Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.!

ειχα εγκατεστημενο το cod2 και το cod4 στον υπολογιστη μου πολλα χρονια και ετρεχαν μια χαρα...Προχθες ομως παω να ανοιξω το cod4 μου δειχνει κανικα το logo αλλα μολις μαυριζει η οθονη για να μπει στο μενου κλεινει και μου πεταει παραθυρακι των win που λεει οτι το iwmp.exe σταματησε να λειτουργει.. του ξανακανω εγκατασταση και παλι το ιδιο. επισης μετα απο ολο αυτο πατατησηρα οτι μεσα στον φακελο που ειναι τα αρχεια του cod4 δημηργιται και ενα αρχειο εν ονοματη "__iwmp" χωρις καποιoν τυπο αρχειου..Το ιδιο ισχυει και για το cod2. Επισης να σημειωσω οτι το αρχειο αυτο ειναι κρυφο..εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω οταν ειχα το 4. Στο λαπτοπ ετρεχε μια χαρα στο σταθερο να εχει το ιδιο προβλημα με σενα, ενω το 2 να τρεχει και σταδυο το ιδιο. Επειδη το ειχα ψαξει, μαλλον φταιεει η καρτα ηχου ή καποιο update. Εμενα δεν μου εφτιαξε, ειδα καποια βιντεο αλλα τιποτα..Το single player σου ανοιγει? Εμενα ανοιγε το Single αλλα οχι το multi..

Δημοσ.

Έναρξη --> Πίνακας Ελέγχου --> Ήχος --> Εγγραφή --> Δεξί κλικ --> Προβολή απενεργοποιημένων συσκευών --> Ενεργοποίησε το “Stereo Mix”

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω οταν ειχα το 4. Στο λαπτοπ ετρεχε μια χαρα στο σταθερο να εχει το ιδιο προβλημα με σενα, ενω το 2 να τρεχει και σταδυο το ιδιο. Επειδη το ειχα ψαξει, μαλλον φταιεει η καρτα ηχου ή καποιο update. Εμενα δεν μου εφτιαξε, ειδα καποια βιντεο αλλα τιποτα..Το single player σου ανοιγει? Εμενα ανοιγε το Single αλλα οχι το multi..

Όχι το singleplayer ανοίγει κανονικά το multi έχει το πρόβλημα

Έναρξη --> Πίνακας Ελέγχου --> Ήχος --> Εγγραφή --> Δεξί κλικ --> Προβολή απενεργοποιημένων συσκευών --> Ενεργοποίησε το “Stereo Mix”

νταξ φίλε έφτιαξε ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...