manos04 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχω τρία χρόνια το ipod nano 5g. Το συγκεκριμένο δεν έχει πέσει ποτέ κάτω, δεν βράχηκε και δεν έχει βγει ποτέ από το σπίτι. Το τελευταίο καιρό έχει εμφανίσει γραμμές οριζόντιες άσπρες στην οθόνη. Ξεκίνησε από μία και έχουν γίνει εφτά. Εχω κάνει restore χωρίς αποτέλεσμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο? Το istorm λέει τα γνωστά. Αντικατάσταση της συσκευής με 110 ευρώ. Βλέπει κανείς κάποια λύση? Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί? Σας ευχαριστώ πολύ.
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχω τρία χρόνια το ipod nano 5g. Το συγκεκριμένο δεν έχει πέσει ποτέ κάτω, δεν βράχηκε και δεν έχει βγει ποτέ από το σπίτι. Το τελευταίο καιρό έχει εμφανίσει γραμμές οριζόντιες άσπρες στην οθόνη. Ξεκίνησε από μία και έχουν γίνει εφτά. Εχω κάνει restore χωρίς αποτέλεσμα. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο? Το istorm λέει τα γνωστά. Αντικατάσταση της συσκευής με 110 ευρώ. Βλέπει κανείς κάποια λύση? Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί? Σας ευχαριστώ πολύ. hardware θέμα ακούγεται. Οπότε ή επισκευή ή αντικατάσταση όλης της συσκευής ανάλογα τι σε συμφέρει. Μου έκανε εντύπωση αυτό που έχω σημειώσει πάντως, ποιος ο λόγος να πάρεις φορητό mp3 για να το χρησιμοποιείς μέσα στο σπίτι μόνο?!
manos04 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Για επισκευή υπάρχει κάποιο κατάστημα Θεσσαλονίκη? Δεν έχει βγει έξω γιατί δεν ακούω μουσική έξω. Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα