraSharp UP3214Q και την εχω δοκιμασει σε games, μπορεις να μου πεις, απο περιεργεια και μονο, το υπολοιπο συστημα σου που θα παιζει σε 4Κ games? Ρωταω γιατι το δικο μου τα βρηκε λιγο σκουρα... Αν ειναι να παρεις 4Κ monitor για να παιζεις σε 1080p, ξανασκεψου το....

Aπό πραγματική απορία αναρωτιέμαι ποιό είναι το profil του χρήστη ενός monitor των 2000+ ευρώ. 

Αν βέβαια είναι χομπίστας και όχι κάποιος εξειδικευμένος επαγγελματίας.

Δημοσ.

Aπό πραγματική απορία αναρωτιέμαι ποιό είναι το profil του χρήστη ενός monitor των 2000+ ευρώ. 

Αν βέβαια είναι χομπίστας και όχι κάποιος εξειδικευμένος επαγγελματίας.

:) και απο τα δυο ειμαι.

Δημοσ.

Δεν ειναι IPS αλλα TN..Σε IPS παιζει η Dell απο 100 περιπου ευρω. :)

όχι 4κ όμως. και λογικά θα λες την 2713h αν δεν κάνω λάθος? 

Δημοσ.

θα αλλαξω συστημα και σκεφτομαι να βαλω gtx780 αν βρω καμια που να χωραει στο κουτι μου

• Like 1
Δημοσ.

ειναι η πρωτη 4Κ σε λογικη τιμη που υποστηριζει 60 Ηζ.... υπαρχει καποια παρομοια ?

4K - 60Hz εννοω .

στο ebay υπαρχει με 490ευρο τσαμπα μεταφορικα

Aπο Ευρωπη ? Εχεις καποιο λινκ ?

Αν ειναι εκτος Ευρωοης εχει τελωνειο.

Δημοσ.

Φίλε ts τι εννοείς "extra wide"? Όλες οι 16:9 είναι ήδη "wide". Εκτός αν εννοείς αντι της ανάλυσης 3840x2160 την "true 4K" 4096x2160. Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να περιμένεις την LG 31MU95 (και τα πολλά λεφτά, Άρη). Μήπως εννοείς cinematic 21:9?

Η Samsung που σου γράφουν παραπάνω έχει συζητηθεί στο forum. Η Dell που σου λέει o dobros είναι 30Hz, ξέχασέ τη. Από όλες αυτές που φοράνε το συγκεκριμένο ΤΝ panel καλύτερα να περίμένεις την Asus. Υπολόγιζε 600-700€ από φθινόπωρο, μόλις κατασταλάξουν λίγο οι τιμές.

Και βεβαίως το state-of-4Κ δεν είναι απλή υπόθεση, θα κάνει το σύστημά σου να σέρνεται και δεν θα μπορείς να το αξιοποιήσεις πλήρως ό,τι και να κάνεις (σχεδόν). Αν ψήνεσαι για 4Κ, στη θέση σου θα έπαιρνα μια P2414H και θα περίμενα κανά χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...