Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ακόμη νέο smartphone έκανε σήμερα την πρώτη επίσημη εμφάνισή του από τη Samsung στην αγορά της Κίνας, το οποίο έχει την ονομασία Galaxy Beam 2.Αν και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά μάλλον κατατάσσουν το εν λόγω smartphone στην κατηγορία των entry-level συσκευών, ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγογός πως η εταιρεία το εξοπλίσει και με έναν ενσωματωμένο προβολέα μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να προβάλλει εικόνες, παρουσιάσεις κλπ.

Έτσι λοιπόν, το νέο αυτό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, 1GB RAM και οθόνη 4.66 ιντσών ανάλυσης 800x480 pixels, ενώ διαθέτει και μπαταρία χωρητικότητας, 2.600mAh.

H κυκλοφορία του ξεκίνησε μέσω του δικτύου της China Mobile και για την ώρα η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάποια πληροφορία σχετικά με το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η διεθνής κυκλοφορία του.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εδω στο lg 2χ στις 4 ιντσες και το πιξελ βγαζει ματι αυτοι πανε και σε 4.66....αντε γεια

Ποιος μ....ας παει και τα αγοραζει αυτα δεν ξερω..

Δημοσ.

εμένα πάλι μου ακούγονται τίμια τα χαρακτηριστικά του.

Παρ' ότι με κινητό με λίγο χαμηλότερα σπεκς, είμαι υπέρ ευχαριστημένος καθώς αποτελούν το καλύτερο value for money κατά την ταπεινή μου άποψη.

Άρα μάλλον εγώ πρέπει να είμαι ένας από τους μ....άκες στους οποίους απευθύνεται το συγκεκριμένο.

• Like 11
Δημοσ.

Κανονικά οτιδήποτε πάνω από 4,5 ιντσες θέλει ανάλυση HD άντε qHD στην χειρότερη αλλά WVGA το 2014?

Ελεος....

Βέβαια το συγκεκριμένο πιο πολύ θα το πάρει κάποιος για τον προβολέα και όχι για την οθόνη του.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το Project Beam ήταν ένα από τα πλέον Jaw-Dropping που παρουσίασε η Samsung στα Teaser Trailer.

Όταν παρουσιάστηκαν τα specs, γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Απορώ που δεν παρουσίασε κάποιος άλλος κατασκευαστής κάτι αντίστοιχο στην αγορά, αλλά από την άλλη ίσως και να σημαίνει και κάτι αυτό.

Από τη δεύτερη γενιά -και ειδικά εφόσον αποφάσισαν να υπάρξει δεύτερη γενιά- θα περίμενα να έχει τουλάχιστον τα specs του s3. Εφόσον η συσκευή που παρουσιάστηκε απέχει πολύ, είναι απλά αδιάφορη.

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του πρώτου μοντέλου Beam (πιθανώς από τους σπάνιους, καθώς εξαφανίστηκε από την αγορά μερικούς μήνες που κυκλοφόρησε).

Σας πληροφορώ ότι είναι πολύ καλό. Δεν ήταν λίγες οι φορές που προβολή φωτό ή βίντεο σε έναν τοίχο δεν ήταν απλή λύση για εμένα :).

Αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι η παντελή έλλειψη υποστήριξης για αυτό το μοντέλο. Δεν βγήκε ποτέ update/upgrade παρά ένα buggy leaked.

Οπότε μην το φτύνετε έτσι εύκολα, έχει τα καλά του.

Εγώ το είχα πάρει 290€ με ΦΠΑ, τιμή που θεωρώ ότι είναι τίμια για αυτά που έδινε (όχι όμως για το μετέπειτα support).

Επίσης η ανάλυση είναι ικανοποιητική (για εμένα)

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάλι μου ακούγονται τίμια τα χαρακτηριστικά του.

Παρ' ότι με κινητό με λίγο χαμηλότερα σπεκς, είμαι υπέρ ευχαριστημένος καθώς αποτελούν το καλύτερο value for money κατά την ταπεινή μου άποψη.

Άρα μάλλον εγώ πρέπει να είμαι ένας από τους μ....άκες στους οποίους απευθύνεται το συγκεκριμένο.

μια χαρα τα λες φιλε μου,απλα καποιοι βιαζονται να κατακρινουν οσο γιαυτο που λεει το αρθρο...ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγογός πως η εταιρεία το εξοπλίσει και με έναν ενσωματωμένο προβολέα μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να προβάλλει εικόνες, παρουσιάσεις κλπ.κανενας δε σχολιαζει αυτη την ειδηση που ακουγεται ενδιαφερουσα μπραβο σαμμυ παλι προτοτυπεις.εξαλλου entry lvl κινητο ειναι να ξερουμε και τι ζηταμε και που απευθυνεται το καθε μοντελο επιτελους

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Προφανώς η συσκευή δεν απευθύνεται σε 'hardcore users' αλλά σε επαγγελματιες που χρειάζονται κάποιον 'φορητο' προβολέα.

• Like 7
Δημοσ.

Προφανώς η συσκευή δεν απευθύνεται σε 'hardcore users' αλλά σε επαγγελματιες που χρειάζονται κάποιον 'φορητο' προβολέα.

• Like 1
Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

• Like 1
Δημοσ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...