Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασι εδω και μερικες μερες το συγκεκριμενο router ομως οταν μπαινω σε online παιχνιδια το ping μου ειναι 300-1000 με το αλκατελι της hol δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα το δοκιμασα και παιζει μια χαρα

προσπαθω να κανω frimware update συμφωνα με τις οδηγιες αλλα δεν γινεται ισως ειναι κατι αλλο στις

ρυθμισεις?

please μια βοηθεια

Δημοσ.

στις ρυθμισεις δυσκολα.με καλωδιο εισαι η ασυρματα?το firmware το κανεις με καλωδιο η οχι?>επισης σιγουρεψου οτι περνας το σωστο firmware για το σωστο hARDware version που εχεις και κλεισε firewall.

ολιγον ασχετο αλλα για ακομα καλυτερο ping μπορεις να ζητησεις fast path απο την hol

Δημοσ.

στις ρυθμισεις δυσκολα.με καλωδιο εισαι η ασυρματα?το firmware το κανεις με καλωδιο η οχι?>επισης σιγουρεψου οτι περνας το σωστο firmware για το σωστο hARDware version που εχεις και κλεισε firewall.

ολιγον ασχετο αλλα για ακομα καλυτερο ping μπορεις να ζητησεις fast path απο την hol

το firmware το κανω με καλωδιο

hardware ver. εχω την 5.1

αυτο δεν πρεπει να περασω?

http://www.tp-link.us/support/download/?model=TD-W8960N&version=V5#tbl_j

Δημοσ.

Ναι ετσι φαινετε.δοκιμασε και απο αλλο pc καλου κακου.τι error βγαζει?μην βαλεις το αρχειο στην επιφανεια εργασιας αλλα ριξτο χυμα στο c ή σε ενα stick

Δημοσ.

<p>Ναι ετσι φαινετε.δοκιμασε και απο αλλο pc καλου κακου.τι error βγαζει?μην βαλεις το αρχειο στην επιφανεια εργασιας αλλα ριξτο χυμα στο c ή σε ενα stick</p>

Κανω το update και βγαζει οτι εχω την ver 1.1 ενω εχω περασει την 5
Δημοσ.

δοκιμασε να τα περασεις ενα ενα να δεις τι γινεται.πηγαινε στο αμεσως μεγαλυτερο και αρχισε να ανεβαινεις σιγα σιγα.εκτος αν εχουν κανει bug μεσα στο firmware και φαινεται αλλο version ή αν στην θεση του 5 εχουν βαλει το αρχειο του 1.

αν και τωρα που το βλεπω μονο 2 firmware υπαρχουν.

Δημοσ.

μπορεις να μιλησεις με tp link>παντως κατεβασα και τα 2 αρχεια και βλεπω οτι και τα 2 ειναι σαν να ειναι το ιδιο version στο ονομα του αρχειου.δεν ξερω που σου εμφανιζει μεσα στο ρουτερ ποιο firmware εχει και δεν ξερω πως ακριβως το γραφει για να καταλαβεις αν το εχει περασει.αλλιως περνας το παλιο βλεπεις τι σου βγαζει στο firmware καιι μετα περνας το καινουριο και βλεπεις αν εχει αλλαξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...