dimitrisOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά! Σε μια tv ενός φίλου θέλω να συνδέσω την οπτική ίνα αλλά δημιουργή ένα κενό κατά την επαφή, αυτό μάλλον φταίει από την θύρα τις τηλεόραση κάτι λείπει από εκεί γνωρίζει κανείς κάτι ;
dimitrisOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν είναι ότι δεν κουμπώνει απλά δεν κάθετε λες και λείπει ένα πλαστικό
TEOKOS Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 περνάει σήμα? Άμα δεν περνάει δεν έχει κουμπώσει. Μου έχει συμβει και ήθελε κάμποσο ζόρι να κουμπώσει
dimitrisOS Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 περνάει σήμα? Άμα δεν περνάει δεν έχει κουμπώσει. Μου έχει συμβει και ήθελε κάμποσο ζόρι να κουμπώσει ναι φωτίζει απλά πρέπει να το κρατάει κάποιος, έχει ένα κενό και δεν κάθετε όσο και να το ζορίσεις
gdriver Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δες το σχήμα της εισόδου της τηλεόρασης και το βύσμα του καλωδίου σου. σε παλία τηλεόραση καποτε δεν κούμπωνε το καλώδιο λόγο διαφορετικού σχήματος. σε μια καινούρια που έχω τώρα ΄κουμπώνει κανονικά ακόμα και αν δεν έχουν το ίδιο σχήμα. μία φωτογραφία θα βοηθούσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα